De trækker pengene ved bestilling og ikke ved afsendelse. Efter 7 dage får vi at vide at produktet/vinterjakken ikke kan leveres til os.. ..pengene var trukket på vores konto. Det ekstra produkt vi... Mehr ansehen
Elendig kundeservice desværre. Bestilte en jakke til min søn. Da den kommer frem viser det sig at det er en pigemodel. Det står ikke beskrevet da jeg køber den. De får dog belejligt rettet det til... Mehr ansehen
Flyverdragt. Har købt en flyverdragt til min søn, efter 4 dages brug går lynlåsen i stykker! Det er utroligt ringe for så dyr en flyverdragt. Har nu oprettet en reklamation, og vil efter hvordan d... Mehr ansehen
Har flere gange bestlt tøj i online reimashop. Har fået mine bedtillinger meget hurtigt. Elsker Reima for deres tøjkvalitet, alle vores tre børn har Reima overtøj og vi alle er superglade for tøj... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Missing Item and Months of Unresolved Customer Service
I have been a repeat customer of Reima because I genuinely liked the quality of their products. I previously purchased their Merino Wool jumpsuit for my daughter and was so happy with it that I ordered another one a year later after she outgrew the first.
Unfortunately, my second experience has been extremely disappointing.
When my most recent order arrived, the Merino Wool jumpsuit was missing from the package. I contacted Reima within minutes of delivery to report the issue. Despite reaching out immediately, it took 10 days for customer service to respond. When they finally did, they asked me for photos of the original package—something I no longer had after more than a week had passed. It is unreasonable to expect customers to keep a plastic shipping bag for that long.
On January 5th, Reima informed me they were opening an investigation with their warehouse. Since then, I have received no updates and no resolution.
I have now been waiting since December 1st for this missing item to be resolved. During this time, I have requested a refund multiple times, but those requests have gone unansweredI chose to order from Reima again because I trusted their quality, but when something goes wrong, customers should not have to wait months for a basic resolution. At this point, I would simply like the refund for the item that was never delivered.
If someone from Reima is monitoring customer feedback, I would appreciate this issue finally being addressed.
Worst customer service ever
Worst customer service ever! I ordered winter clothes on sale 20% off, and they send me the item in the wrong size. It is clear on my receipt, what I ordered and on the return slip they put in the order it shows the wrong size as does it in the items label. So I contacted the customer service and they didn’t even apologise and they do not want to help. I have been waiting a long time for the package, and now the item is not on sale, and they won’t even get me the same price. They keep replying to my mails that they need photos of the label, and I keep sending it. I can see that the mails is delivered, but they deny that they got the photos. It doesn’t make sense. Any other store would just give the customer an apology and send the item in the right size at the same discount as it is their fault. It’s great quality products but I will recommend you to by it elsewhere as this online store will be unhelpful if any problem should appear.
Elendig kundeservice desværre
De får dog belejligt rettet det til på hjemmesiden i mellemtiden og giver mig derfor ingen mulighed for at returnere eller bytte.
Øv. Aldrig mere Reima
Deres flyverdragt er dårlig designed
Deres flyverdragt er dårlig designed, tynd og lynlås virke ikke rigtigt. Så gav jeg op til deres produkter. Men det er kun dem der har vinter håndsker til 2 årig, så købte jeg en gang mere fra dem. Men de kan ikke levere varerne jeg bestilte. Dårlige service, dårlige produkter.
Världens långsammaste leverans
Dåligt hanterat
Gjorde stora köp på rean nyligen. 3 dagar efter beställning gått igenom och dragits kommer mail om att hela beställningen inte går att skicka då vissa produkter är slutsålda. Jag har haft koll dessa dagar med tanke på ev fler köp och både overallen och jackorna har funnits kvar i beställd storlek, jackan finns fortfarande ett dygn senare men overallen såldes slut 14h efter jag talat med kundtjänst (3 dagar efter beställning). Jag ringer kundtjänst 2 min efter kan-inte-skickas mailet och kvinnan där menar att hon ska kontakta lagret, jag önskar att detta gör skyndsamt och att de skickar ut varorna som jag betalat för eftersom jag samtidigt ser att de finns till försäljning. Hon menar att hon bara kan maila, inte ringa eftersom de sitter i olika länder. Jag frågar om de kan stå för mellanskillnaden (eftersom de höjt priset över natten och jag hade 25% extra) om jag köper om varorna så att de inte hinner ta slut.
Jag kan köpa dem, men de kan inte ersätta mellanskillnaden menar hon. Mycket lustigt att jag ska betala extra för varor jag redan köpt och betalat men som man hållt kvar och nu säljer dyrare till mig om jag så önskar samt att kundtjänst inte kan ringa sitt lager oavsett land.
Hon skulle maila mig om man ändå kunde skicka mina produkter men inget mail har mottagits. Tråkigt, jag köpte kläder för över 30 000 kr hos dem i år och så hanterar de ett kundärende på detta sätt, eller rättare sagt hanterar inte.
Kan varmt anbefale Reimaswebshop
Kan varmt anbefale Reimaswebshop. Købte for 1 år siden en flyverdragt som der desværre gik hul på i denne sæson efter 2 mdr. brugs. Ingen bøvl med reklamationen selvom det jo egentlig var 1 år gammel. Fik hurtigt en ny eller et gavekort som gælder 1 år.
Super søde kundeservice folk.
Flyverdragt
Det er utroligt ringe for så dyr en flyverdragt.
Har nu oprettet en reklamation, og vil efter hvordan de håndterer den, korrigere min bedømmelse.
Opdatering 25/12: De har ikke svaret på min reklamation. Så nu forsøger jeg at sende yderligere en.
“Gratis retur”
Jeg er generelt rigtig glad for kvaliteten i både Reima’s tøj og sko - vælger altid Reima Tec. Har også - indtil nu - været rigtig glad for webshoppen, med et godt overblik og fuldt sortiment.
Det skulle dog vise sig, at være en anden sag, når der så er et problem med leverancen, og det er jo i praksis i netop disse situationer, hvor en webshop skal vise sit værd!!
Jeg købte Patterwash vandtætte sneakers til begge mine piger, ligesom jeg plejer at gøre. I år ligger yngstens fodmål mellem to størrelser og jeg skal - ifølge Reima’s målskema - vælge imellem en sko med nogle mm. for meget i voksetillæg eller en sko med nogle mm. for lidt i voksetillæg. Da det er mm. vi taler om vælger jeg den større størrelse. Jeg tænker altid i 15 mm voksetillæg, men jeg ved, at mange steder anbefaler 15-18 mm. til vinterstøvler, så tænker det går fint og ellers kan en sål eller en sok nok hjælpe. Da skoene kommer viser der sig at være omkring 30 mm. voksetillæg, så de er alt alt for store... Det er jo hvad der kan ske, og pyt med det, for Reima har gratis retur... Eller har de??
Da der ikke ligger nogen returseddel i pakken undersøger jeg hvad jeg så skal gøre. Jeg skal selv udfylde og og printe en returseddel... Men punkt 1) jeg har ikke en printer, punkt 2) det er tilnærmelsesvist umuligt at finde ud af at udfylde returseddelen. Der er konstant bøvl med det ene eller det andet på det link jeg skal udfylde og sitet viser fejl.
I bekræftelses email fra Reima står der, at man kan kontakte deres kundeservice, hvis man ikke har en printer!! Så jeg sendte dem en email d.
4. oktober og har endnu ikke fået noget svar... Jeg GIDER bare ikke brænde inde med et par ubrugelige sko til 649,- kr., så nu må jeg ty til at bløde den pris det så koster at sende dem selv!!
Den slags bøvl er i hvert fald kraftigt medvirkende til, at jeg ikke gider benytte den webshop igen!! Jeg ville endda være ligeglad med at skulle betale for at returmere varer, selvom jeg synes det er en flot service, når man ikke skal!! Hvis der da for pokker bare medfulgte et returlabel med pakken, når den kom, så var der intet problem!!
Ordrenr.: 10616275
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Modtog pakken efter 7 dage. Kunne godt finde på, at bestille fra Reima igen 😊
Dårlig kvalitet
Havde bestilt børne sko og gummistøvler. Pris og kvalitet hænger bestemt ikke sammen her. Skoene ligner nogle man har købt for en 50'er i Lidl. Så skuffet.
Har bestilt og betalt vare
Har bestilt og betalt vare, en uge senere har jeg hverken modtaget varen eller ordrebekræftelsen. Amatørfirma!
snyd og bedrag!!!👺
Jeg bestilte den 14.02.2019 tøj for 1500 kr. Pengene er trukket med det samme og jeg har endnu ikke fået varene.
Jeg har skrevet til dem og får ikke noget svar ud og at de har modtage mange mails og at de nok skal svare. De skriver også at keg ikke behøver at skrive igen.
Det er nu 3 uger siden og jeg er så utilfreds!
Jeg har forsøgt at ringe til dem, men de har så kort en telefontid og så foregår det på engelsk. Desværre for mig kan jeg ikke engelske. Så jeg får svært ved få dem i tale.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Det er så utilfredsstillende.!! 😡
Snyd og bedrag !!!
De trækker pengene ved bestilling og ikke ved afsendelse.
Efter 7 dage får vi at vide at produktet/vinterjakken ikke kan leveres til os.. ..pengene var trukket på vores konto. Det ekstra produkt vi udelukkende havde købt som supplement til vinterjakken de ikke "kunne" levere, var derimod på vej i posten, på trods af, at det uden det oprindelige produkt var uønsket.
Aller værst er dog, at vi stadig kan se at vinterjakken kan købes på Reima's hjemmeside, men nu blot til en 25% dyrere pris. Det er sgu dårlig stil!!!!
Fantastiske tøj til god pris
Har flere gange bestlt tøj i online reimashop.
Har fået mine bedtillinger meget hurtigt.
Elsker Reima for deres tøjkvalitet, alle vores tre børn har Reima overtøj og vi alle er superglade for tøjs høj kvalitet! Reimashop har også nogle gode tilbud - dem benytter vi os også af. Høj service neveau.
Jeg vil bestemt handle igen og igen i Reimashop og vil anbefale den til alle:-)
Tusind tak for god service, høj kvalitet og rimmelige priser!
Supernöjd!
Serioust företag, bra service, de gör precis det de lovat. Och utmärkt kvalité på deras produkter.
ingen over!
Jeg køber kun Reima flyverdragter. Eneste minus er prisen og derfor sætter jeg stor pris på jeres udsalg hvor I sætter priserne ned med 50%.
Lynhurtig levering.
Rigtig god kundeservice. Sender gratis lapper hvis ens barn har været uheldig og revet hul i flyverdragten.
Kan kun anbefale Reima!
Super hurtig levering
Bestilte tirsdag aften og kunne afhente tingene torsdag middag.
Super lækre flyverdragter og vinterjakker
Super!
De købte vare kom to dage efter. Købt tøj og sko til 50% off. Er helt tilfreds.
Super!
Bestilte en flyverdragt fredag aften, den blev sendt mandag og jeg havde den tirsdag. Dejligt med hurtig leveringstid! Prisen var også helt i top, kunne ikke finde den billiger andre steder på nettet.
Kan kun anbefales herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.