1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Plain Nutrition is a Canadian nutrition company dedicated to making everyday wellness simpler. We create clean, straightforward protein powders and nutritional products using thoughtfully selected ingredients, with a focus on quality and minimal ingredients. Our products are made for people who want effective nutrition without unnecessary fillers, artificial sweeteners, artificial flavours or artificial colours. Whether you are supporting an active lifestyle, adding more protein to your daily routine or looking for simple ingredients you can feel good about, Plain Nutrition offers convenient options for a wide range of nutritional needs. Our selection includes whey protein powders, plant-based protein powders, collagen powders and other everyday nutrition products. Many of our products are available unflavoured, making them easy to blend into smoothies, oatmeal, yogurt, coffee, baking and your favourite recipes without overpowering the taste. Proudly made in Ontario, Canada, Plain Nutrition is committed to providing dependable products and clear ingredient information. We also believe that better nutrition should include more thoughtful choices for the environment. That is why our products are packaged in biodegradable packaging. At Plain Nutrition, our goal is simple: to offer high-quality Canadian nutrition products made with minimal ingredients.

3,0

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

I'm inclined to agree with the other…

I'm inclined to agree with the other reviewers. I also have not received any responses from emails. No customer service at all. I would also really like to support a Canadian company with an appealing product like there's but a complete lack of customer service like this is a red flag for me.

5. März 2026

The products have been ok but

The products have been ok,as a customer for 2 months,but the customer service is non- existent if you have any issues or inquiries. I have asked 4 times about do they test for heavy metals in their pea, hemp, pumpkin protein powder with no response. If you phone it directs you to email only. Really unfortunate as I would like to support the company.

19. November 2025