Redtz Glas & Facade A/S Bewertungen 10

TrustScore 3 von 5

3,0

1. Fassadenverkleidung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DIN LOKALE GLARMESTER OG NATIONAL TOTALENTREPRENØR AF LØSNINGER I GLAS OG ALUMINIUM Siden 1914 har vores forretning udviklet sig fra en mindre glarmesterforretning til i dag at være en omspændende og velkonsolideret glas - og facadevirksomhed. REDTZ Glas & Facade udfører alle former for glasarbejde og aluminiumskonstruktioner - fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede glas- og alufacadeentrepriser for private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Fælles for vores forretningsområder er, at de er solidt funderet i vores kernekompetencer og mange års erfaring inden for glas og aluminium. Mangler du ideer til den ideelle løsning til dit projekt, står vi klar med professionel rådgivning.

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dårlig kommunikation

Service pr. telefon meget dårlig. Talte med en mand som i den grad ikke ville hjælpe med at finde ud af målene på mine termoruder, så jeg kunne få de rigtige og efterfølgende bestille dem on-line hos dem. Han gjorde udelukkende opmærksom på at jeg skulle vide at han ville fakturere mig for den tid det tog for ham at køre ud og hjem igen. Han talte meget aggressivt og nedladende. Ikke et sted jeg vil handle.

5. März 2025

Hej Annika
Vi er kede af, at du føler at du oplevede dårlig service, da du kontaktede os.
Hvis du har lyst, vil vi meget gerne have en dialog med dig, da vi er sikre på at der er sket en misforståelse, da vi ikke har online salg af glas og ruder.

Nemt og professionelt

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med Redtz Glas og Facade, og vi er utrolig tilfredse med både deres service og kvalitet. Deres team leverede præcist, hvad vi ønskede, med professionel rådgivning og hurtig installation. Resultatet er virkelig imponerende. Vi kan varmt anbefale Redtz Glas og Facade til alle, der søger pålidelig og kvalitetsbevidst arbejde.

26. Februar 2025

Hej Whitney
Vi er rigtig glade for at høre dine pæne ord om vores arbejde og kvalitet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ubehagelig og uprofessionel

Vi bad om tilbud på en specialistopgave, og manden, der skulle udføre arbejdet, kom forbi for at kigge. Han vurderede, at det kunne løses på 1-2 arbejdsdage, og på den baggrund accepterede vi det ellers noget dyre tilbud. Vi var dog hjemme på dagen og kunne konstatere, at arbejdet tog ca. to timer at færdiggøre. Ved modtagelse af fakturaen stiller vi spørgsmålstegn ved vilkårene og opgavens omfang, som i vores optik slet ikke stod mål med fagmandens vurdering. Den ansvarlige projektleder bliver meget ubehagelig i telefonen og sender efterfølgende en mail til min mand, hvori han “retfærdiggør” tilbudsprisen. Her indgår bl.a.:
- blanding af kit og pakning af bil dagen før (1,25 timer)
- arbejdstid inkl. kørsel (ca. 30 min. hver vej) og afpudsning af værktøj tilbage på værksted (i alt 6,25 timer) - heraf ca. to timers reelt arbejde udført på stedet og en times kørsel, dvs. godt tre timer med at rense værktøj.

Oven i dette argumenterer han for, at de har brugt tid på at besigtige og AFGIVE tilbuddet (2,25 timer), og derfor passer den samlede faktura og tilbud fint - og er faktisk til vores fordel. ALDRIG har vi oplevet at blive faktureret for at besigtige en opgave og give et overslag eller tilbud!
Vi betalte fakturaen uden ydeligere dialog, fordi projektlederen var så ubehagelig over for min mand, og vi er helt med på, at vi i første omgang selv har takket ja til tilbuddet. Det ændrer dog ikke på oplevelsen af, at tilbuddet er givet på et fejlagtigt grundlag, og fordi det var en specialopgave, som vi ikke selv havde en jordisk chance for at kende omfanget af, stolede vi naturligvis på fagmandens vurdering.
Arbejdet lader til at være udført ok, men vi vil aldrig bruge Redtz igen, ej heller anbefale til andre kunder.

17. Dezember 2024

Hej Camilla
Vi er kede af, at i har oplevet dialogen om jeres tilbud og faktura som ubehagelig og at du ikke føler at det fakturerede beløb stod mål med omfanget af opgaven.
Hvis du ønsker det, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan have en dialog om det.
Vi er dog glade for at høre at kvaliteten af det udførte arbejde er tilfredsstillende.
Redtz Glas & Facade

Meget dårlig service

Meget dårlig service! - Man læser at de er specialister i renovering og reparation af kirkevinduer. Det har vi ingen anelse om, for så vidt er vi ikke nået, da mails og telefon ikke bliver besvaret!
Servicen er meget dårlig og mildest talt ikke eksisterende.

22. Januar 2025

Hej Kian
Vi er kede af at du føler du har oplevet dårlig service.
Vi har dog været i kontakt med dig flere gange, al renovering og reparation af kirkevinduer og blyindfattet er specialist opgaver, som det er er tidskrævende at lave tilbud på. Derfor kunne vi ikke lige vende tilbage til dig, så hurtigt som du ønskede, da vores tilbudsberegner var optaget af en anden opgave.
Vi bestræber os altid på at svare så hurtigt, det overhovedet er muligt, men i dette tilfælde lykkes det desværre ikke.
Redtz Glas & Facade

Punkterede vinduer og brusevæg

Fik skiftet flere punkterede ruder og fik installeret en brusevæg. De var hurtige til tilbuddet og installationen.

Slutproduktet er lige som vi ønskede det og de lavede endda nogle ekstra fuger i badeværelset, som der manglede at blive lavet.

De var hurtige, professionelle og leverede et super produkt. Fik endda et lynkursus i, hvordan man lægger en god fuge. Intet at klage over, masser at rose.

9. Oktober 2024

Hej Christiand
Selv om det er længe siden du lavede din anmeldelse, vil vi gerne sige at vi er glade for din ros.
Vi håber at du er rigtig glad for din brusevæg :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på - dårligt håndværk og service (lader kunder i stikken)

Vi har har købt et større skydedørsparti igennem Redtz Glas og Facade A/S og her mere 1,5 år efter indflytning og overtagelse af huset, har de stadig ikke ville lave vores parti som hverken kører eller lukker godt, samt er tydeligt utæt. Hverken Schuco eller Redtz tager sagen seriøst, selvom det er tydeligt at der er noget galt. Skydedøren kører dårligt, dørene er synlig skæve og det trækker ind fra siderne - endda med vand når det regner og blæser samtidigt, så trods en premium pris kan vi absolut ikke anbefale hverken Schuco eller Redtz.

Update #1 (efter svaret herunder.)
Jeres svar giver jo ikke mening.
I har jo været herude flere gange, og forsøgt forskellige ting, som ikke har fungeret og vi er bare efterladt nu.

Jeg har så selv kontaktet jer direkte minimum 3 gange, hvor I bare ignorerer både mails og opkald fra os. Hvorfor behandle en slutkunde sådan? Vores tømrer har jo ikke monteret partiet. Det har I.

Så det lyder bare som om I prøver at vaske hænder fremfor at hjælpe. I kan jo bare give et kald eller svare på en af de mange mails jeg har skrevet direkte til jer og så komme ud lave en ordentlig løsning, som ikke indebærer en kosmetisk ændring. Skydepartiet er jo skævt og/eller lavet for stort. Dette er påpeget af 2 uafhængige byggesagkyndige.

#Update 2 (efter svaret herunder.)
Igen, er der er ret mærkværdigt at I som leverandør, montør og forhandler af produktet, ikke svarer mig som bygherrer ved henvendelser. Det er da bare en teknikalitet at I der er købt igennem vores tømrer, som er hovedleverandør på byggesagen. Damixa, Viessmann og diverse andre underleverandører til håndværkere i vores byggesag, har da selv været herude ved problemer og fået det løst. Her er det sågar både jer der har leveret produktet og monteret det.

Så tænker det er rart for andre at vide at I lader kunder i stikken, hvis det købes igennem eksempelvis en tømrer eller andre leverandører i en byggesag.

Update 3#.

Selv her nu snart 2 år efter, og flere måneder efter dialogen her på Trustpilot, har jeg stadig INTET hørt fra Redtz. Ikke et eneste forsøg på stå ved sit produkt og tage kontakt for at udbedre løsningen.

22. September 2023

d. 29.05.2024
Vi kommer ikke til at indgå i en dialog her på TP.
Mvh.

Nyt svar d. 29.05.2024
Da sagen er handlet igennem BP Byg, Grindsted (v/ Brian Holm Poulsen) er det ham der skal kontakte os. Vi afventer et svar fra Brian på mail a d. 02.02.2024.
Mvh. Redtz Glas & Facade A/S

Hej Kasper
Det er ærgerligt at læse om sagen her på Trustpilot.
Men vi kan oplyse, at varen er solgt til din tømrer som aldrig har svaret tilbage på vores løsningsforslag.
Kunder og leverandører som måtte undre sig, er velkommen til at kontakte os eller Schüco såfremt Kaspers indlæg skulle give anledning til spørgsmål.
Mvh Redtz Glas & Facade A/S

Perfektion

Da jeg i går ordnede vores brusevæg, kom jeg til, at tænke på, hvor glade vi stadig er for den. Al rådgivning omkring glasset, opmåling, transport og montering var så i orden. Vi kan på det varmeste anbefale Redtz. Virkelig god oplevelse.

16. Dezember 2022

Hej Maj-Britt
Tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på idet vores kunders tilfredshed er af stor vigtighed for os.
Mvh Redtz Glas & Facade A/S

Dybt uprofessionel…

Dybt uprofessionel…

Får et brev på mail om at jeg har to dage til at betale en regning for noget glas, ellers vil jeg ryge i inkasso. Er meget uforstående overfor dette, da jeg intet har med nogle regninger at gøre fra dem, men en tidligere bekendt har. Jeg ringer og hører hvad det er for noget, hertil bliver jeg mødt af en knap så serviceminded medarbejder, der fortæller at hun har gjort sit arbejde rigtig godt og virkelig knoklet for at få både mig og anden person i kontakt vedr. de regninger her. Problemet er at jeg aldrig (!) har fået så meget som én regning, fordi det netop slet ikke er mig, der skal have en regning. Hun understreger også at hun har forsøgt at ringe til os i flere måneder, men nævner samtidig at den eneste oplysning hun har på mig er en mailadresse, så intet telefonnr (?)
Min tidligere bekendt har haft aftalt en pris på noget rude via min mail, hvortil deres navne er nævnt - ikke mit - men dette mener medarbejder ikke er korrekt og jeg påpeger også at mit navn ikke står nogle som helst steder på hverken faktura eller andet, pånær den mailadresse hun snakker om. Hun har ikke gjort sit arbejde godt nok, for hvis hun mente jeg var en mulig betaler, så havde hun kontaktet mig via den mail, men har intet hørt. Jeg får en inkassoadvarsel som lyder på at jeg har to dage til at betale en regning (den kunne hun sagtens sende) hendes forklaringer konstant er at hun “ingen holdning har” og derfor gør sit arbejde korrekt og nu vil sende mit navn videre til inkasso, til trods for jeg intet har med regning eller andet og gøre, samt mit navn ingen steder er nævnt i aftaler eller lign., men blot en mailadresse, min, som er brugt mellem to andre til at aftale pris.

Det kan sgu ikke være rigtigt.

9. Juni 2022

Kære Simone,
Vi beklager din oplevelse. Det er ikke vores intention at fremstå som ”dybt uprofessionelle” på grund af en telefonsamtale.
Vi er dog stadig af den overbevisning, at når din mailadresse er ”brugt til at aftale en pris” på et stykke arbejde, så burde du kende kunden med den forfaldne saldo. Og dermed kunne videregive inkassovarslet. For trods mange henvendelser i form af mails, sms beskeder og opkaldsforsøg får vi ingen respons fra din ven. I burde have undret jer over den manglende faktura?
Endnu en gang – vi beklager din dårlige oplevelse, men håber også at du kan se problemet med dårlige betalere.

Vi har i øvrigt hele korrespondancen liggende og du har kontaktet os vedrørende tilbuddet i sin tid og det betyder at man (du) er deltagende som bestiller og har et betalingsansvar uanset om ens sambos navn står på fakturaen og en andens emailadresse er brugt til bestilling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Redtz kender ikke basale forbrugerrettigheder. Brug dem aldrig!

Vi skulle have et tilbud fra Redtz på en ny glas brusevæg. Det endte med at koste os en sag via Danske Inkasso. Da vi har styr på vores forbrugerrettigheder vandt vi sagen, men det endte med at koste os en masse spildt energi som vi godt kunne ha brugt anderledes. Redtz kender ikke almene forbrugerrettigheder, og forsøger på den måde at presse potentielle kunder til at betale for service de ikke får eller har accepteret på forhånd. Når man så ikke betaler deres krav, bliver man indgivet til danske Inkasso. Brug dem aldrig!

28. Februar 2020

Antwort von Redtz Glas & Facade A/S

Det er heldigvis ikke sandt.
Kunden bestiller os til at være et aftalt sted på et fast aftalt tidspunkt 8:30-9.00, hvor der iøvrigt ikke er adgang pga. ombygning.
Vi kommer til tiden men kunden gør ikke, selvom vi venter.
Kunden ringer fra et hotel 9.10 uden at få kontakt på telefonen og mener at vi skulle have ringet inden vi kørte igen.
Vi undrer os over at han ikke som aftalt var på adressen og at adgangsvejene var ufremkommelige. efterfølgende er kunden ligeglad med de omkostninger han har påført os ved at udeblive fra aftalen og ønsker ikke at betale for vores spildtid.
Kunden mener iøvrigt at det er vores fejl og henviser til vores salgs og leveringsbetingelser som han ikke har modtaget.
Kunden mener ikke at vi har ydet en service. Vi har givet et skriftligt tilbud og ydet rådgivning i telefonen. Næste step var en besigtigelse sammen med kunden på kundens adresse for at vurdere om opgaven kunne udføres iht. tilbud. Dette var en klar aftale men kunne ikke gennemføres jf. ovenstående.
Kunden har ikke vundet nogen "sag" mod os, men prøver blot at sværte os til.

Vi er nok ikke de første der ender i Trustpilot-møllen fordi nogen er uenige om en faktura.
Vores virksomhed er over 100 år gammel og prøver hver eneste dag at gøre det bedste vi kan for alle vores kunder, men hvor er det nemt at hænge virksomheder ud når noget går galt.
Måske skulle Trustpilot lave en omvendt Trustpilot hvor virksomheder kunne anmelde forbrugere i en Forbruger-Trustpilot.
Så kan alle virksomheder vurdere om de tør indgå aftaler med forbrugere der ikke opfører sig ordentligt.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr