Très mauvaise expérience. Commercial extrêmement insistant, presque oppressant, jusqu’à ce que je finisse par signer sous pression dans mon institut. Moins de 24h après, je me rétracte comme la l... Mehr ansehen
Dramatische ervaring. Beginnende zelfstandige verleiden met een hoop beloftes van offertes en leads. Sommige leads zijn dubben, 4-dubbel en ééntje zelfs 6-dubbel. Van enige beroepsernst of hulpvaar... Mehr ansehen
Ik vind het zeer spijtig om te horen dat vele een slecht contact hebben. Ikzelf kan echter niet klagen. Ik heb inderdaad mijn maandelijkse kosten en een contract van 4 jaar waarvan het 3de jaar bez... Mehr ansehen
OPLICHTERS. Zij handelen onder de naam Videobiz, Proximedia, Click +, AFE- Benelux en Batibouw+ Bepoint online, Bizzbook, MKBclickservice, Be Up, Bezoom, Globule Blue HOOFDGROEP: YCOR GROUP! OPGEPAS... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
blijf weg van deze oplich.ers eerste…
blijf weg van deze oplich.ers eerste klas , NOOIT mee in zee gaan !!! beriege.s !!!
De grootste oplichters!!! Teken niets!!!eze oplichters Proximedia
Deze oplichters Proximedia, Batibouw Plus mogen nog steeds hun gang gaan en de nieuwe zelfstandigen misleiden. Ze vertellen je het een en het ander. Het contract wordt niet beëindigd als je er niet tevreden over bent, maar je wordt gedwongen om een contract van 4 jaar te nemen. Je krijgt fictieve klanten, die de telefoon niet opnemen of ze vertellen je dat ze iemand anders hebben meegenomen, ook al bel je zodra je op de hoogte bent gebracht. Ze halen het geld van je rekening, maar jij niets. Je betaalt gewoon als een idioot in totaal 338 euro per maand. Ik blokkeer de directe betaling via de bank en betaal ze niets. Ik heb bewijs dat ik betrokken ben bij deze oplichters en ik zal ook bewijs verzamelen van andere opgelichte mensen. Indien nodig ga ik met een team van meerdere mensen naar de rechter. Iedereen die mee wil doen, kan contact met mij opnemen op fb: Cezy Mihalache
Oplichters eerste klas!
Oplichter eerste klas!
Meer als een jaar geleden getekend bij hen op voorwaarde dat ik omzet haalde uit hun leads. Wat nooit is gebeurd.
Nooit een herinnering gekregen van hen en nu 1 jaar en 3 maanden later sturen ze een ingebrekestelling van €7437,79 euro waarvan €6054,20 schadevergoeding van is.
Ik bel naar het Gerechtsdeurwaarders-kantoor van waar ik de brief krijg (Leroy en Partners) met de vraag voor meer informatie en hoe dit kan na 1 jaar en 3 maanden, en de man aan de lijn wist gelijk toen ik Proximedia zij wat er ging komen, zijn hele attitude veranderde en ik zei dat ik het hele gebeuren betwist net zoals alle andere honderden mensen die opgelicht zijn door dit Malafide bedrijf genaamd Proximedia,
Hij zegt dat hun contracten waterdicht zijn, maar dit zijn 100% wurgcontracten wat wettelijk gewoon niet legaal is.
Proximedia, hebben zodanig veel takken zoals batibouw+, click+, mkb clickservice, online, globule bleu, en maken allemaal gebruik van dezelfde malafide wurgcontracten.
Ik betwist heel deze affaire, en ik zal er mee tot in de rechtbank gaan en al kost het me elke seconde uit mijn dagen, ik ga opzoek naar alle andere honderden gedupeerde en ik zal met alle plezier en vreugde de gezameijke rechtzaak met hen aangaan samen met alles en iedereen die is opgelicht door hen.
Het beste zou zijn dat ze niet verder gaan na mijn betwisting, want ik BETAAL GEEN ENKELE EURO, aan hen en zal er alles aan doen om heel hun zever aan de grote klok te hangen, maakt niet uit hoeveel en welke media ik er allemaal moet bijhalen, maar heel België zal het geweten hebben.
OPLICHTERS UIT DE HOOGSTE GRAAD!!
Ze zetten je onder dwangcontract
Ze zetten je onder dwangcontract, zeker niet mee in zee gaan je verliest er heel veel geld door. Wees voorzichtig
Scamers
Scamers. They advertise under another comercial names so you can not veryfing company in google. They push to sign fast contract.Contract will cost you at least 7000-8000 e, and will bring you nothing.... How is possible that it's legal? Where is consument law in Belgium?
Onbegrijpelijk dat dit kan
Onbegrijpelijk dat deze mannen al zoveel jaren hun gang kunnen gaan, en (vaak nieuwe, weinig ervaren) kleine zelfstandigen in hun wurgcontracten kunnen verstrengelen.
Ik begon ze online op te zoeken toen, nadat de vertegenwoordiger vertrok, ik zag dat de doordruk van mijn contract andere zaken bevatte dan het bovenblad dat ik tekende, en ook totaal niet strookte met het verhaaltje dat deze persoon me vertelde. Meteen gebruik gemaakt van de 48h bedenktijd om alles te annuleren.
Ik had contact met vroegere slachtoffers, deze 48h bedenktijd stond blijkbaar vroeger niet in hun contract en deze mensen hadden enorme problemen om vanonder dit contract te komen, met enorme boetes. Na elke rechtszaak passen ze hun contracten aan om meer en meer waterdicht te zijn, en toch nog net te voldoen aan de wet.
Ik kan er echt niet bij dat een bedrijf dat zo duidelijk misleiding en oplichting heeft als businessplan, zomaar zijn gang kan blijven gaan.
Déposé plainte via test achat et informer les médias
Arnaque. Je vais aller au tribunal avec la perssone qui m'a fait signer le contrat en tant que témoin. Elle ne travaille plus pour Proximedia.
BEDRIEGERS!!!
BEDRIEGERS!!!
Opgepast met dit bedrijf.
Je wordt benaderd door een vriendelijk persoon. In mijn geval was dit Frank (ben zelfs niet zeker dat dit zijn echte naam is) maar ik heb zijn photonaar politie gebracht. Hij praat op u in zodanig dat je u laat overhalen om papieren te tekenen. Niet doen want je zit vast aan een contract van min 2 jaar. Iets wat u niet wordt gezegd tijdens het gesprek.
Menteurs, arnaqeurs. Ils profites des independent et petit société qui cherche du travail. Ils vous font signer des contrat qui concerne des contrat d'entretien sites pour 400€/mois msis on avait discute de avoir de devis dans le secteur du batiment et en aucun cas des entretiens des site ou publicites. Meme apres 20 jours que on avait envoyer un mail suite a mettre fi a notre non collaboration ils ont dit qie on leur donne 9000€. On a pris un avocat et on va pad leur donner aucun cent. Des agent des vente avec des nom faux. Jamais signer quoi que ce soit avec ces menteurs, profiteers et arnaqeurs.
Tevreden en jarenlange klant!!
Wij zijn nochtans tevreden over proximedia, klant sinds 2004. Dus 20-jarige klant !!!!!
Bij problemen helpen ze je snel verder.
Vooral de technische dienst verdient 5 sterren, dienst die voor opmaak zorgt doet het naar mijn mening iets minder.
PROXIMEDIA zijn dieven, leugnaars…
Deze mensen zijn slecht dan een moodernaar. Die verkoper MU, als je hem ziet moet je Lopen. Hij heeft op de contract geschreven voor 4jaar, en dat was nooit gesproken. Ik heb binnen de 14dagen contract gebroken maar ze zeggen wij moeten meer dan 3,000€ moeten betalen of werken voor hun.
Wij moeten allemaal samen vechten tegen deze leugenaars, oplichters, zo een bedrijf moet niet bestaan.
Batibouw moeten weten over deze leugnaars, want het is een slechte reputatie voor hen.
Wij moet HLN 4040 contact opnemen.
Oplichterij met behulp van mooie…
Oplichterij met behulp van mooie praatjes !!
Uitleg stelt het helemaal anders voor dan het is !!
NIET TEKENEN ! Domiciliëring wordt geopend zonder dat je dit beseft.
Oplichters - wurgcontract
mocht je toch nog twijfelen een contract van batibouw+ te ondertekenen of eender welk contract, DOE HET NIET!
teken geen enkel contract van een bedrijf in relatie met proximedia!
blijven ook elke week bellen, elke week iemand anders en niemand kent de vorige...
ARNAQUE TOTALE!!
ARNAQUE TOTALE!!! Collègues indépendants: ne signez rien. Ils essaieront de vous ruiner sans scrupules. Connaissant personnellement un de leurs employés (découvert après signature malheureusement), je sais de source sûre qu'ils sont formés par l'entreprise pour arnaquer les petits indépendants! Ne croyez surtout pas en leurs phrases toutes faites " c'est une offre exceptionnelle, il faut signer immédiatement" etc etc. Pure arnaque
pratiques frauduleuses.
pratiques frauduleuses.
après deux chez online, un commercial me contacte:
monsieur, vous avez droit a un relooking de votre site gratuit.
je me suis laissé attendrir par un geste commercial de 20€/mois lol
mais ils ne disent pas, que ça prolonge votre contrat de 4 ans.
Vous y connaissez rien en informatique, vous êtes des vendeurs !
VOUS ETES DES ESCROTS!
NOUS NOUS REVERONS EN JUSTICE PROCHAINEMENT!
Oplichters- wees voorzichtig
Beste collega's,
In deze tijd van het jaar benaderen oplichters van Proximedia vaak ondernemers (meestal nieuwe ondernemers). Ze doen zich voor als vertegenwoordigers van "Batibouw" en zoeken naar samenwerkingspartners. Trap er niet in! Ze laten je wurgcontracten tekenen en je zit jaren vast zonder ontsnappingsmogelijkheid.
Heb je al getekend? Je hebt 48 uur om op te zeggen. Doe dit direct om problemen te voorkomen.
Veel ondernemers zijn hierdoor in financiële problemen gekomen. Wees alert!
juridische valstrik
Ze hebben me ook gehad. Net nieuw bedrijf gestart, binnen de 2 maand na opstart namen ze al contact op.
Mooi praatje, zogezegd goede diensten. Blijkt dan niet in contract te zitten ondanks dat verkoper beloofde van wel. Videobiz gebruikt freelance verkopers waardoor Videobiz zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de uitspraken van die verkopers.
Maar ja getekend is goedgekeurd, dus ik hang er aan vast.
Niet doen dus, hun juridisch team lijkt groter te zijn dan hun media team.
Plus ze gaan het in orde maken van het contract snel en vlot regelen, maar eenmaal je niet content bent, nemen ze mooi hun 14 dagen tijd om te antwoorden en zo nog extra te kunnen factureren zonder iets te hebben gedaan.
Zeker niet op ingaan dit zijn…
Zeker niet op ingaan dit zijn bedrieglijke praktijken. Als je getekend hebt onder andere besproken voorwaarden kost het veel geld om het contract te verbreken zelf als er nog geen diensten gegeven waren .
ABSOLUUT NIET DOEN / DE SLECHTE REVIEWS…
ABSOLUUT NIET DOEN / DE SLECHTE REVIEWS ZIJN WAAR
TRAP ER NIET IN: Overweeg je met MKB Clickservice te werken dan kan ik je absoluut verzekeren HET ABSOLUUT NIET TE DOEN! Er zijn redelijk wat negatieve reviews te lezen online maar de verkopers weten je aan het twijfelen te brengen.
Wellicht denk je ik ga het toch maar proberen want ik lees ook positieve reviews. Ik zou zeggen, dat dacht ik dus ook, maar uiteindelijk alleen maar spijt van en heeft NIETS maar dan ook NIETS opgeleverd. Heeft alleen maar geld gekost. Ook zie ik zodra ik inlog in mijn "
"google adds account" dat er niet geoptimaliseerd wordt dus de campagnes die MKB clickservice uitzet zijn puur om klanten voor te gek te houden en wijs te maken dat ze iets doen.
Ik ben inmiddels 13 maanden klant omdat ik een contract van 24 maanden had getekend. Er werd door de verkopers van alles beloofd. Uiteindelijk ben ik na 13 maanden meer dan 3000 EUR kwijt en er is geen enkele nieuwe lead / klant bij. Ik heb de resultaten, zijnde een score van 0% na 13maanden, met MKB click besproken en gevraagd het contract te beëindigen.
MKB Clickservice wilt hier niet aan meewerken. Sterker nog wij krijgen het verwijt dat het aan ons zou liggen.
Nogmaals overweeg je of tijfel je om met deze partij samen te werken. Zoek gewoon een andere partij eentje die je niet probeert te binden voor 24 maanden en wel de gedane beloftes en afspraken nakomt.
Geen enkele ster waard
Geen enkele ster waard. Dit bedrijf komt zijn beloften niet na. Je betaalt veel geld voor weinig tot geen opbrengst. Wij zouden nooit meer in zee gaan met dit bedrijf.
Proximedia
Proximedia, Click +,Bizz et tous leur associes sont que des menteurs. Il font croire que ils vous offre de devis di travail en tent que independent ou société mais c'est que des mensonges. Il vous font signer des documents qui concerne entreties des site et faire de publicite. Mon mari a fait un ataaur cerebral apres avoir signer avec eux un contrat ou ils ont promis de lui donner du travail. Il y avait des chantiers a Liege,Lille tres loin dans des maison mal construits et impossible de faire un travail. Ils demand 400€ mois pour nous donner des devis. Arnaquers et menteurs. Profiteures. Des agents commercial avec de nom faux.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.