Qvesarum Bewertungen 276

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til den der ønsker kvalitets produkter, kig efter dette et andet sted. Jeg købte lidt forskellige hørprodukter til køkkenet, viskestykker m.m., idet jeg forestillede mig at disse (Linned håndk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Qvesarum leverte meg et meget godt produkt (terracotta-fliser) som svarte helt til mine forventninger. Forsendelsen av flisene hadde dessverre medført noe skade på enkelte fliser og et par var knus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjd!! Snabb leverans av produkterna som stämde väl med vad som utlovades på hemsidan. Dessutom trevligt bemötande när jag kontaktade kundtjänst för att korrigera i adressen jag hade angett. Komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har købt tre bademøbler og et hav af armaturer. Møblerne er flotte, men der har simpelthen været så meget rod med leveringen ved begge vores køb. Der er fx leveret to badeværelsesmøbler uden vaske og... Mehr ansehen

3,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hør produkter til husholdning af virkelig dårlig kvalitet

Til den der ønsker kvalitets produkter, kig efter dette et andet sted.

Jeg købte lidt forskellige hørprodukter til køkkenet, viskestykker m.m., idet jeg forestillede mig at disse (Linned håndklæde honning
Salgspris 124,00 kr), til den pris var af god, slidstærk kvalitet. Det var det ikke. Tværtimod. De flækkede efter første vask. Til den pris føler jeg mig bedraget og til grin.

Jeg er vokset op med kvalitets indbo, i en verden, som Qvesarum kun foregøgler at tilhøre men ikke leverer. Jeg har stadig linned og hør fra min familie, tre generationer tilbage. Ægte hør er uopslidelig.
Qvesarum er et fup firma der lukrerer på overfladiske ideer og forestillinger om kvalitet, som de absolut ikke evner at leve op til.

7. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fra dårlig service til god

Jeg har ændret min anmeldelse, da jeg efterfølgende har fået virkelig god service fra Anna Mårtensson.
Fik en ny gårdpumpe leveret, hvor alle pakninger var sat i fra starten og alle dele passede sammen. Så nu er pumpen installeret og alt virker. Så ændret til 4 stjerner fra 1.

*****Original anmeldelse *****
Virkelig elendig service!
Den 1/5-25 bestilte jeg en gårdpumpe, som jeg modtog ca. 3 uger efter. Der var ingen samleanvisning med. Den bad jeg om samt ekstra maling som skulle medfølge oprindeligt. Pumpen kommer i mange dele som skal sættes sammen inklusiv pakninger. Det viste sig at delene ikke passede sammen, hvilket jeg har gjort mange indsigelser omkring. Først den 15/6 erkendte de problemet og bade mig sende en jernstang tilbage, så de kunne ændre den, samt sende de rigtig delelementer. Den 18/6 bad jeg om at de sendte emballage og har intet hørt fra dem siden. Nu har jeg så en pumpe til 3.422kr der ikke er funktionsdygtig. Når jeg skriver til dem går der lang til inden jeg får svar. Helt op til 11 dage, før de vender tilbage.

16. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Håbløs kundeservice

Fede ting, men find et andet sted at købe dem. Qvesarum kan du vente på i ugevis - har nu ventet en måned og skrevet til dem 3 gange, uden så meget som et svar. Aner ikke om jeg nogensinde får noget leveret. Men alt hvad de sælger, kan du heldigvis også købe andre steder.

23. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der var nogle meget søde medarbejdere i…

Der var nogle meget søde medarbejdere i butikken i Sverige. Men det var meget bøvlet at vi ikke kunne bestille direkte men skulle bestille online bagefter. Specielt da noget af det vi skulle bestille ikke fandtes på siden så vi skulle alligevel i dialog bagefter.

30. Oktober 2024

Håbløst

Forkert vare, men det kunne sagtens være min egen skyld..
Men så sender de den til et posthus 25 km væk, selv om jeg kun bor 500m fra et.. 🤦‍♂️

19. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varan jag beställde fanns inte i lager…

Varan jag beställde fanns i lager enligt hemsidan, men det visade sig inte vara fallet. Min betalning returnerades, men eftersom det var via kreditkortet och via Klarna fick jag inte tillbaka hela beloppet. Qvesarum hänvisade mig till Klarna med mitt klagomål, medan de är ansvariga.

1. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt en del til vores havelåge

Har bestilt en del til vores havelåge.

Da jeg bestiller er da 2 stk. på lager.

Dagene går, og der sker ikke det store.
Jeg tjekker hjemmesiden, og varen står pludselig udsolgt.
Jeg prøver dem via chatten, uden held.

Jeg ringer så til dem, og efter opkald lykkedes det at få kontakt med dem. De skal dog lige have fat i lageret. Lageret tager dog ikke lige telefonen, så de vil ringe tilbage.

De ringede dog aldrig tilbage.

Pengene er trukket.

Jeg ringer igen, og 3. Gang jeg ringer, så bliver den taget.
Det er dog kun en telefonpasser, som ikke ved noget, om noget.
Hun lover dog at de ringer retur.

Stadig ingen er vendt retur. Men pengene er da trukket.

Spændende om vi nogensinde får delen til vores havelåge.

9. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr