Qonsult B.V. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs heeft Bjorn Valkering ons uitstekend geholpen met een financieel vraagstuk. De communicatie verliep heel vlot en prettig. Bjorn gaf duidelijke uitleg, waardoor we precies wisten waar we aan to... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze kwamen al de afspraken goed na, alleen ze zijn helemaal op de digitale vorm aangewezen,maar voor ons was dat heel lastig dus wij moesten steeds hulp van derden in roepen. Dank voor jullie inzet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De start was hardstikke goed. Met onze gewenste tijden voor telefonisch overleg. Daarna begon het uploaden van de gewenste bestanden. Liep ook goed. Daarna kwam onze situatie aan bod, man en vrouw,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf werkt volgens een systeem, waarbij je als klant altijd het overzicht hebt welke punten zijn afgehandeld en welke nog moeten worden aangedragen. Je moet wel regelmatig controleren, want... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Finanzberater

Vom Unternehmen geschrieben

Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

475 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uiteindelijk goed geregeld

Uiteindelijk goed geregeld , alleen het telefonisch contact is minder goed georganiseerd. De eerste helpdesk medewerkers zijn meestal overbodig doordat ze telkens moeten overleggen met 2e lijn en dan alsnog moeten antwoorden met een nietszeggend antwoord .

5. März 2026

Beste Albert,

Dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is geregeld.

We nemen uw opmerking over het telefonisch contact zeker serieus. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u het gevoel heeft dat vragen onnodig via meerdere lijnen moeten lopen of dat antwoorden onvoldoende duidelijk zijn. We blijven onze processen verbeteren zodat u sneller en directer geholpen wordt.

Dank voor uw feedback en het vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze adviseur gaf goed advies

Onze adviseur gaf goed advies en reageerde snel.

9. März 2026

Beste Wessel,

Hartelijk dank voor de vijf sterren en uw mooie review! Fijn om te horen dat u het advies als goed heeft ervaren en dat er snel werd gereageerd. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.

Bedankt voor het vertrouwen in onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Serieus en razend snel.

Na verschillende vruchteloze pogingen kwamen we bij Qonsult uit en daarna ging het allemaal heel snel van start.
Duidelijke uitleg en ondersteuning indien gewenst.
Veel computerwerk dus enige handigheid daarin is wel prettig.

Beste Rudolf,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze aanpak als serieus en snel heeft ervaren, zeker nadat eerdere pogingen elders niet tot het gewenste resultaat hadden geleid.

Goed dat u ook de duidelijke uitleg en ondersteuning benoemt. We proberen het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen, al vraagt het digitale proces soms inderdaad wat handigheid.

Bedankt voor uw vertrouwen en we helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg snel en goed geregeld en alles gaat snel via mail

Erg snel en goed geregeld en alles

Beste Marthè,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld was en dat het contact via de mail prettig en vlot is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Beste Harry,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u onze service als goed en snel heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag weer verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele heldere en gedetailleerde…

Professionele heldere en gedetailleerde uitleg van de opties
Ik ervoer de heer Schouten als een bijzonder rustige en geduldige gesprekspartner die al mijn oorspronkelijke en tijdens het consult opgekomen vragen vakkundig en naar volle tevredenheid beantwoordde.

6. März 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te lezen dat u het gesprek met de adviseur zo goed heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk dat alle vragen, zowel vooraf als tijdens het gesprek, zorgvuldig worden beantwoord, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

Dank voor het vertrouwen in onze dienstverlening.

Uitstekend ervaring

Vanaf het eerste gesprek tot aan de definitieve goedkeuring van de hypotheek verhoging door de bank ben ik uitstekend geholpen door Roman Touber. Alles werd vanaf het begin duidelijk en transparant uitgelegd, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De communicatie was helder en professioneel, en vragen werden altijd snel beantwoord. Het hele proces verliep soepel en alle stappen werden tijdig opgepakt. Dankzij jullie inzet en begeleiding heb ik het traject als prettig en stressvrij ervaren. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

4. März 2026

Beste Abir,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u het traject zo goed heeft ervaren.

We zijn blij dat Roman u van begin tot eind goed heeft kunnen begeleiden en dat de communicatie en het proces zo soepel zijn verlopen. Daar zetten we ons iedere dag voor in, dus het is erg mooi om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Dank voor uw vertrouwen en de aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar en professioneel advies, correcte en snelle afwikkeling.

Heel vriendelijk en zeer goed advies gekregen. Ook de afspraken zijn allemaal correct nagekomen.

27. Februar 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u het advies als professioneel en prettig heeft ervaren en dat alles correct en snel is verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen in onze dienstverlening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Qonsult heeft zijn zaken goed op orde

Ik zocht een adviseur die mij kon helpen bij het ophogen van mijn hypotheek. Qonsult heeft goede reviews dus vorige week dinsdagavond mijn kennismaking met Cain. En vandaag, een week later, ligt er al een definitieve offerte. Qonsult heeft zijn zaken goed op orde. Ze weten waar ze mee bezig zijn en zijn goed bereikbaar. Ik zal niet veel hypotheken meer afsluiten gezien mijn leeftijd van bijna 66. Anders zou ik wederom voor Qonsult gaan.

3. März 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u het traject rondom het ophogen van uw hypotheek als snel, duidelijk en prettig heeft ervaren en dat het contact met Cain goed is bevallen.

Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Dat waarderen wij zeer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hypotheek oversluiten blijkt te lukken…

Hypotheek oversluiten blijkt te lukken via Qonsult. Heel blij mee :)

Beste Nik,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat het oversluiten van uw hypotheek is gelukt en dat u hier zo blij mee bent. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens over willen sparren, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geven de indruk kennis van zaken te…

Geven de indruk kennis van zaken te hebben.

23. Februar 2026

Beste Berto,

Dank u wel voor uw review en de vier sterren. Fijn om te lezen dat u ons als zo heeft ervaren. Wij hechten veel waarde aan inhoudelijke kennis en duidelijke advisering, dus het is prettig dat dit zo is overgekomen.

Mocht er iets zijn waarmee wij u in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn, dan staan wij graag voor u klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stay away

Stay away! They tell you what you want to hear to get you to sign the co ntract, because once the contract is signed, they can demand money from you. They don't care about ypur financial wellbeing, or informing you of the risks etc. Unsustainable business practices that caused months of stress and hell in my life.

30. November 2025

Dear Kayla,

We are genuinely sorry to read that you feel this way about your experience. We understand that this situation has clearly been very stressful for you.

However, we do not recognize ourselves in the description you provide. At Qonsult, transparency and careful explanation of agreements, costs and potential risks are fundamental parts of our process. Clients only proceed after receiving clear documentation and having the opportunity to ask questions.

We have also attempted to contact you by phone to discuss your concerns personally, as we believe matters like this are best addressed in direct conversation. Unfortunately, we have not been able to reach you so far.

We remain fully open to speaking with you to clarify any misunderstandings and to review the process together.

Kind regards,
Owner of Qonsult

Blije klant

Er waren nogal wat obstakels die overwonnen dienen te worden. Met heel veel geduld is het gelukkig in orde gekomen. We zijn blij met het extra stukje liquide middelen, zodat we de renovatie van ons fijne huisje rond kunnen krijgen.

26. Februar 2026

Beste Wim,

Hartelijk dank voor de vijf sterren en uw mooie woorden.

Fijn om te horen dat we samen de obstakels hebben kunnen overwinnen en dat alles uiteindelijk goed is gekomen.

Wij wensen u veel succes en woonplezier!

Goede ervaring met hypotheekadviseur

De aanvraag van een hypotheek ging snel. Al vanaf het eerste orienterende gesprek tot en met de afhandeling van de definitieve hypotheek 7s er regelmatig en goed en duidelijk contact geweest met de hypotheekadviseur, zowel telefonisch als via de mail.
Het aanleveren van documenten gaat snel en makkelijk via de portal.

25. Februar 2026

Beste Marco,

Hartelijk dank voor de vijf sterren en uw uitgebreide review.

Fijn om te horen dat het traject van begin tot eind soepel en duidelijk is verlopen. Goed contact en een overzichtelijk proces via het portaal vinden wij erg belangrijk, dus mooi dat u dit zo heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen en veel woonplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WE ZIJN ZEER VRIENDELIJK EN SNEL…

WE ZIJN ZEER VRIENDELIJK EN SNEL BEHANDELD DOOR HET PERSONEEL , MET NAME OOK DOOR ARNO IN HET BIJZONDER

20. Februar 2026

Beste Willem,

Hartelijk dank voor de vijf sterren en uw mooie woorden.

Fijn om te horen dat u zo vriendelijk en snel bent geholpen. Uw compliment aan Arno geven wij uiteraard met plezier aan hem door.

Dank voor uw vertrouwen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede opvolging van review

Het kan een sneller proces zijn als je beter geïnformeerd zou worden over de documenten die je moet opleveren en wat je moet doen. Het contact is goed maar minimaal. Je moet zelf om contact vragen, advies zou zijn om na het "verkoopgesprek" nog een paar telefonische afspraken te hebben voor begeleiding in het proces. En zeker na de ondertekening niet nog eens een adviesdocument van 44 pagina's sturen. Deze had voor de ondertekening gezamenlijk doorgenomen moeten worden voordat je gaat tekenen. Geeft een beter gevoel. Goed dat er contact is opgenomen. Als klant wordt je serieus genomen en de feedback opgepakt.

20. Februar 2026

Beste Iris,

Hartelijk dank dat we u zojuist even telefonisch konden spreken naar aanleiding van uw review. We waarderen het enorm dat u uw ervaringen en de specifieke verbeterpunten met ons heeft gedeeld.

Zoals besproken, nemen we uw feedback over de timing van de documentatie en de frequentie van de contactmomenten direct mee in onze interne evaluatie. Het is voor ons essentieel dat onze klanten zich gedurende het hele proces volledig ondersteund en goed geïnformeerd voelen.

Fijn dat we dit persoonlijk hebben kunnen toelichten. Mocht u naar aanleiding van ons gesprek nog vragen hebben, dan weet u ons te vinden.

David van Dun

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hulp gehad bij ophogen hypotheek door…

Hulp gehad bij ophogen hypotheek door overwaarde.
Snelle reactietijden, handig ‘meekijken’ bij berekeningen. Via een portaal kun je snel alle formulieren uploaden, maar digitaal invullen is niet altijd makkelijk. Je moet hier de juiste apparaten voor bezitten. Wij hebben het gedaan met een iPad Pro met behulp van een Apple Pencil.
Nils was erg vriendelijk en behulpzaam.

18. Februar 2026

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vier sterren.

Fijn om te horen dat u de begeleiding bij het proces als prettig heeft ervaren. Ook goed dat u uw ervaring met het portaal deelt, die feedback nemen we zeker mee.

Dank voor het vertrouwen en uw complimenten aan Nils, dat geven we uiteraard aan hem door.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede hulp bij het indienen van de…

Goede hulp bij het indienen van de juiste papieren.

24. Februar 2026

Beste Ad,

Dank voor de vijf sterren! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij het indienen van de juiste papieren.

Dank voor uw vertrouwen en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het versturen van digitale gegevens…

Het versturen van digitale gegevens hebben wij als zeer complex ervaren. Wel hebben we enige telefonische ondersteuning gehad.
De aanvraag en uiteindelijke goedkeuring hebben daardoor onnodig lang geduurd.
Gelukkig zijn we er toch uitgekomen.

24. Februar 2026

Goedemiddag,

Dank u wel voor uw toelichting en voor het delen van uw ervaring.

We begrijpen heel goed dat een financieel traject spannend kan zijn en dat u erop moet kunnen vertrouwen dat het aanleveren van digitale gegevens duidelijk en soepel verloopt. Het spijt ons dat u dit als complex heeft ervaren en dat de aanvraag en uiteindelijke goedkeuring daardoor langer hebben geduurd dan wenselijk. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Fijn dat de telefonische ondersteuning u heeft geholpen en dat we het traject uiteindelijk samen succesvol hebben afgerond. Daar zijn we blij om.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze begeleiding en digitale processen verder te verbeteren, zodat het voor onze klanten zo overzichtelijk en prettig mogelijk verloopt.

Dank voor uw geduld en vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en snelle afhandeling

Duidelijk advies en snelle afhandeling van de ingezonden documenten naar de hypotheek verstrekker. Zeer tevreden of Qonsult.

17. Februar 2026

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u het advies als duidelijk heeft ervaren en dat het snel is verlopen. Dat is precies waar wij ons elke dag voor inzetten.

Dank voor uw vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Eigenaar van Qonsult

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr