In Juli besteld, in December nóg niks ontvangen, en 0 antwoord op mijn dagelijkse vraag naar de status van de bestelling. Pure oplichting.
28 november een bestelling geplaatst voor 1 telefoonhoesje en tot op heden nog niks mogen ontvangen. Contact gezocht per mail wat volgens eigen zeggen binnen 2 werkdagen wordt beantwoord. Helaas ook n... Mehr ansehen
Snelle levering van de producten en kwalitatief beter dan op de site staat vermeld. Tevens goed verpakt. Ik ben erg tevreden en kan Protoctorshop zeker aanraden!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Screen protectors en hoesjes voor jouw smartphone.
Wageningselaan 44, 3903LA, Veenendaal, Niederlande
- 0850031303
- info@protectorshop.nl
- www.protectorshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vandaag besteld morgen in huis of…
Vandaag besteld morgen in huis of overmorgen of de dag daarna of daarna......
Erg slechte screenprotector
Erg slechte screenprotector, hij is zo dik dat je echt hard op het scherm moet drukken om te kunnen typen of scrollen
Snelle en nette levering tegen een…
Snelle en nette levering tegen een goede prijs.
Slechte communicatie
Slechte communicatie.
En klantenservice niet bereikbaar.
Slechte kwaliteit van de screen…
Slechte kwaliteit van de screen protector
Glasplaatje ziet er op de foto anders…
Glasplaatje ziet er op de foto anders uit dan het is.
Ik had er niks aan!
Zeer slechte service en slechte…
Zeer slechte service en slechte producten. Zit al 3 dagen op een antwoord te wachten.
Wil de product terug sturen maar krijg niet eens een antwoord van de shop.
- ster
Slecht product ontvangen.
Wat een slecht product heb ik gekregen. Je kreeg de folie er ook niet af want er zat maar 1 removal sticker op. Volgens de beschrijving moesten het er twee zijn.
Heb ‘t maar direct in de prullenbak gegooid.
Gelukkig was het geen dure teleurstelling.
Snelle levering, mooi product
Snelle levering. Helaas de glass protector van 7.50 voor de s10 plus brak al doormidden na een dag gebruik gewoon door licht tegen de rand te drukken met de vinger. Lijkt me niet normaal. Weggegooid geld dus. Dit product kunnen jullie beter uit het assortiment halen.
2 screen protectors besteld
2 screen protectors besteld. Passen goed naast het feit dat mijn telefoon rond afloopt en die daar dus net niet goed zit. Verder top service
Goed verpakt en snel geleverd
Ik heb Screen protector glas besteld…
Ik heb Screen protector glas besteld krijg ik van jullie plastic. heel slecht
Heb screenprotector voor samsung s10+…
Heb screenprotector voor samsung s10+ besteld. Curved glass,maar vingerprint werkt totaal niet. Zal wel Ali Express materiaal zijn en dan daarvoor duur betalen.Slechte zaak...
Screenprotector al barsten na een dag
Screenprotector al barsten na een dag, geen antwoord van klantenservice.
1 screenprotector maakt de randen…
1 screenprotector maakt de randen ongevoelig. De andere plakt niet tot de rand.
Erg fijne webshop, betrouwbaar en vlot!
Erg fijne webshop, waarbij de bestelling erg vlot verliep! Ik had een vraag over mijn bestelling en werd direct geholpen!
Redelijke pasvorm maar wel zeer prijzig!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.