Proteseeksperten Bewertungen 112

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået den bedste service og gode råd. Jeg er utrolig glad for resultatet og de ser naturlige ud, som var mit ønske. Anbefaler helt sikkert klinikken, Mvh Hanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

100 ud af 100 stjerner til Ballerup afd. Et langt og sejt forløb. Camilla har arbejdet professionel og målrettet og altid med respekt for mine ønsker. Troet på at min livskvalitet ville blive så op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som 50-årig fik jeg fuld protese grundet sygdom, min tandlæge var fantastisk, men mit liv gik i stå, 5 år er gået og jeg har brugt formuer på klister, da mundtørhed gør den ikke har siddet fast i 5 å... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem store stjerner fra mig jeg har følt mig rigtig godt behandlet fra 1. gang jeg kom i klinikken i Ballerup. Stor tak til Camilla,og det øvrige søde personale som har behandlet ,mig har fortalt hvad... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Klinik für Zahnmedizin

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Proteseeksperten fremstilles alle tandproteser på eget dentallaboratorium. Alle klinikkens behandlere har en special uddannelse indenfor tandprotese behandling og tandprotese fremstilling. Altid fuld tilfredshed eller pengene retur og op til 7 års udvidet garanti!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super

Kun gode oplevelser og samarbejde om, at finde den bedste løsning på mit behov.

17. April 2019

Kære Pia

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at, dine behov blev imødekommet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse samt venlig og…

God oplevelse samt venlig og imødekommende

17. April 2019

kære Anne

Mange tak, vi er meget glade for at høre at du har haft en god oplevelse.

Hurtig service

God service og nem at få sene tider utrolig dygtige og hurtig service

7. April 2019

Kære Steen

Mange tak for din fine anmeldelse.

Virkelig god service

31. März 2019

Kære Johnny

Mange tak for den fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tager sig rigtig god tid til at…

Tager sig rigtig god tid til at forklare hvad og hvordan behandlingen vil komme til at foregå og man kan mærke de lytter til dig og dine ønsker så man føler sig rigtigt trygt i deres hænder.
Så de får mine anbefalinger

3. März 2019

Kære Sanne

Mange tak for din anbefaling, vi er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse her på klinikken.

Kollegial anbefaling

Den dag jeg selv får brug for en tandprotese er jeg ikke tvivl om, at det bliver hos Rasmus Boris Otto. Mvh tandlæge Luca Bastholm

14. Februar 2019

Kære Luca

Mange tak for anbefalingen.

Stor professionalisme

Stor professionalisme, flot arbejde, man føler sig godt tilpas i klinikken. Kan kun anbefale på det kraftigste

26. November 2018

Kære Alice

Det er vi glade for at høre, mange tak for den fine bedømmelse.

Varm anbefaling

Jeg kan næsten ikke få armene ned. Har lige afsluttet et forløb hos Proteseeksperten i Holbæk, og har fået min livskvalitet tilbage. Udover den professionalisme jeg blev mødt med, tog Proteseeksperten sig også oceaner af tid til at forklare, oplyse og lytte, så trygheden og tilliden var i top. Hermed mine varmeste anbefalinger.

11. November 2018

Kære Vibeke

Mange tak for din fine anbefaling.
Vi er utrolig glad for at du er tilfreds med resultatet.

Utrolig fin service

Utrolig fin service. Tager sig rigtig god tid til at forklare hvad og hvordan behandlingen vil komme til at foregå så man føler sig tryg. Laver et meget flot stykke arbejde. Kan kun anbefales.

25. Oktober 2018

Kære Kirsten

Mange tak for den fine bedømmelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk service og kunde/patient…

En fantastisk service og kunde/patient pleje skal man lede længe efter, fuld ud tilfredshed fra min side.
Det er et flot og godt håndværk som de har lavet og passer fint.

3. Oktober 2018

Kære Leif

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din behandling hos os.
Mange tak for din fine bedømmelse.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr