high quality product, ergonomical size my friends are jealous now... thank you pulito :v)
Hurtig levering. Gode produkter. Nem og overskuelig hjemmeside. Kunne godt savne l7it flere informationer omkring de enkelte produkter. Håber de udvider sortimentet!
Pulito får min bedste anbefalinger, fik min pakke ret hurtigt efter bestilling. Jeg har haft deres affaldsspand til at stå på køkkenbordet i mange år efterhånden og den fungere og er fortsat fin at k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pulito er en familievirksomhed med base i København. Vi startede i 2007 med et ønske om at tilbyde gode produkter – gode for mennesker og gode for kloden. Vores produkter er holdbare, enkle i designet og de som er i kontakt med mad er produceret i fødevaregodkendte materialer. Samtidig er de på hver deres måde med til at spare miljøet for unødvendigt ressourcespild – f.eks. når du skifter plastikposen ud med en madkasse i rustfrit stål, eller når du komposterer dit grønne affald, i stedet for at sende det til forbrænding.
C L Ibsens Vej 7, st. , 2820 , Gentofte, Dänemark
- +45 30668660
- pulito@pulito.dk
- www.pulito.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Simply love their products
Simply love their products. We bought a compost beholder and a lunch box. Quality and durability is great. We’ll have them for many many years. Can’t recommend it enough >3
Kvalitet og god behandling
Meget tilfreds
Fantastisk god lille madspand
Fantastisk god lille madspand!
God, hurtig og venlig betjening.
Altid super kvalitets og design…
Altid super kvalitets og design produkter der holder i brug år efter år
Top kvalitet
Vi har bla. deres madkasser og har brugt dem i flere år. De holder så godt selvom de er i opvaskeren hver dag. Super praktiske og pæne.
Pulito får min bedste anbefalinger
Pulito får min bedste anbefalinger, fik min pakke ret hurtigt efter bestilling. Jeg har haft deres affaldsspand til at stå på køkkenbordet i mange år efterhånden og den fungere og er fortsat fin at kigge på.
Hurtig levering og rigtig god service i…
Hurtig levering og rigtig god service i forhold til fejl på produkt. Stod med nyt fejlfrit produkt i hænderne få dage efter kontakt til Pulito.
Jeg bestiller fra pulito allerede i…
Jeg har bestilt fra pulito i mange år i træk - de har de bedste priser på de varer jeg bruger, hurtig levering og den bedste kuneservice.
Kan virkelig godt lide deres koncept og respekt for at gøre verden mere grøn!
Hurtig levering. Havde mine varer efter få dage! Produkterne er virkelig god kvalitet og forsvarligt pakket ind, da de var af glas!! Kan varmt anbefale at handle her!!
Super tilfreds
Jeg bestilte en pure lunchbox hos pulito.dk og stod med den i hånden 2 dage efter. Desuden havde de lagt en lille "bonus" i pakken i form af en lille glasskål med låg. Meget overrasket og tilfreds kunde her. Handler helt sikkert der igen.
Hurtig ekspedition og rigtig god behandling trods Post Dk´s fejl!
Fik hurtigt besked om afsendelse på e-mail, men Post Dk sendte pakken til udleveringssted istedet for aflevering hjemme hos mig -- som var bestilt og betalt 20 kr. mere for. Pulito tilbød mig straks portoen betalt og en godtgørelse for besværet med at afhente i en anden by. Godt gået!! Sådan skal det være. Mange tak!
Hurtig levering og god service
Fik mine varer efter et par dage. Højt service niveau.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.