Das sagen Bewerter
Bestilt nye hoveder. Betalingen via mobil kunne bruge noget usability. Betaling har ikke MobilePay. Dankort forsvinder hvis du klikker ved siden af, og ved scanning tager den kun kort nummere... Mehr ansehen
Philips Oneblade. De virker fremragende de første par gange. Så bliver de sløvere og virker knapt så godt. Når du når 10-15 barberinger så virker de stort set ikke. Vi taler om et produkt som er op ti... Mehr ansehen
Skal i dag ud og finde et nyt tv da jeg mistede tålmodigheden med mit phillips pus6162 tv og smed det ud i bilen til lossepladsen. Det var købt i nov. 2017 men gad det ikke mere,det lukkede ned mens... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Køber en pære som skal tændes via en…
Køber en pære som skal tændes via en app! Men før jeg kan tænde den, skal jeg lige igennem 4-5 reklamer, det tager ca. 1 minut... 1 MINUT for at jeg kan tænde en pære 😵💫 men jeg kan jo så bare købe et fast abonnement til x antal kr. Pr. Måned... DEN ER JO HELT GAL HER.
Give penge for at få lov at tænde min pære som jeg HAR købt, det grænser sig jo til kriminalitet. så kunne jeg give - 14 stjerner her, så gjorde jeg det.
phillips i 9000 prestige ultra dur ikke…
phillips i 9000 prestige ultra dur ikke til hovedbarbering. Lige så snart den vender på hovedet går et rengørings program i gang og standser barberingen. 2300 kr. for noget der kun virker til at barber hage og kinder... Jeg er meget skuffet over deres "flagskib" er så dårlig.
An absolute joke of a company
An absolute joke of a company. I ordered an item, then immediately realised it was the wrong item, so phoned their 'customer care' number straight away to ask them to change it. They refused. They refused to cancel the order so I could re-order. They refused to give me a customer service email address. They refused to allow me to speak with a supervisor. Will NEVER buy from Phillips again. It used to be such a reputable company, now it is just awful.
Købte i sidste uge et Phillips smart…
Købte i sidste uge et Phillips smart TV, spurgte i Bilka hvor det er købt om jeg så kunne blive fri for chromecast og ja var svaret . Nu har vi så i en uge prøvet igennem Norlys få det til at virke, de foreslog man ringede til Phillips. Kundeservice dette var omsonst, har aldrig snakket med en så ligeglad medarbejder før. Det viser sig så at lige vores TV ikke arbejder sammen med Norlys, så nu er antennestuk sat i og vil vi have tv2 Play må chromecast sættes i igen. Aldrig mere Phillips
Har haft Philips Hue i mange år på…
Har haft Philips Hue i mange år på flere adresser lige pludselig er alt på en brigde, mange komponenter er forsvundet og kan ikke oprettes igen, deres kameraer har en elendig WIFI GOOGLE KAMERA har ingen problemer, slut med Hue for mit vedkommende
Vi købte et TV Philips 24
Vi købte et TV Philips 24
Vi købte et TV Philips 24. April 2025 i Bilka Hillerød.
For en mdr siden vil tv’et ikke starte Viaplay. Og vi opdaterede det og så virkede det en uge. Sven dag vil det slet ikke tænde. Efter flere forsøg finder vi ud af vi kan tænde via Netflix knappen. Men ikke åbne andre apps, ej heller se noget på Netflix. Vi får af vide vi skal kontakte Philips.vi ringer får oprettet en sag og de vil ringe tilbage om 30 min. Intet sker. Dagen efter ringer vi tilbage og de kan ikke se nogle sag. Der oprettes en sag og vi vil modtage en mail inden for 24!!!! Timer. I den mail er der 4 ting man skal prøve af ingen som er relevant for vores problematik. Men vi gør det, intet virker og man skal igen kontakte Philips på mail. Det gør vi. De synes vi skal prøve en anden stik kontakt eller vores net over mobiltelefon?! Men god weekend skriver de!! Så kan vi vente en weekend mere hvis ik det virker!!! Det virkede ikke og efter weekenden ringer min mand ingen til Philips, som siger “du skal ikke ringe men skrive!” Min mand får nok ringer til Bilka som siger han skal køre til deres service og se hvad de siger. Nej det skal til reparation. ET NYT TV!!! Så skal man bruge time vis på telefonsamtaler og mails og kør og hente!!! Sidste gang vi køber elektronik fra Philips!!!!!
Kan ikke ringe til Philips på…
Kan ikke ringe til Philips på telefonnummer+45 33293733 som er deres Danske nummer når jeg skriver med dem er det en utrolig dårlig service. Trist jeg har købt meget Philips hue når man ikke får meget service……….
Handl aldrig ved philips
Handl aldrig ved philips, de snyder kunderne for penge
Hvis I køber et produkt fra Philips skal I være klar til at kæmpe med deres rædsomme kundeservice, der ikke svarer i flere uger og nægter at tilbagebetale penge. Jeg har givet 3500 for en defekt lasermaskine inkl. service og har forsøgt i 3 måneder at få mine penge retur, hvilket jeg har krav på.
Der sker INTET andet end dårlige undskyldninger, når de et par gange om måneden ulejliger sig med at svare.
HANDL ALDRIG VED PHILIPS
Verdens ringeste "support" Ja!!
Verdens ringeste "support" søde mennesker der er bundet af begrænsende regler-
Man skal selv fikse sit tv, når det så ikke virker efter anvisning sendes man videre..Her skal man så udfylde en sag, og eneste mulighed er at jeg selv pakker mit tv ind til afhentning, hvilket er endnu en egenopgave og i hvad, når ikke man har original indpakningen mere?? De meddelte at de KUN sender en tekniker ud når tvet et 50 t og op😵💫
Service havde været, hvis de sendte en tekniker når nu jeg selv har bøvlet sådan med et tv, mere end en måned, der ikke duer!!
Køb aldrig Phillips!!! Jeg er rystet!
Send en tekniker.. han ville nok nå frem til at jeg skulle have penge retur eller et nyt tv🙃
Philips TV som er købt i Bilka og da…
Philips TV som er købt i Bilka og da det er over 55 tommer skal man kontakte Philips kunde service hvis man kan kalde det for det. Aldrig har jeg snakket med så inkompetente medarbejdere. De har ingen begreb om noget. Nu har jeg i over et halvt år bøvlet med at mit TV tænder af sig selv når man slukker det og har haft fat i Phillips et utal af gange og hver gang får man fat i en som intet ved og som bare siger bum bum og ja men det skal jeg lige finde ud af hvor man så får en mail om at man skal genstarte tv'et og tage auto opdatering fra uden det ændre noget som helst. Og så nu vi have man skal til at få fat i et usb stik og en computer for at sende fejlen til dem så de kan spare en montør der kommer ud og får det lavet en gang før alle. ALDRIG mere noget der står Philips på. Kæft en ringe service.
Bestilt nye hoveder.
Bestilt nye hoveder.
Betalingen via mobil kunne bruge noget usability.
Betaling har ikke MobilePay. Dankort forsvinder hvis du klikker ved siden af, og ved scanning tager den kun kort nummeret.
Så skal man svare på alle mulige ting før den går igennnem, et hurtigere og nemmere forløb som eks. Matas betalings forløb ville være meget bedre.
Efter at have bøvlet med at få et…
Efter at have bøvlet med at få et phillips 43" UHD 43pus 8079 i en måneds tid , har jeg givet op , manual på dansk findes kun på nettet , det er ikke muligt at få assistance af en dansktalende servicemedarbejder , så summa summarum KØB ALDRIG ovennævnte tv !! JEG HAR OPGIVET PHILLIPS PRODUKTER FOR ALTID , Det var et ok mærke engang men nu er det et desideret skodvaremærke 🤑🤮
TV har været dårlig og fuld af fejl 2…
TV har været dårlig og fuld af fejl 2 uger efter det er købt.
Elendig og utryg oplevelse på online køb
Elendig og utryg oplevelse på online køb af en Blender.
Under checkout ser jeg at man kan oprette en konto - hvilket jeg gør, hvorefter jeg fortsætter mit køb.
Efter jeg har betalt, modtager jeg en mail med en velkomst-rabatkode, som jeg kan bruge på min ordre (den jeg desværre lige havde lagt). Jeg ringer med det samme for at annullere ordren, så jeg kan lægge en ny med den rabat jeg havde fået.
Jeg ringede - kom i gennem til en afdeling, som ikke kunne hjælpe, andet en at give mig et telefonnr. på en anden afdeling. Da jeg ringede til nummeret var der autosvarer på, der lød på at 'ingen medarbejdere var ledige, og at jeg kunne kontakte support via chat eller mail - og oplysningerne var at finde på: phillips 'dot' dk 'skråstreg' support (må ikke tilføje link i teksten ifølge trustpilot). Det prøver jeg så - men siden eksisterer ikke..
Chat og support-emailadresse var ikke at finde på websitet.. Jeg ledte i 15 minutter og måtte i desperation ringe til den tidligere afdeling igen - hvor en ny medarbejder jeg fik i røret prøvede at hjælpe med at lede og var ligeså forvirret som mig.
Det lykkedes mig til sidst at få et chatvindue frem, da det pludselig poppede op under min navigation på sitet. Her var der gået ca. 20 minutter efter min ordrer blev lagt.
Jeg skrev mit problem i chatten - og blev afvist på at få ordren annulleret, da det slet ikke er en mulighed i deres system (til trods for at der i min ordrebekræftelse står at man skal kontakte support for at annullere en ordre). Jeg fik at vide at det eneste jeg kan gøre, er at prøve at nægte modtagelse ved levering (hvis jeg vel og mærke er hjemme) eller også returnere ordren når jeg får den.
Men hele min oplevelse gør mig enormt utryg og jeg har ingen tillid til at jeg ikke kommer i problemer ved at nægte levering eller returnere.
Hjemmesiden er noget af det værste og ikke-brugervenlige, jeg længe har oplevet - det er lige før jeg troede at jeg var blevet scammet og at websitet var fake.
Det eneste positive jeg har at sige, er at de to medarbejdere jeg rent faktisk fik fat på telefonisk (Nikolaj og Kenny) virkede enormt venlige, trods de ikke kunne hjælpe mig med mit problem.
Første og sidste gang jeg foretager et køb her.
Phillips tv der holder med at fungerer efter 4 år
Nu er det fladskærms tv nr 2 der holder med at fungerer efter 4 år.
Det første et 60" med ambilight, holdt med at fungerer efter ca 4,5 år.
Det næste holdt med at fungerer efter ca 4 år.
Det starter med at skærmen begynder med at blive mørkt fra toppen, og efter nogle dage forsvinder billedet helt.
Jeg ved ikke om jeg har begået min størst fejl ved at bestille et nyt philips-tv igen med ambilight.
At komme i kontakt med deres support er lidt vanskeligt.
Hvis levetiden på det nye tv ikke holder længere bliver det aldrig mere phillips.
Crappy Phillips Blu Ray Player
I bought a brand new phillips blu ray player. worked perfect for 3 weeks, after the third week, blu rays wouldnt play, now almost 3 months later, last night in fact,it stopped playing dvd's as well. DO NOT buy a blu ray player from phillips,its a waste of money. It wasnt even a full 3 months in. you,ve been warned
Phillips radio venter stadig på pc wizard og phillips kundeservice!
Købte en Phillips internetradio TAM6805 som jeg hentede i Elgiganten i går. Den startede godt nok, jeg fik den til at gå på dansk, den søgte efter internet og fik koden, så spurgte den om den skulle opdatere, så stod der “waiting for pc wizard” ??? Det har stået lige siden! Kan ikke nulstille, uanset om jeg slukker, piller batterier ud af fjernbetjening. Har genstartet Router utallige gange forsøgt med BT intet virker! Alle knapper på radio eller fjernbetjening har ingen virkning! Ringede til Phillips it support hvor medarbejderen havde travlt med mine personlige data. Skulle sende et foto af hvad der stod på skærmen, (som om det ikke var nok jeg sagde det) lovede at ringe retur, det er nu 24 timer siden jeg hentede radioen, og den har ikke sagt et kvæk endnu. Elendig kundeservice der åbenbart ikke kan guide en igennem problemer. En sludder for en sladder var hvad det var! Man burde kunne hjælpe med et nyt produkt!
Officiel Hue App er ikke brugervenlig
Hvis man køber en enkelt Philips Hue pære så vil man igennem deres Hue app ikke kunne sætte den til at skifte mellem fx to farver. Det kan lade sig gøre at hente en scene ned med de farver den nu har. Men noget så simpelt som at skifte mellem julefarver som rød og grøn man selv vælger kan man ikke. Kundeservice siger man skal købe flere pærer og så kan hver pære sættes til én farve. En pære har 16 millioner farver men i appen kan man altså ikke vælge to og så skifte mellem dem.
Omvendt er pærerne super i farverne og lyser godt. Appen mangler bare nogle muligheder så man kan lave en scene med de farver man ønsker💡🟢🔴
Min pakke dukkede aldrig op
Min pakke dukkede aldrig op.
Efter 10 dage måtte jeg kontakte Phillips, da min pakke aldrig var dukket op. Her fik jeg fat i Torben, som leverede top klasse kundeservice. Han fik sørget for en refundering og en rabatkode på 15% på næste køb.
5/5 stjerner kun pga. Torben fra kundersevice!
Lover loyalitetsrabat
Lover 75,- Kr. i loyalitetsrabat på mit næste køb, men glemmer at fortælle, at rabatten ikke gælder på de fleste af deres egne produkter ??????
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.