Det bedste ved frokostoplevelsen var klart selskabet og udsigten. Maden var ok, ikke mere, men betjeningen desværre direkte dårlig. Uerfarne unge drenge der åbenlyst intet anede om hverken vin eller m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alle vores gæster roste maden og var meget glade for stedet med den skønne udsigt. Maden var virkelig lækker og frisktillavet og mere, end vi forventede. Superlækkert rugbrød, sprødt og groft. Der b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har lige været der og spise SFMP ( aka Stegt flæsk med persillesovs ) sammen med 2 venner 🐷😁 Det var bare virkelig lækkert , saftigt flæsk , kartofler med pil , sovs i en kande med friskhakket Pe... Mehr ansehen
Jeg havde inviteret til brunch og møder op i separat lokale til fint dækkede borde med blomster og hvide duge. Der var mange forskellige rettet til både børn, voksne og vegetarer og der blev fyldt o... Mehr ansehen
Regatta Pavillonen tilbyder afholdelse af selskaber året rundt. Vi tilbyder arrangementer til hhv. bryllupper, barnedåb, mærkedage, mindehøjtidligheder, firmaarrangementer, brunchselskaber, julefrokoster og meget mere. Vores beliggenhed er unik og vi serverer madoplevelser med udsigt ud over Bagsværd Sø. Vi tilbyder selskaber med op til 110 gæster. Vores menuer indeholder altid friske og lokale råvarer. Vi bestræber os altid på at give vores gæster en gastronomisk og udsøgt oplevelse.
Skovalleen 42, 2880, Bagsværd, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Skammeligt, mig og min mand spiste middag på vores bryllupsdag og fik serveret noget der mindede om opvarmet og halvlunken daggammel ret og da vi kommenterede overfor tjener og kok var beskeden at vi kunne bare finde et andet sted..
Jeg anbefaler på ingen måde dette sted..

Antwort von Regatta Pavillonen
Regatta pavillonen kan varmt anbefales, omgivelserne var utroligt smukke, vi fik en gourmet oplevelse, maden var velsmagende, personalet servicerede alle gæster, meget professionelt. Mange tilkendegivelser
fra gæster, en utrolig dejlig dag 👋
Et virkelig godt stykke måltid. Deres kok David gjorde et super stykke arbejde.
Dejligt at kunne side i så smukke omgivelser med god betjening. Ikke sidste gang jeg besøger Regatta Pavillonen. :)
Nød brunch 2. Juledag; fint og afbalanceret udvalg - ikke det største - hvor alt var frisk, delikat anrettet og velsmagende. Prisen var absolut rimelig, så jeg glæder mig til flere oplevelser fremover.
Mad og udsigt i top.
Desværre var der ingen smil eller service fra den modne tjener. Modtagelsen var uden smil og velkomsten virkede overlegen, negativ omtale af gæster og gæsters opførsel ( incl. Bandeord ) foregik i selve restauranten, formentlig troede han ikke at gæsterne kunne høre det. Stor ros til de andre tjenere som undgik, at kommenterer på hans omtale af gæsterne, og som forstod at yde en god og smilende service .
Blev til mit store held inviteret til frokost på Regatta Pavilonen-meget hyggligt sted med den smukkeste udsigt, rigtig lækker mad og god betjening-sjældent at møde uddannede tjenere, men det er de her!
Min kone og jeg spiste den dejligste velsmagende middag i naturskønne omgivelser på terrassen ved Regatta Pavillonen - med storslået udsigt over Bagsværd sø/rostadion - serveret af en venlig og opvakt tjener der endda sørgede for at udlevere os en nødvendig p-tilladelse der sparede os for en p-afgift på 650,00 kr. så middagen var på den vis til ca. halv pris ;-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.