Unternehmen hat geantwortet
Ik ben al heel lang klant bij Praktijk Online. Als een echte digibeet heb ik zoveel ondersteuning en geduld ervaren al die jaren. Altijd direct antwoord op mijn vragen. Zelfs in het weekend geholpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en als er wel iets onduidelijk is of aangepast moet worden dan wordt je supersnel geholpen.
Unternehmen hat geantwortet
Praktijksoftware Zorglink is een online platform voor diverse dienstverleners in de zorg. Binnen Zorglink beschik je over vele functionaliteiten die je ondersteunen bij je praktijkvoering. Onder meer heb je een clientendossier, agenda, online verslaglegging en kun je digitaal factureren.
Steenovenweg 5, 5708HN, Helmond, Niederlande

Antwort von Praktijk.Online
Al lang klant bij Zorglink en heel erg tevreden. Vragen worden heel snel opgepakt, snel opgelost en tips over verbeteren of toevoegen van mogelijkheden in het systeem worden heel snel en accuraat uitgevoerd en teruggekoppeld. Heel erg fijn!

Antwort von Praktijk.Online
Wanneer ik ergens mee zit of niet uitkom wordt ik altijd heel snel en adequaat geholpen.

Antwort von Praktijk.Online
De support is super, altijd snel antwoord en altijd bereid tot oplossing tot komen. Systeem kan zelfs worden aan gepast. Een organisatie die het niet erg vind om een stapje extra voor je te doen.

Antwort von Praktijk.Online
Ik ben al meer dan 10 jaar klant van Praktijk.Online en ben altijd weer tevreden over de snelle service en het maatwerk in mijn wensen.

Antwort von Praktijk.Online
Ik ben heel erg blij met dit software pakket.
Het is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
En mocht je vragen hebben dan krijg je zelfs in het weekend nog gelijk een reactie terug. !!!
Waar je bij andere bedrijven lang moet wachten op een antwoord, krijg je bij Praktijk.online vaak binnen een paar minuten antwoord. Heel fijn!

Antwort von Praktijk.Online
De mannen van Zorglink zijn enorm goed bereikbaar. Ze reageren ontzettend snel altijd. De service overstijgt al mijn verwachtingen. Ook heb ik middels verschillende platforms gewerkt als zorgverlener. Praktijk.online Zorglink is veruit het meest overzichtelijk en het meest gebruiksvriendelijke platform wat ik heb gekent.

Antwort von Praktijk.Online
Heel fijn bedrijf, goede samenwerking. Als er vragen zijn krijg ik meteen feedback en oplossinggericht. Werk al 6 jaar met ze samen. De praktijksoftware is makkelijk en veilig in gebruik. Heb ook mijn website voor het onderhoud bij hun ondergebracht. Geeft mij een veilig en opgelucht gevoel. Een echte aanrader

Antwort von Praktijk.Online
Een hele prettige en overzichtelijke manier om mijn klantendossiers bij te houden en automatisch te factureren. Een manier waarop zelfs ik het begrijp :)
En als ik er toch even niet uitkom, word ik heel snel via de mail geholpen.

Antwort von Praktijk.Online
Fijne, snelle en vriendelijke communicatie bij vragen, erg fijn en gebruikersvriendelijk programma!

Antwort von Praktijk.Online
Praktijk Online voelt voor mij als de warme glimlach van een ouderwetse winkelier: altijd betrokken, altijd klaar om te helpen, en altijd bereid mee te denken. Of het nu gaat om een technisch probleem dat ik zelf niet opgelost krijg, of om het bijwerken en verbeteren van hun diensten – ze staan voor me klaar met een service die vertrouwen en rust geeft. Geen wachtrijen, geen onpersoonlijke aanpak, maar een oprechte samenwerking waarin ik me gehoord en gesteund voel.
Als therapeutisch coach gebruik ik Praktijk Online dagelijks met veel plezier. Het is een instrument dat niet alleen veilig en betrouwbaar is, maar ook aanvoelt als een verlengstuk van mijn werk. Ze maken het mogelijk om me volledig te focussen op wat echt belangrijk is: mijn cliënten.
Met een hart vol dankbaarheid kijk ik terug op 2024, en ik kijk ernaar uit om samen verder te bouwen aan een even waardevol en succesvol 2025. Dank jullie wel voor alles wat jullie doen!

Antwort von Praktijk.Online
Voor mij als iemand die meer met haar handen werkt is praktijk online een mooie tool om mee te werken. Gecombineerd met het team wat er achter zit, voel ik me prettig door het snelle antwoorden en handelen.

Antwort von Praktijk.Online
Ik ben erg tevreden over het programma en de dienstverlening want die is snel, deskundig en erg vriendelijk. Heb je een praktijk dan is dit een uitkomst!

Antwort von Praktijk.Online
Ik ben al heel lang klant bij Praktijk Online.
Als een echte digibeet heb ik zoveel ondersteuning en geduld ervaren al die jaren. Altijd direct antwoord op mijn vragen. Zelfs in het weekend geholpen met een extra dienst. Dankjewel Martijn en inmiddels al meer collega s bij Zorglink.
Ariane Sprengers

Antwort von Praktijk.Online
Super service van Praktijk Online! Snelle en zorgvuldige service, ook de communicatie verloopt soepel. Bedankt Martijn!

Antwort von Praktijk.Online
Geweldige support. Denkt mee en super snel met een antwoord wat je iets meer kan.

Antwort von Praktijk.Online
Ik heb een hele tijd getwijfeld voor ik de stap naar een EPD zette. Eenmaal over de brug ontdekte ik dat ik dat beter jaren eerder had kunnen doen. Superfijne samenwerking met Praktijk.Online, het werkt altijd en er wordt binnen no-time gereageerd op eventuele vragen.

Antwort von Praktijk.Online
Al meer dan 10 jaar gebruik ik praktijkonline en ik heb nog op geen enkel moment gezocht naar iets anders. Martijn en zijn team denken mee en in oplossingen, maar vooral staat het EPD als een huis!

Antwort von Praktijk.Online
Het team achter zorglink is super flexibel, altijd bereid mee te denken en reageert super snel op hulpvragen. Het systeem is zo ingericht dat onze hulpverleners minimaal bezig hoeven te zijn met administreren. Een super duidelijk systeem wat maximaal bijdraagt aan de efficiëntie binnen onze organisatie.

Antwort von Praktijk.Online
Ik ben super blij met Martijn en zijn team.
Een vriendelijke betrouwbare en service gerichte provider.
Ik raad elke hulpverlener, psycholoog het aan!

Antwort von Praktijk.Online
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.