Basiskort, det er tydeligt at det er meningen at det skal fejle så vi er tvunget til at bruge app. Lige siden det blev taget i brug har man ikke kunne tjek ud i bussen, man skal op til chaufføren... Mehr ansehen
Utroligt irriterende at der trækkes på kontoen hver eneste dag. Det er belastende at se på og fylder kontoudtoget unødvendigt. Hvis bare jeg kunne sætte penge ind, f.eks på hjemmesiden og så kunne pe... Mehr ansehen
Jeg giver Rejsekort app 1 stjerne fordi der ikke findes 0 stjerner. For anden gang har Rejsekort app blokeret mig fra at bruge appen fordi de selv ikke kan finde ud af hvorhen jeg logger ind og ud, ti... Mehr ansehen
F..... elendig håndtering af overgang fra rejsekort til basiskort. Man spæner rundt fra den ene ende af en statiom for at tjekke ind og ud, fpedi der kun er en kortlæse på en statiom Det er top... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rejsekortet er fremtidens billet. Et plastikkort i samme størrelse som et dankort. En lettere, hurtigere og mere ligetil måde at tage bussen, toget og metroen på.
Dänemark
- www.rejsekort.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Min mægderabat
Jeg har i en længere periode været i dialog med jeres kundeservice, da mit oparbejdede rabattrin 6 ikke blev overført korrekt i forbindelse med skiftet til appen. På trods af gentagne henvendelser er problemet stadig ikke løst.
Da jeg er tvunget til at benytte appen til mine daglige rejser, betaler jeg i øjeblikket en væsentligt højere pris pr. rejse, end jeg er berettiget til.
Jeg er nu "kun" på rabattrin 4 på appen, hvilket betyder, at jeg reelt set betaler for jeres tekniske udfordringer. Jeg er gentagne gange blevet mødt med standardsvaret om, at "min frustration er noteret". Dette løser dog ikke det underliggende problem eller stopper det løbende økonomiske tab.
Det er ikke rimeligt, at kunden skal bære de økonomiske omkostninger for en fejlslagen teknisk implementering fra Rejsekorts side. Jeg forventer derfor At mit rabattrin på appen dags dato bliver opjusteret til det korrekte niveau (trin 6). At der foretages en beregning af differencen mellem det, jeg har betalt på trin op til trin 4, og det, jeg skulle have betalt på trin 6, og at dette beløb refunderes til min konto.
Jeg synes det er for dårligt at man…
Jeg synes det er for dårligt at man fjerner rejsekort som man sætter pengene på, det nye som kommer kan man ikke sætter pengene på, man betaler på sit hævekort, og det er simpelthen så dårligt, for hvad nu hvis man ikke har penge på sit hævekort så kan man ikke rejse nogle steder. Så det rejsekort er i gang med hel hen i vejret og er ligeglad med kunderne og de rejsende
Hold op, de gider end ikke svare
Hold op, de gider end ikke svare, når man skriver til dem. Giver ikke meget for deres indsats. Det skulle lige være et privat firma, så var ledelsen smidt på porten. Ynk, ynk, ynk.
Hvis rejsetiden stiger fra 60 til 61…
Hvis rejsetiden stiger fra 60 til 61 minutter på samme ud/hjem strækning?
Så stiger rejseprisen fra 17,25kr til 25,50kr svarende til en stigning på ca. 47,82%
Godt Nytår!🧨
Forslag til Rejsekort appen
Generelt haft fine oplevelser med appen. Men synes dog godt der kan være plads til forbedring. Som fx at tillade at man tjekker ind igen efter man ved en fejl har fået tjekket sig ud.
Det fysiske kort tillod at man tjekkede ud og ind igen hvis bare det var på samme lokation og inden for en hvis rum tid. Det troede jeg også gjorde sig gældende for appen men der tog jeg grueligt fejl og har dermed betalt 53 kr for en rejse der koster 30 kr mindre. Der fik jeg også pænt besked herom, at det står skrevet i deres vilkår at det ikke gælder ved appen, da jeg henvendte mig med problematikken.
Så kan man sige at det er mig der kvajer mig og jeg bare ska æde den. Det gør jeg denne gang. Har så lært at appen har mangler i den retning og at man dermed ska være sikker på det den rigtige station jeg er stået af på, bevares.
Håber at det på sigt bliver gjort ens :)
God kundeservice!
Havde lavet en fejl i appen så jeg havde fået tilsluttet appen selvom jeg var i egen bil, men oplevede hurtig kundeservice og fik hurtigt de penge jeg havde betalt tilbage
Plat og svindel virksomhed som de…
Plat og svindel virksomhed som de fleste af os næsten er tvunget til at bruge
De opkræver for mange penge for en tur der normalt koster 56kr nu 238 kr , det er selvfølgelig en fejl men i vil ikke rette den , og jo jeg har været i kontakt med jer !!!
2 betalingsmetoder er åbenbart ikke nok
Jeg er i dag blevet blokeret, fordi de ikke kan trække penge fra min MobilePay. Det kan alle andre ellers godt. Så jeg gik ind og tilføjede mit dankort. Men det kan de heller ikke bruge. Det er ellers heller ikke noget problem nogen andre steder end på deres app……den app jeg aldrig har ville have i forvejen, men kortet udgår jo, så…. Super fedt jo! Dejligt nemt at bruge offentlig transport.. 👎
Overbetaling
Har i dag kørt turen fra Valby til Stormbroen, City, tur/retur. Tjekkede ud og det blev 15,40 ( pensionist)
Det blev et meget kort ophold og vi kørte hjem igen. Endnu engang 15,40kr.
Min kone gjorde det samme, dog var hun smartere og brugte DSB appen. Det blev 2 x 17 kr. ( ikke pensionist) men her gik appen ind og modregnede, så det blev en rejse med forlænget rejsetid, og regningen blev sat ned til 28 kr.
Så ud med rejsekortet og ind med DSB appen.
Utrolig forældet system
Utrolig forældet system, der koster folk penge i tab. Den mindste webshop kan levere en bedre oplevelse.
Har betalt for meget for flere rejser i…
Har betalt for meget for flere rejser i længere tid, har derfor kontaktet Rejsekortet på telefon, der oplyste at jeg skulle skrive hvilke turer det var. Dette har jeg gjort men der gik 14 dage før de skrev tilbage at anmeldelsen var sendt videre til en anden afdeling. Da jeg ikke har hørt noget skrev jeg igen til dem. Nu er der gået 2 1/2 måned og jeg har stadig intet hørt.
Utroligt at ingen vender tilbage, jeg vil grene have de penge jeg har betalt for meget. Dårlig service.
Rejsekort er forfærdeligt!
Rejsekort er forfærdeligt!!
Fik stjålet mit rejsekort i oktober og får nu en regning på 564 kr. fordi der er en som har taget det og kørt fra Roskilde til København videre til Odense, og tilbage til Købehavn igen.
Ringer til kundeservice og de siger bare, at jeg har at betale fordi man selv hæfter for beløbet.
Hvor mange gange er jeg ikke blevet stoppet i at checke ind fordi min saldo var i minus, men åbenbart kan tyven godt checke ind i Odense når han er omkring 300 kr. i minus.
Komplet elendigt system
Nedlægning af fysisk kort
Én ting er at fysiske kort bliver nedlagt - noget andet er at alle de påmindelser der er om det på stationerne melder ud at dette først sker i foråret 2026. Og ALLIGEVEL er man begyndt at trække hætter over halvdelen af standerne på stationerne. Som et vink med en vognstang om at man bør skifte til app'en. Og så er der basiskortet - et fysisk kort, men en betydeligt mere besværlig løsning som også er et led i kampen om at genne alle brugere over på app'en.
Nu er det bare sådan at nogle af os stadig godt kan lide at ALT vores ID og fremgang i verden IKKE er samlet på ÉN platform som kan løbe tør for strøm, blive væk, blive stjålet, blive tabt og gå i stykker... you name it. Synes det er direkte svinsk at man på den her måde bliver tvunget over på en digital løsning (som i øvrigt ikke fungerer, hvis man skal tro på alle anmeldelserne herinde). Og nu stopper folk op lige foran metro og S-togs døre for at tjekke ind og ud på mobilen - så det har altså ikke hjulpet på fodtrafikken heller.
Alt i alt en godt og grundig irriterende unødvendig udvikling af noget som fungerede fint.
Sikke en dårlig service
Jeg forsøger at hjælpe mig mor med hendes rejsekort der ikke virker. Kortet står i min mors navn men det er tilknyttet mit dankort. Hun ville ikke hjælpe, og da min mor bor 125 km væk fra mig, så kan jeg ikke bare lige køre hen til hende, så hun kan identificere sig. Jeg kender også GDPR, så det at kortet er tilknyttet mig identificere mig og at jeg derfor kan hjælpe, hold op I trænger til at komme på kursus i kundeservice, for det eksistere absolut ikke hos jer.
Boykot rejsekort app og bestil et basiskort
Vi har ikke brug for endnu en app og slet ikke en dårlig en af slagsen. Vi har heller ikke brug for, at folk sagtner farten på vej ind i toget, mens de har hovedet nede i telefonen, så man ikke kan komme ind / frem i toget. Man kunne jo sige sig selv, at det ville ske.
Jeg slæber normalt på meget og kan ikke betjene min telefon med en hånd. Det er alt for besværligt at skulle stille taskerne på jorden for at finde telefonen frem. Et kort kan man betjene med en hånd, så det bliver et basiskort for mit vedkommende, selvom det lyder irriterende, at man skal tjekke ind og ud, hver gang man skifter.
DSB er ekspert i dårlige løsninger.
Det værste tiltag I NOGENSINDE har…
Det værste tiltag I NOGENSINDE har lavet er den for*ulede app!!! Den virker aldrig og pengene trækker ikke selvom der er penge på kortet, totalt spild af energi, BEHOLD REJSEKORT FYSISK
Rejsekortet app
Blev vækket kl 03:12 af en sms der fortalte at de ikke kunne behandle min betaling og at appen var blokeret. Så var så (heldig) at jeg tager bussen på arb. Ved Bagsværd St så jeg kunne købe en billet i en automat til en højere pris. Havde brugt rejsekortet app i en måned hvor der ikke har været problemer med betaling. Kontakte kundeservice de oprette en dag. Blev vækket næste morgen af en sms kl 03:28 at jeg skulle kontakte kundeservice jeg ringede til dem hvor jeg fik at vide at jeg skulle kontakte min bank. Kontakte banken de kunne ikke se problemer. Så jeg måtte betale højrer pris for at komme på arbejde, dag nr 2 ringede kundeservice hvor de skulle ringe mig op det gjorde de aldrig. Så vi anbefale at du få et plastik kort hvis du skal bruge rejsekortet.
Et trick
Først krævede rejsekortet, at vi skulle dele lokation og ikke kun, når vi brugte det.
Efter massiv kritik i længere tid ændrede Rejsekortet dette.
Men det er et andet udspekuleret trick: når du kører i tog er indstillingen, at du køber til 1. klasse. Igen et trick.
Så husk at ændre indstillingen.
Har ikke oplevet noget så bøvlet og…
Har ikke oplevet noget så bøvlet og forvirrende system. Jeg har fået en mail om at min datter ikke har lavet en udtjekning efter en rejse, jeg forsøger at læse vejledning men kan stadig ikke nå i mål. Der står at jeg skal ind på chek ud appen og give hende en godkendelse på at hun kan lave udchek. Hvorfor filan skal man det !!! Det jo mega bøvlet. Når jeg skal ind og på chek ud appen kan jeg selvfølgelig ikke fordi jeg skal logge ind med et rejsekort nummer som jeg ikke har. Da jeg kun har oprettet en profil for at hun kunne få et rejsekort!! Omg!! Det er så langt ude det her!
Jeg sendte mit udløbet rejsekort den…
Jeg sendte mit udløbet rejsekort den 19/10.
Den 4/11 skriver i at der kan gå op til 14 hverdage inden udbetalingen.
Siden har jeg ikke hørt fra jer, og jeres ellers søde telefon medarbejder kan ikke gøre noget eller se hvorfor pengene ikke er udbetalt.
--- Sagsnummer er 2025-0681615-R ---
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.