Rejsekort Bewertungen

2.816
TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Basiskort, det er tydeligt at det er meningen at det skal fejle så vi er tvunget til at bruge app. Lige siden det blev taget i brug har man ikke kunne tjek ud i bussen, man skal op til chaufføren... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt irriterende at der trækkes på kontoen hver eneste dag. Det er belastende at se på og fylder kontoudtoget unødvendigt. Hvis bare jeg kunne sætte penge ind, f.eks på hjemmesiden og så kunne pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg giver Rejsekort app 1 stjerne fordi der ikke findes 0 stjerner. For anden gang har Rejsekort app blokeret mig fra at bruge appen fordi de selv ikke kan finde ud af hvorhen jeg logger ind og ud, ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

F..... elendig håndtering af overgang fra rejsekort til basiskort. Man spæner rundt fra den ene ende af en statiom for at tjekke ind og ud, fpedi der kun er en kortlæse på en statiom Det er top... Mehr ansehen

1. Transportdienst
  2. Reiseanbieter
  3. Zugticketverkaufsstelle
  4. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Rejsekortet er fremtidens billet. Et plastikkort i samme størrelse som et dankort. En lettere, hurtigere og mere ligetil måde at tage bussen, toget og metroen på.

Ungenügend

(2.816)

228 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man ringer til rejsekorts kundeservice..... eller mangel på samme

Når man ringer til rejsekorts kundeservice - fordi de selv har bedt én om det, så er det praktisk talt umuligt at komme igennem på telefonen. Og når man så kommer igennem efter at have prøvet mange gange og gennem lang tid, så skal man ikke forvente, at den man møder i telefonenen er specielt kompetent, og kan svare på ens spørgsmål.
Men det ville da være rart, at I rettede egne fejl i stedet for at opkræve kunderne for det.

Og det nye med basiskort mm. er fuldstændig håbl'st at få noget at vide om, og det er tyveri ved højlys dag, at man skal betale for et nyt kort uden at få refunderet det beløb, man har betalt for det eksisterende - når man nu ikke har muligheden for at installere app'en.

30. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik en kontrolafgift da min…

Jeg fik en kontrolafgift da min telefon, uheldigvis pludselig ikke virkede(manglede strøm). Jeg var tjekket ind, og det var muligt for mig tjekke ud, så snart jeg fik strøm på telefonen. Det giver slet ikke mening at kontrolløren elektronisk kontrollere at man har en gyldig billet, kun hvis der er strøm på telefonen. Men sagtens kan finde min oplysninger ved hjælp af CPR.nr, bla. min fars fulde navn til ID-kontrol, (som jeg selvfølgelig heller ikke kunne fremvise), for herefter give mig en bøde. At kontrolløren ikke vil ulejlige sig med at se om jeg er tjekket ind(hvad jeg er sikker på han kan), giver ingen mening. Kan kontrolløren ikke det er det simpelt hen for dårligt. som om at rejsekortet er anonymt. Jeg klagede og fik pr kondolence, nedsat bøden fra 1000 kr til 125 kr. Det problem havde det fysiske kort ikke, var der ikke penge på, kom du ikke med bussen og da slet ikke hvis du ikke havde det fysisk på dig.
Nu er det Rejsekortets teknologi, deres software, jeg har ikke bedt om en app, hvor jeg som bruger er stillet dårligere end tidligere. Fix det!

21. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ubehagelig oplevelse med Rejsekort – ringede fra hemmeligt nummer og beskyldte mig for misbrug

Jeg har for nylig fået bil og har derfor ikke brugt Rejsekort-appen i et par måneder. For nogle dage siden valgte jeg at anonymisere min konto og indsende en anmodning om at få den slettet.

I dag modtog jeg så et opkald fra et hemmeligt nummer af en person, der udgav sig for at være fra Rejsekort. Personen var meget ubehøvlet og anklagende i sin tone, og han beskyldte mig for at have misbrugt appen – hvilket jeg på ingen måde har gjort. Hele samtalen var ubehagelig, og jeg valgte at lægge på, da jeg ærligt talt ikke troede, Rejsekort ville kontakte kunder på den måde. Det virkede som et scam.

Senere opdagede jeg en e-mail fra Rejsekort, hvor der stod, at jeg angiveligt tidligere skulle have modtaget advarsler om forkert brug af appen – hvilket jeg aldrig har fået. Desuden var mailen sendt før opkaldet, og jeg forstår stadig ikke, hvad det påståede misbrug skulle bestå i.

Jeg har blot anonymiseret en konto, som jeg ønskede slettet. Det er ikke misbrug.

Det hele virker meget uprofessionelt, og jeg håber, Rejsekort tager deres kundehåndtering og kommunikation mere seriøst fremover.

27. Oktober 2025

Myldertid indskrænket betydeligt

Rejsekortes, udenfor myldertid er : 11.00 - 13.00 og fra kl. 18.00 - 07.00 + weekender………. Dette er da godt nok blevet indskrænket gevaldigt på hverdage. Underligt når jeg har kørt mellem kl. 10. 00 - 15. 30 er der ikke mange passager ( letbanen)
Hvordan registrer rejsekortet myldertid….
Er blevet gjort opmærksom på, det er billigere med et pendlerkort….

23. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Udløb af plastic rejsekortI den mail

I den mail, der udsendes om overgang til rejsekort på en App samt på hjemmesiden står der ikke et eneste ord om, at det fysiske rejsekort (plastickortet) der eventuelt udløber i år sagtens kan fornyes med et nyt plastickort, som gælder indtil maj 2026, hvor Basiskortet formodentlig er indført. Rejsekort kundeservice indrømmer, at det er fordi de ønsker, at alle flytter til digital løsning, men det er og bliver rigtig dårlig kundeservice!

17. Oktober 2025

På 1. klasse i Metroen

To gange har jeg oplevet at mit rejsekort har stået som om jeg rejste på 1.klasse, og prisen derfor er gået voldsomt i vejret. Dette selvom jeg aldrig før jeg skulle ind og rette det tilbage til standard, har været inde på den pind hvor man gør dette.
1.gang lykkedes det mig at få pengene retur, og selvom de startede brysk med at skælde mig ud, var det svært at påstå at man kunne køre på 1.klasse i Metroen. Jeg fik derefter et brev om at hvis det skete igen, ville jeg skulle betale.
2.gang var jeg med tog til Malmø, og der var intet at stille op.
Derudover er min fornemmelse at det er dyrere med app'en.

1. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

App er god - men forbedringer ønskes

På rigtig mange punkter en fin og velfungerende app, specielt da man slap for at den skulle være tændt altid.
Men
a) Det kunne godt gøres mere præcist at når man skal have flere personer/cykel med så er det "Udover dig", det er ikke det totale antal rejsende.
b) Det virkelig irriterende er at man skal over i historisk for at se hvad ens rejse kostede, hvorfor bliver det ikke vist på forsiden, når de er beregnet.
(hvorfor tager det så lang tid, på de gamle plastikkort blev det beregnet med det samme)

16. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pinligt at I behandler jeres kunder så dårligt

Jeg tager bussen næsten hver hverdag. Betaler hver eneste gang uden undtagelse. Jeg skal skifte mellem to busser. Da jeg skal skifte fra den ene bus til den anden, kommer jeg ved et uheld til at checke ud, da jeg vil finde min billet frem og vise chaufføren den. Jeg checker ind igen ca. 3 sekunder efter. Der er ikke noget at gøre, jeg skal betale 2 x 22 kroner selvom det er den samme rejse. Rejsekort appen har ikke samme funktion som rejsekortet, hvor man kan forsætte rejsen inden for 30 min. Jeg synes det er så ekstrem dårlig service at man ikke kan lave en menneskelig fejl uden at så klapper fælden bare. Rejsekort er fuldstændig ligeglad med sine kunder. Der skal penge i kassen. Sørgeligt. I burde lave en ekstra sikkerhed ved check ind og check ud, når I nu har så små sko på i forhold til jeres regler. Simpelthen for dårligt!

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen var set til første klasse

Havde instaleret appen, men havde ikke set den var set automatisk på første klasse, så den har tråkket over 200kr for vær rejse. Så det først 6 rejser efter. ringede til dem, men de kunne kun refudere 2 af rejserne, resten må jeg selv betale. Og ja jeg har fundet hvor man kan skifte det til normal billet inde i nogle options, men burde den ikke havde stået på normal til at begynde med?

Skifte til App

At det laves sådan at man fra Rejsekort vil have man skifter til App??
Hvad er det i ikke ser her? Fleste klager på Trustpilot om jer er at App'en ikke fungerer, der er mange problemer med den hvis man lige skimter over anmeldelser her.
Det her 'tvang' af at bruge Apps til alting er ved at være ret irriterende. Det vil være rart at have noget som IKKE er på sin telefon! Lavt batteri, tab af telefonen, skaber problemer - herudover gør det det sårbart at få stjålet den! Det er uhørt.
Alternativt til rejeskort app, laves der, et Basis kort til erstatning hvor man dagligt skal modtage e-mails for sine ture? ... Seriøst!?
Kvaliteten daler og daler for at rejse med busser!

8. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For første gang har jeg modtaget en…

For første gang har jeg modtaget en bøde, fordi min telefon var slukket under rejsen. Kontrolløren fortalte mig, at når jeg tændte min telefon igen, ville det kunne ses, at jeg havde købt en billet. Da jeg kom hjem og tændte telefonen – inden for 10 minutter – var Rejsekort-appen dog lukket ned, og der var ingen tegn på, at jeg havde foretaget et køb.

Jeg kontaktede Rejsekorts kundeservice, men de kunne heller ikke se, at jeg havde købt en billet på det pågældende tidspunkt. De forklarede, at når telefonen lukker ned, kan systemet ikke registrere eller vise en tidligere købt billet.

Dette virker meget urimeligt. Hvis jeg i stedet havde købt min billet via DSB-appen eller DOT-appen, ville billetten stadig have ligget klar, uanset om telefonen var blevet slukket.

Nu står jeg med en bøde på 1.000 kr. for noget, jeg reelt ikke har haft mulighed for at dokumentere – selvom jeg forsøgte at købe billetten korrekt.

Jeg har derfor mistet tilliden til Rejsekort-appen og kommer ikke til at bruge den igen. Jeg håber, andre er mere opmærksomme end jeg var – og passer godt på jer selv, hvis I bruger appen.

26. September 2025

Elendig app

Elendig app! Jeg bliver blokeret fordi app ikke fungerer ordentligt! Nu sletter jeg den og holder mig til dsb appen som i det mindste virker!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig før har jeg oplevet noget der…

Aldrig før har jeg oplevet noget der fungere så ringe. Der er ikke styr på noget og reglerne er så kringlede at selv personalet roder rundt i det. Deres nye app er helt godnat og reglerne er anderledes på Sjælland end i Århus feks. Køber du et pendlerkort til to zoner men du gerne vil blive i bussen til et tre zoners stoppested så kan du kun forlænge ved at stå af bussen og tage den næste bus. Så kan man stå der i kulden og glo i 30 min. Helt til grin.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut elendig kundeoplevelse efter kontakt med Rejsekort over email og telefon

Jeg er afhængig af mit rejsekort, når jeg pendler frem og tilbage mellem hjem og arbejde. 1140,- / måneden for ikke at bekymre sig om andet end check-in og check-out, hvilket i sig selv er rigeligt.

Jeg mistede mit kort og skulle have et nyt. Det skulle jeg til Københavns Hovedbanegård for at få.

Møjbesværligt i en travl hverdag. Men det lykkedes at komme derind, for et kort og få periode tilføjet til de zoner, jeg pendler i.

I dag opdager jeg så, at jeg betaler 42,- kroner for at komme på arbejde. Det undrer mig. Så jeg kontakter kundeservice og sidder i kø, til de ringer mig op.

Nu får jeg så at vide, at jeg skal oprette en ny periode, da den gamle er udløbet. Det har jeg ikke skullet i fem år, inden jeg mistede mit første rejsekort.

Men nu skal jeg. Og jeg kan ikke sætte det op til automatisk fornyelse FØR, jeg har bestilt en ny periode. Så jeg skal bestille periode. Vente... Og så huske at sætte til automatisk fornyelse i selvbetjening, når perioden er i gang.

Og så skal jeg ovenikøbet høre for, at rejsekortet lukkes ned, og de anbefaler en app.

Hvad hjælper det mig?!

Det har kostet mig flere hundrede kroner, at Rejsekortet ikke kan finde ud af at levere en god kundeoplevelse og kundeservice.

Hvad er alternativet? Der er intet.

Rejsekortet er et pragteksempel på en national fadæse i utilgængelighed, der bare bliver ved og ved.

Fik lukket mit rejsekort d 20 august

Fik lukket mit rejsekort d 20 august. Tog derfor kontakt til rejsekort.dk og fik af vide at der ville gå max 7 hverdage før jeg ville få det overskydende beløb udbetalt.. Der gik 14 dage og havde endnu ikke modtaget pengene. Tog derfor kontakt til dem igen og fik af vide, at der ikke var oprettet en sag så jeg kunne få dem udbetalt.. den meget lidt vidende medarbejder fortalte at der ville gå op til 14 dage før min sag var blevet behandlet og yderligere op til 1 uge før jeg ville få mine penge
Deltog i deres tilfreds undersøgelse og gav 1 til alle spørgsmål

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr