Restaurant Cooks Bewertungen 51

2,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde jeg kunnet give 0 stjerner var dette nok mere korrekt anmeldt. Havde bestilt takeaway til 5 personer- bla 2 x Mexican Burger; begge bøffer var stortset rå, og der var ikke skyggen af jalapen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt restaurant i Holstebro. Flot indretning og meget sødt og venligt personale. Her får du byens bedste bøffer, er du til Tapas haver de en fantastisk tapas planke. Kan varmt anbefale r... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

global

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Dårlig oplevelse

Den 13/3 2026 var jeg på Cooks i Holstebro med min hustru, datter og svigersøn for at fejre en særlig anledning, min datter havde bestilt bord til kl 18:00 - 19:30, vi er dårligt færdige med forret så kommer tjener kl. ca. 18:45 og meddeler at vi ikke kan bestille yderlig da vi kun har bordet til kl. 18:00, vi forklarer at vi har bordet til kl. 19:30, han hører ikke efter et par minutter senere kommer der en ny tjener og fortsætter i samme rille men at de ville prøve at finde en løsning, endelig kommer chefen og siger vi kun har bordet til kl.18:00, vi viser ham vores booking han går tilbage og finder ud af at vi har bordet til kl. 19:30, han tilbyder en eller anden form for gratis desert. Nu havde vi allerede lagt en ny plan, han havde ændret den første så skulle han ikke tro at han også kan ændre den nye. Jeg syntes ikke det var en særlig behagelig situation og bad ham derfor at komme med regningen, han gav 10% take away rabat det ændre ikke på en dårlig oplevelse. De havde 2 chancer for gøre det rigtige men det var åbenbart for svært, så er det jeg tænker, kan de overhovedet lave en kop kaffe. Og nej jeg kommer der ikke igen

13. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flere dårlige ting end gode

Ja, det var vel ok bortset fra at jeg bestilte Penne men fik en ret med tre forskellige pastaen hvilket tyder på, ay rengøringen måske er tvivlsom. Hertil kommer, at en lille smule ekstra ost koster 15 kroner, hvilket vi ikke blev oplyst om. Resultatet var, at de sårlige ting overgik de gode ting, derfor to stjerner.

20. Februar 2026

Vi bestilte 2 pizzaer

Vi bestilte 2 pizzaer, en børne pastaret og et hvidløgsbrød. Pizzaerne var tørre med meget tørt kylling og kebab fyld. De havde glemte ting de vi havde tilføjet og betalt for. Pastaretten var smagsløs og ikke pengene ( næsten 400 kr vær. Desværre for Cooks har været godt engang

28. Dezember 2025

Fantastisk lækker tapas

Vi bestilte tapas til julefrokost for 49 mennesker. Hold op hvor var det lækkert. Og der var enormt meget mad.
De hjalp også med at bære det ud i bilen, da jeg hentede det alene. Mega god service.
Kæmpe tak for mad. Kan varmt anbefales til andre.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var d.12/7-25 med i et selskab som…

Jeg var d.12/7-25 med i et selskab som spiste hos jer, og jeg må sige at jeg ALDRIG ALDRIG har fået så dårligt et Stjerneskud, men prisen var høj nok - jeg føler mig helt til grin og snydt, flere i selskabet fik en Burger som heller ikke var pengene værd, tør og kedelige var de
enige om. Kommer aldrig hos jer igen .
Ikke et sted man går hen og spiser igen, jeg gør ihvertfald ikke.

12. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har li hentet den bedste pizza

har li hentet den bedste pizza , men havde heller ikk forventet andet hos verdens bedste pizzaria og 1000 tak hos mester Housso og selfølgelig til den kok der lavde min pizza 2 tomler højt for verdens bedste pizzaria :D tak venner

1. Mai 2025

10/10 mad

10/10 mad, 10/10 service især fra tjeneren Klara, der var rigtig god til sit job. Hun burde også nok og få en lønforhøjelse.

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte 2 × Chef 3 retters menu til…

Vi bestilte 2 × Chef 3 retters menu til 389 pr kuvert...Det bedste man kan sige er: At de 12-14 pomfritter der blev serveret var skide gode..Så ros til frituren..
Bestilte kalve filet som medium/rød...Ja, den var direkte rå..Grøntsagerne som bund til kødet, var taget ud af en pose, varmet og klasket nedenunder.
Sovsen skulle have været rødvins sovs, men smagte af soja!!!!
Desserten Creme brulee var ok..
Forretten var lige spiselig..
Betjeningen var høflig og søde..
Lokalerne var støjfyldte,og blev hurtigt fyldt med røg/stegeos, rengøring mangel fuld, og pladsen trang..
Toiletter....Det er nok bedst at gå på toilet hjemmefra.

8. März 2025

Mega god mad

Mega god mad, sød og sjov personale.

God stemmening og pænt indrettet restaurant. Rent og perfekt

6. Dezember 2023

Rigtig god restaurant

Hej alle sammen, jeg vil bare fortælle hvordan min oplevelse var da jeg trådte ind på cooks. Meget flot restaurant med virkelig hyggelige omgivelser, god musik, lækker vin og tapas. Hammer lækre hovedretter som er lavet med kærlighed. Det kan ses og smages at maden er lavet af kokkehænder med sjæl. Kan klart anbefales! 10 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️

6. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse på restaurant cooks

Jeg var inde og spise på restaurant Cooks forleden, og der var ikke noget at sætte en finger på. Maden var virkelig god og personalet var smilende og imødekommende.

16. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt restaurant i Holstebro.

Super hyggeligt restaurant i Holstebro.
Kan varmt anbefale restaurant Cooks, kommer her ofte og går altid glad og tilfreds herfra.

1. Dezember 2023

Endnu engang fantastisk mad

Kommer jævnligt på Cooks og endnu engang fantastisk mad. Elsker deres tapasanretning.
Kom lidt for tidligt så sad i baren og fik et glas, mens vi havde frit udsyn til køkkenet, hvor der blev kræset om maden. Fedt at følge med i.
Altid sødt og smilende personale.
Restauranten summer af liv og der er super hyggeligt. Kan varmt anbefales.

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr