Pixum SE Bewertungen 488

TrustScore 4 von 5

4,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bilderna var fina, men beställde pga den korta leveranstiden, behövde bilderna till en viss dag. Men efter beställning fick man veta att leveranstiden var längre än "normalt ", så hann inte få bildern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var första gången jag skapade ett fotoalbum med hjälp av Pixum, men inte den sista. Jag fick lite starthjälp av en pedagogisk vän och sedan kunde kreativiteten flöda - det blev ett mycket fint alb... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gick förhållandevis snabbt att få leveransen. Tyvärr var hörnen på pekboken jag beställt lite kantstötta, annars fin färgåtergivning och motsvarade mina förväntningar. Hade önskat att det fanns pekböc... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fotodruck-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Pixum är en av de ledande online-fototjänsterna i Europa. Pixum erbjuder produkter av högsta kvalitet, som Pixum fotoboken, Pixum fototavlan eller Pixum fotokalendern, tillsammans med den bästa kundtjänsten och en inspirerande shopping-upplevelse. Därmed hjälper fototjänsten alla kunder att bevara, dela och njuta av deras finaste foto-minnen. Pixums kunder kan skapa och beställa sina fotoprodukter oberoende var de än befinner sig - via mobilen i Pixum Appen, på Pixums hemsida, eller i den kostnadsfria Pixum Fotouniversum-programvaran. Både Pixums produkter och Pixums kundtjänst har vunnit flera olika priser. Företaget som grundades år 2000 har sitt huvudkontor i Köln i Tyskland och har mer än 160 anställda.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

488 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bilderna var fina

Bilderna var fina, men beställde pga den korta leveranstiden, behövde bilderna till en viss dag. Men efter beställning fick man veta att leveranstiden var längre än "normalt ", så hann inte få bilderna i tid.

2. April 2026

Vädligt bra kvalite

Jag har testat alla appar. Landade i att denna var absolut enklast och bäst!
Den ger mycket frihet att göra som du själv vill och resultatet blir väldigt bra och kvaliten är väldigt hög!
Det är ABSOLUT värt att lägga 300kr extra för att få en layflay-bindning! Boken blir NÅGOT tjockare men sidorna känns otroliga! Väldigt slitstarka om man har barn som vill bläddra i boken.
Väljer man den vanliga bindningen blir boken lite tight att bläddra i då bilderna försvinner något in i mitten. Men alla tycker ju olika.

26. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det står A4 på produkten men när den…

Det står A4 på produkten men när den anlände var den A4 uppfälld. Det var inget de kände för att fixa åt mig. Så jag vill bara varna andra kunder för att använda dem. Välj en av deras konkurrenter istället.

20. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt att använda och bra resultat

Fotobokens bilder blev jättefina, lite sämre kvalitet på adventskalenderns bilder. Men ändå helt okej!
Ett lätt program att förstå och använda. Jag upplever inget strul eller oklarheter, allt funkar väl från början till slut!

12. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beställde ett pussel med egen bild

Beställde ett pussel med egen bild, den blev lite suddig men endå fin.
Lite högt pris för det resultatet. Om man nu har det som alternativ så borde man ha ett bättre system för att göra klarare bilder

20. Oktober 2025

Suverän sida

Otroligt bra priser jämfört med andra sidor som erbjuder att göra fotoböcker.
Den är logisk och ger stor variation för hur man vill göra sin egen fotobok.
Jag har redan gjort 2 böcker efter sommaren med fantastiska minnen.

31. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt, väldigt bra kvalitet.

Hyfsat snabb leverans, bra priser och väldigt, väldigt bra kvalitet på bilderna. Väldigt nöjd, om jag behöver fler bilder kommer jag absolut att använda Pixum igen,

7. August 2025

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd
Gamla foton hade jag som börjat bli missfärgade
Men det syntes inte i albumet jag beställde
Snabb leverans också trots att jag gjorde min beställning sent så hann jag skicka presenten

16. Juni 2025

Toppen !

Mkt nöjd, snabb leverans. Hade svårigheter då mina inställningar på telefonen medförde att jag hade ett annat format på bilderna och jag hade svårt att hitta ett företag som kunde framkalla mina foton. Men här fixade de framkallningen galant trots mitt annorlunda format och det blev kanonbra foton. Väldigt nöjd och kommer att beställa härifrån i framtiden.

2. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Processen kändes lite krånglig…

Processen kändes lite krånglig antagligen på grund av att det var första gången jag använde den. Snabb leverans. Hade ganska dåliga original, men bra kvalitet trots allt.

12. Mai 2025

Beställde foton till körkort

Beställde foton till körkort. De blev inte godkända. Företaget kan inte ta bort bakgrund eller justera något på bilden. Så använd dig av ett annat företag för passfoton osv.....

13. Mai 2025

Sjukt missnöjd

Sjukt missnöjd. Låååång leveranstid, lång väntetid på svar vid mejlkontakt. Appen är inte kompatibel med Google foto så sjukt krångligt innan jag fick till det med bilder. Olika svar om när jag kan tänkas få fotoboken. När den väl kommer så har text i boken hamnat snett, en del bokstäver i ett ord har hamnat på en rad under m m. Dålig kvalitet. Skulle ge bort den här i present men det blir till att beställa ifrån ett annat företag.
Inte fått svar på min kritik heller om att boken är under all kritik.

28. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr