Met tassen heb ik niets. Tot ik de Redbag Exclusive op Facebook voorbij zag komen. Ik werd op slag verliefd op deze dokterstas. De besterlling verliep vlot en vandaag had ik 'm thuis. En inderdaad, ee... Mehr ansehen
Super mooi die redbelt (in red). Een prachtige bestemming om oude materialen opnieuw te gebruiken. De riem ziet er fraai uit en is heel netjes afgewerkt. Als hobby rijd ik een (47 jaar) oude... Mehr ansehen
De DOCBAG is een super vette stoere en praktische tas met veel vakjes en opbergmogelijkheden. Eennknipoog naar de dokterstas, dus sluit super bij mij als "zuster in de zorg" en wat ik wil dragen. Oo... Mehr ansehen
Gisteren super snel mijn bestelling van 2 riemen aan gekregen. Mooi verpakt met persoonlijke boodschap op kaartje. Al meermaals bij redbag besteld en altijd zeer goed geholpen. Een aanrader voor wie e... Mehr ansehen
REDBAG. Soms zegt een naam alles. Ja, we maken tassen, rode tassen. Products made from recycled firehoses. Recycled heroism. Handgemaakte tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Gemaakt van oude brandweerslangen.
Putterstraat 23, 3362 PC, Sliedrecht, Niederlande
- +31184220220
- info@redbag.nl
- www.redbag.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Beautiful design
Beautiful design, quick answer to questions and fast delivery. An absolute feel good item.
An eye catcher & highly recommended!!
For years I had a bag consistent of one compartiment and I liked it very machtiging. Hoever, lately I feestdagen the need for structure and want to be alle to see at a gelanceerd if I have everything with me. So no more having to call my own Phone to make sure it is in my bag. The REDBAG is large, but wellicht organized and clear. An eye catcher and highly recommended!!
Mooie dokterstas. Sluitwerk wat minder.
Mooie en originele dokterstas gekocht. Zo ondersteun ik ook graag de recycling gedachte.
Helaas ging de sluiting binnen 1 maand kapot.
Nu in afwachting van reparatie.
Mooi op tijd geleverd en heel mooie tas
Great bag!
Great bag!
I love the bag I recently bought from REDBAG. I love upcycling the stuff not needed anymore. The quality of the bag is great and looks very robust.
Top levering!!
Supersnelle levering netjes ingepakt in een stevige mooie doos. Het was een cadeau dus dat kwam mooi uit. Top bedrijf!!
Snelle en correcte bezorging van een…
Snelle en correcte bezorging van een perfecte tas
Origineel
Origineel manier om te recycle . Jammer genoeg was de afwerking minder ,maar na contact hebben genomen direct nieuwe geleverd. Wel waren de kosten voor retourzending voor mezelf .
Blij met mijn grote tas.
Blij met mijn grote tas.
Als urban sketcher kan ik dat ook mijn tekenkit meenemen. Hele praktische tas en hij ziet er nog leuk uit ook.
Eindelijk een riem die deftig past en…
Eindelijk een riem die deftig past en goed aansluit.
De riem heeft ook een stoere look.
Ik bestel in de toekomst nog wel eens een extra kleur.
Snelle levering
Snelle levering, goeie instructies bij het inkorten. Geweldig product.
Super communication
Super communication, items send as promised. The philosophie behind this company is great, I like to help them grow bigger.
Heel tevreden over service en…
Heel tevreden over service en producten. Mooie tas!
De tas is goed maar de aanhangriem is…
De tas is goed maar de aanhangriem is te kort.
Mooie doctas ontvangen van Redbag
Mooie doctas ontvangen van Redbag, perfect gemaakt, alles past erin. Service vooraf en tijdens bestelling was top! Dank je wel!