Reisklaar Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering tegen een goede prijs en nu een label met een keurig gedrukt kenteken ipv zo'n lelijk handgeschreven ding uit Berlijn. Aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat ik op diverse websites had gekeken wat de prijzen zijn van een Duitse milieusticker kwam Reisklaar als goedkoopste uit de bus. Waar je overal ver boven de 10 euro uitkomt betaal je hier slechts... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jammer dat de sticker tot twee dagen later pas in de brievenbus lag waardoor we zonder sticker op pad moesten !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam er vrij laat achter dat onze auto nog geen milieusticker had. Via Reisklaar nog snel eentje besteld. Deze lag binnen 2 dagen in de brievenbus. Echt top! Fijn dat de site ook via het kentek... Mehr ansehen

1. Transportmittelindustrie

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.

Hervorragend

Alle Bewertungen

171 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goed

Snel, duidelijk, klantvriendelijk en gunstig geprijsd

9. Januar 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en correct beregeld.

10. Januar 2026

Beste Huub,

Hartelijk dank voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid en kwaliteit.

Goede ervaringen mee,snel geleverd

Had een milieusticker nodig voor Duitsland.Reisklaar heeft een nette prijs en makkelijk om te bestellen en af te rekenen.Als we nog eens iets nodig hebben wat zij in het assortiment hebben zal ik zeker daar weer bestellen

7. Januar 2026

Beste Miranda,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel werd geleverd en alles precies verliep zoals het hoort. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besteld snel ontvangen gewoon zo als…

Besteld snel ontvangen gewoon zo als het hoort

Beste Gazi,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid van leveren.

Vlot geleverd en mooie kwaliteit

Vlot geleverd en mooie kwaliteit
Prijs is ok daar de sticker ook wordt bezorgd!

Beste Martijn,

Fijn dat je zo tevreden bent. Zo horen we het graag! Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en correct geleverd.

Beste Wiebe,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was vergeten een sticker aan te…

Ik was vergeten een sticker aan te vragen. Snel besteld en 2 dagen later werd het al bezorgd. Ook prima geholpen door de klantenservice.

22. Dezember 2025

Beste H. Verweg,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier alleen bestellen als je maanden de tijd hebt...

Op Dinsdag voor 17:00 uur een Duitsland Milieusticker besteld, Vrijdags nog niet binnen. Bestel hier dus alleen als je maanden de tijd hebt!

UPDATE
De sticker, besteld op 25 November is gearriveerd op 2 December!
Reisklaar kiest niet voor PostNL, maar voor Cyclon. Een erg domme beslissing. De barcode op de envelop geeft aan dat de sticker inderdaad op 25 November is verstuurd. Reisklaar bespaart een dubbeltje, maak creëert voor een tientje aan trammelant...

28. November 2025

Beste Fred,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een zending later aankomt dan je had gehoopt. Echter wordt bijna 98% van de verzonden stickers binnen 3 dagen al bezorgd. Jouw bestelde sticker is inderdaad op 25 november verstuurd. Fijn dat deze inmiddels bij je is bezorgd!

Vignet Duitsland besteld.

Vignet Duitsland besteld.
Ging allemaal hartstikke makkelijk !
Klantenservice reageerd snel en denkt mee in oplossingen super goed!

17. Oktober 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze service waardeert en dat de sticker makkelijk te bestellen is. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een vraag over de status van bestelling. Ik had gemaild en er was direct reactie. Alles duidelijk uitgelegd.

20. Oktober 2025

Beste Daphne,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te weten dat je vraag snel en duidelijk beantwoord werd, daar doen we het voor.

Snel geleverd

Snel geleverd! Binnen 2 werkdagen was het vignet voor Duitsland binnen.
Harstikke prima!

31. Oktober 2025

Beste Q. D.A,

Wat fijn om te horen dat je de milieusticker zo snel hebt ontvangen. Bedankt voor je mooi review en graag tot een volgende keer!

goede ervaring

Bestelproces was makkelijk en betrouwbaar.
De sticker kwam kwam snel binnen.
Super geregeld!

27. Oktober 2025

Beste Joël,

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de sticker snel is aangekomen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betwijfelbaar geldigheid duitste Unwelt sticker

Via deze webshop een Duitste Umweltsticker besteld. Deze kwam na 3 dagen binnen, wat prima is. Echter viel mij meteen op: er staat reclame op van reisklaar.nl, en er staat geen markering/stempel op van een officieel uitgevende instantie (denkend aan TUV, dekra etc), wat VERRICHT IS! Alleen een code.
Hierover dus contact opgenomen met de webshop.
Deze geven echter aan dat de stickers conform de Duitste wetgeving is uitgegeven. Maar geven na vragen ook niet aan waar deze stickers vandaan komen (ik kan zelf ook sticker maken, maar dat is niet geldig - en krijg het idee dat zei hetzelfde doen).
De beste webshop gaf eerst aan dat er altijd een markering op moet zitten, de kleur correct moet zijn, en het kenteken.
Na nogmaals contact gaven ze echter aan alleen de laatste 2 gecontroleerd te worden. Echter is dit niet perse zo, als de politie je dan wil pakken, kan het. De webshop geeft aan dat er een markering zit aan de rechterhoek - echter niks zichtbaar, wat wel moet volgens de BlmSchV (Duitste regelgeving).
Mijn advies: geef ergens anders 5 euro meer uit, en koop bij een betrouwbare partij. Nu 8 euro weggegooid, want ik ga het risico niet lopen.

24. Oktober 2025

Goedendag,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen je zorgen en lichten dit graag toe.

Onze milieustickers worden officieel uitgegeven conform de Duitse wetgeving en zijn volledig geldig in Duitsland.
De reden dat er geen groot TÜV- of DEKRA-logo zichtbaar is, is omdat meerdere erkende instanties in Duitsland deze milieustickers mogen uitgeven: niet alleen TÜV of DEKRA.

Kortom: je hoeft je geen zorgen te maken, want de sticker is volledig geldig voor gebruik in de Duitse milieuzones.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op tijd voor de vakantie

We gingen last minute naar Frankrijk.

Binnen 24 uur kreeg ik het digitale bewijs al binnen.

De fysieke sticker kwam later aan.

23. Oktober 2025

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor je mooie review. Gelukkig heb je de digitale sticker snel ontvangen. De fysieke sticker vindt je binnenkort in de brievenbus. Graag tot een volgende keer!

Vlotte afhandeling

Mileusticker aangevraagd voor 17:00 en dezelfde dag verstuurd. Snel geleverd en meteen bruikbaar!

20. Oktober 2025

Beste Jordan,

Bedankt je mooie beoordeling! Fijn dat je zo snel voorzien bent van een geldige milieusticker.

Overzichtelijke website

Wij hebben voor onze vakantie naar Frankrijk een mileusticker besteld op deze website. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Goed voor elkaar! Voor onze volgende vakantie zullen we deze website weer raadplegen.

23. Oktober 2025

Beste Mariska,

Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is. Bedankt voor de mooie review en we zien je graag een volgende keer weer!

Last minute Frankrijk

Dacht dat ik te laat was, maar de digitale sticker lag binnen de zelfde dag in m'n inbox. Fijne ervaring

8. Oktober 2025

Beste Brent,

Bedankt voor je mooie review. Heel fijn dat je de digitale versie van de sticker zo snel hebt ontvangen. Fijne reis door Frankrijk toegewenst!

Goed bedrijf

Ik heb hier voor de 2e keer nu millieu stickers besteld, op de site wijst alles zichzelf uit en de stickers worden erg snel geleverd

21. Oktober 2025

Beste Hero,

Wat leuk dat je al voor de tweede keer bij ons hebt besteld. Super om te horen dat alles soepel verliep en de stickers snel geleverd zijn. Bedankt voor je mooie review!

Tijdens bestelproces straatnaam verkeerd

Tijdens bestelproces is iets misgegaan met de straatnaam. Envelop is verdwenen, reisklaar stuurde kosteloos nieuwe sticker. Binnen 2 dagen in de brievenbus.

16. Oktober 2025

Beste Frans,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we het probleem met het adres snel en kosteloos konden oplossen, en dat de nieuwe sticker binnen 2 dagen bij je in de brievenbus lag. We doen er alles aan om onze klanten snel en correct te helpen, en het is goed om te horen dat dit bij jou goed is verlopen.

Team Reisklaar

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr