Plantorama - Odense Bewertungen 143

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Risingsvej 67, 5000 Odense, DK

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kassemedarbejderen spørger om jeg vil have kvittering. Jo tak! Da jeg checker den, viser det sig at en vare er slået ind 2 gange.( Pudsigt nok, men nuvel) Jeg beder om at få fejlen rettet, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte hønsefoder leveret hjem. Det kom hurtigere end jeg troede det ville (bestilte den 17. middag, det kom den 19. om morgenen). Derudover var det leveret præcis hvor jeg indikerede uden probl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OPDATERING: Efter svar her på trustpilot, gennemgik jeg endnu en gang mit spamfilter. Kan konstatere, at jeg ikke har være grundig nok i min søgning. Der var svar som beskrevet her på trustpilot... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

• Risingsvej 67, 5000, Odense, Dänemark

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Aldrig mere plantorama

Aldrig mere plantorama. Gartneren var lide glad med mine hæk så kan man ikke bruge GroGaranti til noget. Kundeservice kan man ikke bruge til en skid heller.

6. Mai 2026

Kære Margit

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi kender desværre ikke den konkrete sag, men for at vores GroGaranti kan dække, er der nogle betingelser, som skal være opfyldt. Disse betingelser gør vi opmærksom på, på vores hjemmeside under punktet “GroGaranti”. Mener du, at der foreligger en fejlvurdering, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

To dage efter jeg havde købt 10sort…

To dage efter jeg havde købt 10sort fantom tetra og 4 kobbermaller, tetra var to med røde gæller og finner, er 5 ud af 10 døde og en kobbertetra, frygter for resten..der var godt nok mange akvarier deroppe i karantæne, måske skulle der være flere..øv

25. April 2026

Kære Sallyann

Tak for din tilbagemelding. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at flere af dine fisk er døde kort tid efter købet, og vi forstår godt din bekymring for resten af fiskene i akvariet. Vi gør os meget umage for at sikre gode forhold og løbende kontrol af vores akvarier og fisk, men vi beklager selvfølgelig, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen sammen med dig. Du kan kontakte os på telefon 8853 8853 eller på mail kundeservice@plantorama.dk.

Plantorama.

Plantorama Odense

To gange har jeg nu været i plantorama odense for at købe fisk. hver gang bliver jeg talt flabet til af den samme medarbejder. jeg har haft akvarier i 20 år og gider ikke blive irettesat af en 16 årig. Køber nu mine fisk andre steder.

26. April 2026

Kære Desiree

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores center i Odense. Det er bestemt ikke i orden, at du føler dig talt flabet til, og det er langt fra den service, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din tilbagemelding alvorligt og følger op på sagen internt i centeret.

Politik for kassefejl?

Kassemedarbejderen spørger om jeg vil have kvittering. Jo tak!
Jeg beder om at få fejlen rettet, men bliver bedt om at vente til kassekøen er betjent. Der kommer imidlertid hele tiden nye folk til køen.
Efter 5-10 min. påpeger jeg problematikken.
Medarbejderen foreslår at jeg stiller mig om bag i køen på 5-6 personer!?
Jeg takker nej. Det er ikke mig der begået en fejl, men min tid der disponeres over.
Medarbejderen forlader så kassen i flere minutter, for at hente en medarbejder der kan rette fejlen.

Jeg ville finde det helt i orden, at man betjener igangværende kunde plus evt. 1-2 mere, inden man tager initiativ til at rette en kassefejl, men at fortsætte betjeningen af andre kunder nærmest ubegrænset, og lade den fejlramte kunde hænge, er uaceptabelt.
Formuler og udkommuniker en politik på området.

21. April 2026

Kære Kunde

Tak for din tilbagemelding. Det er selvfølgelig ikke i orden, at du som kunde skal vente længe på at få rettet en fejl, der er opstået ved kassen. Vi forstår din frustration over situationen, og det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi tager din feedback med videre i forhold til vores interne retningslinjer og håndtering af kassefejl, så vi fremadrettet kan sikre en bedre og mere smidig oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker at følge op på sagen eller har yderligere kommentarer. Du kan ringe til os på 88 53 88 53 eller skrive til kundeservice@plantorama.dk.

Dejligt sted

Kort sagt, er det en ren fornøjelse, at være i Plantorama. Flotte omgivelser, med en masse forskellige muligheder

11. April 2026

Den 26/3 --- Hallo Plantorama

Den 26/3 - 2026 køber jeg et terrarie med alt der til tilbehør ,fordi jeg har ønske om at få mig en krølhåret fugleedderkop. (har for flere år siden haft terrarier)
i alt får jeg købt for ca. 1500,-
Den 1/4 - 2026 får jeg så min edderkop (som koster 349,-) og jeg har fået terrariet op at køre efter alle kunstens regler.
da jeg så kommer hjem med edderkoppen og får den lukket ud i terrariet ser jeg et det er en forkert edderkop jeg har fået udleveret og må så hen at indfange den igen og køre over med den. Får så udleveret den rette edderkop.
Og på trods af alt det vil de ikke engang give mig en æske foderdyr gratis (30,- i værdi).
HALLO Plantorama !!!

1. April 2026

Kære Henrik

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du i første omgang har fået udleveret en forkert edderkop, og at det har medført ekstra besvær for dig. Det er naturligvis ikke en situation, vi ønsker, at du skal stå i, og vi forstår godt din frustration over forløbet. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, og vi tager derfor din henvendelse med videre i forhold til vores interne procedurer. Vi er samtidig kede af at høre, at du ikke oplevede imødekommenhed i forbindelse med din efterfølgende henvendelse i centeret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på deres citrustræer.

Pas på deres citrustræer.
Sidste sommer købte jeg et citrontræ med skjoldlus. Har prøvet hele sommeren at få bugt med dem, men det har stadig ikke kunne lade sig gøre.
Da jeg henvendte mig til Plantorama ville de intet gøre.

——
Tak for svar - planten var inficeret allerede fra Plantorama centeret.

29. Juni 2025

Kære Mads

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre – det er bestemt ikke en god oplevelse. Angreb af insekter kan desværre forekomme, og det er ikke unormalt – heller ikke for stueplanter. Da det ikke er tilladt at anvende visse giftmidler i produktionen og under transport, kan planter i nogle tilfælde blive modtagelige for skadedyr efterfølgende. Dette kan også opstå som følge af eksempelvis overvanding, for lidt lys eller tør luft. Skadedyr kan desuden komme ind udefra gennem åbne vinduer eller via nye planter, jord eller krukker. Vi forstår dog godt, at det er frustrerende, når man oplever problemer som skjoldlus. Har du fortsat udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan vejlede dig om behandling og pleje.

Købte en stærekasse på click & collect

Købte en stærekasse på click & collect
Ville gerne have haft to, men kun en på deres lager. Kommer derud og henter og går ned og ser om der skulle være flere, der stod sørme en.
Skulle betale 29 kr fordi jeg ikke havde handlet for over 500 kr. Det havde jeg gjort hvis jeg kunne have bestilt den sidste også. Det er ikke de 29 kr, det er princippet og mega dårlig stil

28. Februar 2026

Kære Kunde

Tak for din tilbagemelding. Vi forstår godt din skuffelse. Ved Klik & Hent kan der desværre forekomme forskel mellem lagerbeholdningen online og det, der står ude i centrene, og derfor kan det ske, at en vare ikke er mulig at bestille, selvom der står en enkelt i centret.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller på mail kundeservice@plantorama.dk, hvis vi skal hjælpe med at finde en mulig løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt et hønsehus i butik

Jeg har købt et hønsehus i butik. Og jeg henvender mig til kundeservice.
Får besked på at de ikke kan hjælpe og jeg kan kun reklamere ved at henvende mig fysisk i butikken. Kan hverken ringe eller sende en reklamation via mail?
Det virkelig dårlig service på en vare til over 6000 kr

20. Oktober 2025

Kære Anne Marie

Tak for din tilbagemelding. Vi forstår godt, at det kan opleves skuffende at skulle henvende sig fysisk i centret. Når en vare er købt direkte i et af vores centre, skal reklamationen desværre også behandles dér. Centret har her mulighed for at vurdere varen fysisk og hjælpe med den videre proces. Vores kundeservice følger faste procedurer og retningslinjer for håndtering af reklamationer og returneringer.

Mange hilsner fra Plantorama.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestillingen matchende ikke helt det jeg fik udleveret

Selve bestillingen gik fint,men jeg fik ikke det jeg havde bestilt. Stregkoden er ens, uanset om der er 40, 45, eller 50 blomsterløg i. Det stod ikke på hjemmesiden og når der bestilles 8 poser, mangler man pludseligt 40 blomsterløg og slet ikke de farver der blev bestilt. Ærgerligt.

7. September 2025

Kære Jette,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det antal og de farver blomsterløg, du troede, du havde bestilt – det er selvfølgelig ikke meningen. For at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller kundeservice@plantorama.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Mange hilsner fra Plantorama

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beskeder og levering ikke i orden.

Beskeder om levering ikke i orden.
Modtog en besked om jeg ville få en mail med besked om tidspunkt for levering. Der kom en sms.
I SMS stod at varen blev leveret mellem 14.04 og 16.04 og jeg ville få en opringning 30 minutter før. Ingen opringning men varen blev leveret ca 14.04 for den stod der 14.09.
Skrevet at den skulle stilles i ral sten foran huset men den var sat så den spærrede min mands rampe til handicapscooter så han ikke kunne køre ind da han kom hjem.
Efter kl 16.04 kom en ny sms om min vare desværre ikke var leveret til tiden og der var en ny tid for levering. Prøvede at ringe til det nummer man kan kontakte men den var lukket. Der kom ingen yderligere levering.

15. August 2025

Kære Lene,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre om din oplevelse med leveringen, og vi beklager de gener, det har medført. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du har modtaget modstridende beskeder omkring leveringstidspunktet. Dette skyldes desværre en teknisk fejl i det automatiske sms-system. Vi beklager også, at varen ikke blev placeret efter din anvisning. Din feedback er sendt videre til de rette personer, så vi kan følge op og undgå, at det sker fremover. Hvis du har brug for yderligere hjælp i forhold til din levering, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på 8853 8853 eller kundeservice@plantorama.dk.

Mange hilsner fra Plantorama.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

Fin service. Men denne gang gik ikke helt som jeg håbede. Købte 3 lavendel den ene desværre fuldstændig vistned væk, mærkeligt normalt altid super planter.
Og en anden ting der mangled en krukke timian.
Syntes det er pudsigt da jeg har flere leveringer fra dem i år og har ellers været super ok.
Men denne gang lidt skuffende.
EAN 5708869284924 manglede
EAN 5708869147267 sten død

24. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr