Al aardig wat producten besteld hier en tot op heden nog niet teleurgesteld. één keer verkeerde sleeves besteld en kon dit zonder problemen retourneren. Losse singles komen altijd goed verpakt... Mehr ansehen
In eerste instantie had ik drie items bij Pokemonkel besteld. Helaas waren twee van deze items verkeerd geleverd. Diezelfde avond nog contact gehad met Pim, die mij een verzendlabel toestuurde om d... Mehr ansehen
Levering niets over te zeggen, Helaas is de klanterservice ver te zoeken als je een vraag hebt. Al ruim 2 maanden bezig voor een factuur. Terwijl dit gewoon automatisch verzonden kan worden bi... Mehr ansehen
Een bestelling geplaatst, deze staat als afgeleverd door PostNL. Echter niet bij mij. Contact proberen op te nemen per mail, telefoon en SMS, zodat een onderzoek ingesteld kan worden, maar geen enke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
We maken dagelijks enorm veel verzamelaars blij met prachtige producten! check onze site.
De Biezenkamp, 308, 3831JA, Leusden, Niederlande
- info@pokemonkel.nl
- www.pokemonkel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
BESTELLING NIET COMPLEET
BIJ MIJN 2E BESTELLING ONTBRAKEN 2 KAARTEN. HEB DIVERSE KEREN GEPROBEERD CONTACT TR KRIJGEN , MAAR ZE LATEN NIETS MEER HOREN.
HET GAAT ZE TE GOED DENK IK.
prima
Er ging in eerste instantie wat mis met de verzending maar dit is netjes en snel opgelost!
Tevreden nieuwe klant
Gister besteld, vandaag in huis. Zorgvuldig verpakt en goede kwaliteit kaarten. Ik was al even opzoek naar een verkoper van losse kaarten met een ruim aanbod. Zeer tevreden!
Topervaring met Monkeltcg
Topervaring met Monkeltcg, bestel hier regelmatig!
Fijne ervaring!
Fijne ervaring zeg! Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ik had nog een vraag omtrent wat singles en die werd vrijwel direct beantwoord. Gewoon top! Dankjewel, een tevreden klant. Ik kom zeker weer terug
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering
Alles was zeer netjes verpakt en was verbaasd over hoe goed de kwaliteit van de kaartjes was die ik kreeg(stond als LP aangegeven maar kon zeker door als GD/EXC). Zal hier zeker vaker terugkomen om mijn collectie aan te vullen
Super leuk pokemon bedrijf
Super leuk pokemon bedrijf. Goeie service, enthousiaste mensen. Altijd lachen!
Wij hebben pakjes besteld maar hebben 2…
Wij hebben pakjes besteld maar hebben 2 niet gekregen en ze waren beschadigd en we hadden helemaal niks goeds in de pakketjes jullie scamen ons gewoon

Antwort von MonkelTCG
Geen communicatie over ontbrekende kaarten, betalen niet terug.
Heb losse Kaarten besteld. Bij ontvangst direct duidelijk dat er een kaart ontbreekt dus ik heb gemailt. Toen kreeg ik antwoord dat ze deze kaart niet hadden en dat de terugbetaling al onderweg is Telkens wordt er geantwoord dat het onderweg is maar ik ben nu 3 weken en 4 mailtjes verder maar heb nog steeds niks ontvangen. Vind het bizar dat ik hier zelf achteraan moet, van het ontbreken tot het terugbetalen aan toe. Slechte zaak dit.
reactie: Terugbetaling of niet. (die ik nog niet eens binnen heb) ik vind het niet netjes dat ik als klant niet op de hoogte wordt gebracht bij het verzenden dat mijn bestelling incompleet zal aankomen, daar moest ik zelf achteraan. Daar wordt meermaals niet op ingegaan, slechts op de storing. Pas een maand later wordt er toch nog een mailtje opgesteld met dat overzicht, is te bizar dat ik zelf jullie service aan het voorkauwen ben.
25-08: terugbetaling ontvangen.

2 ETB's besteld
2 ETB's besteld, helemaal goed. Netjes verpakt geleverd en zonder schade.
Misschien nog wel even in je sendcloud je naam aanpassen van default naar MonkelTCG ;) is wat duidelijker als de klant een mailtje krijgt
4 losse singles gekocht
4 losse singles gekocht, super snelle levering en de kaarten zijn netjes verpakt aangekomen. Nu zijn er 4 kaarten binnen gekomen, alle 4 super off-centered. Graag had ik fotos op de website gezien van de staat van de kaarten zodat je goed weet wat je koopt. Verder een top site om te bestellen en alles orgineel.
Super snelle verzending
Super snelle verzending. Blij met me kaart :D
Snelleman!
Kaarten beschadigd en nu geen antwoord
Dacht mooi iets te bestellen maar nu ik ook wat reacties zie heb ik het zelfde pakket wordt niet geleverd en PostNL doet ook niet mee werken daar kunnen jullie ook niks aan doen maar kom op man krijg nul antwoorden op me Mail of berichten en zou nu wel een antwoord krijgen maar kom op dit is wel mega slecht laatste keer dat ik hier wat bestel

Antwort von MonkelTCG
Betrouwbaar en aanrader voor TCG bestellingen
Snelle verzending en goed verpakt.
Postbedrijf zorgde voor onnodige vertraging waar Pokemonkel niks aan kon doen.
Mooie pulls gehad uit de twee ETB's dus zojuist ook nog sleeves besteld.
Fast delivery and well packet.
They where fast with sending it,
Excellent service
Price is fair, the delivery is fast with your package well protected and delivered without damage. 5⭐️
geen reactie op mails
ik heb pokemon kaarten besteld en heb zelf de verkeerde postcode ingevuld, ik heb dit gelijk gemaild op 24 mei, het is nu 6 juni en heb geen reactie gehad. Ik heb nog een keer gemaild maar weer geen reactie.
EDIT: Ik heb pim persoonlijk gemaild en binnen een paar dagen was alles opgelost en heb ik mijn geld terug

Antwort von MonkelTCG
heb 2 psa slabs en 15 losse near mint…
heb 2 psa slabs en 15 losse near mint kaarten besteld. slabs zijn netjes aangekomen zonder problemen. 1 van de losse kaarten hebben ze moeten refunden omdat ze deze niet meer hadden. het verzenden heeft lang geduurt had besteld op een vrijdag rond 12:30 gedaan was de week daarop pas op dinsdag verzonden om 15:17. 13 van de 14 kaarten waren ook niet near mint wat wel op de site stond
Super tevreden
Super tevreden! De bezorging was razendsnel en het contact verliep heel prettig. Ik werd continu goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, wat ik erg waardeer. De kaarten zelf zien er top uit – precies zoals gehoopt, misschien zelfs beter. Bedankt voor de geweldige service! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader!
OPLICHTERS LEVEREN GEOPENDE PAKKETTEN…
OPLICHTERS LEVEREN GEOPENDE PAKKETTEN ZEREAGEREM NIET OP MAILS ZIJN NIET BEREIKBAAR EN NU IS DE SITE OOK OFFLINE

Top!
Top service, snelle levering en overzichtelijke website met gevarieerd assortiment en degelijke prijzen.
Ik hou er van!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.