Vi var forbi for første gang. Dejligt venligt personale. Virkelig hyggelig stemning. Men nøj hvor var vores afternoon tea skuffende. Sconsne var hårde og tørre, sandwichen var tørre, kagerne smagte so... Mehr ansehen
1.gang vi besøgte perch thehus i Århus , var vi topbegejstrede . Lækre nybagte scones, gode sandwich , petit Four og skøn the . Sød betjening . Hyggeligt . 2. Gang kørte vi skuffede hjem til Aalbor... Mehr ansehen
Meget ringe service og kæmpe skuffelse. Havde bestilt bord over en måned før og anmodet om vinduesplads eller en stille placering. Blev placeret midt i gennemgang længst væk fra vindue. Andre fik til... Mehr ansehen
Afternoon tea 250 kr uden cremant, teen var måske ikke markant i smagen, men the smag er jo ikke så udtalt. Sprøde scones smagte rigtig godt , tilbehøret var fint , sandwiches var fine , laksen... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig skuffende oplevelse
Virkelig skuffende oplevelse. Maden levede bestemt ikke op til prisen og der var små fluer, som sværmede rundt om fadene! Sætter ikke mine ben der igen!
Kejserens nye klæder
Vi havde bestilt "et tårn", på menukortet kaldet PERCHS KLASSISKE CEREMONI M. CREMANT kr. 250,-
Der gik lidt tid inden vi fik rystet den dyrt købte illusion af os og erkendte, at vi hver især sad og prøvede at finde glæde i to tørre scones, to smagsmæssigt fuldstændig ligegyldige petit fours og tre små sandwiches, som bare var tre små sandwiches, der på ingen måde udmærkede sig.
Vi valgte klassisk earl grey og afrikansk mozambigue.
Smagsnuancerne var forbløffende ens??!!??
Erkendelsen tog lidt tid fordi vi havde bestil bord i troen på, at hjemmeside og stedets interiør talte sandt, når det lovede en udsøgt oplevelse.
Utroligt at stedet kan holde den illusionen gående. Det er som kejserens nye klæder!
Dorte J.
Hyggelig "afternoon Tea" hos Perch
Hyggelig "afternoon Tea" hos Perch - sød og venlig personalebetjening - en dejlig oplevelse. Kan anbefale den klassiske ceremoni :-)
En dejlig eftermiddag med familien på…
En dejlig eftermiddag med familien på Perchs tearoom i København. God og sød betjening. På gensyn
Dårlige mad og kager
Flotte omgivelser men meget lav standard i forhold til maden :( En meget skuffende oplevelse:(
Vi havde glædet os flere uger, men må erkende det ikke levede op til forventningerne. Toastbrød fra nette og virkelig dårlige kager, som vi ikke kunne spise. De smagt virkelig dårligt.
Perchs tearoom Århus
Perchs tearoom Århus
Utrolig arrogant og bedrevidende service. Øv det trak ned, på et ellers hyggeligt sted med god te og scones.
En rigtig ærgerlig oplevelse
Havde bestilt bord i starten af november til midt i januar, og gjort opmærksom på at vi gerne ville have et vinduesbord til 2. Det var ikke noget problem.
Vi ankom - og fik efter 10 minutters venten endelig fat i en, der viste os hen til et mørkt bord bagerst i et lokale bag ved det store rum. Da jeg gjorde opmærksom på, at jeg havde fået lovning på et vinduesbord, fik jeg blot at vide "at det kunne de jo ikke garantere".
The var fin. Sandwich tørre og kedelige. Kagerne - eller de to små petit four lignende ting - fine men ikke noget særligt. Scones gode.
Jeg har købt the hos Perch igennem så mange år. Havde glædet mig og inviteret min mor med.
Er virkelig ærgerlig oplevelse.
SKØNT ...
Perchs er indbegrebet at vidunderlig the og skønne anretninger.
Det fås bare ikke bedre og er alle pengene værd.
Uanmindelig dårlig behandling
Ualmindelig dårlig behandling i Århus. Bestiller bord i anledning af fødselsdag. 45 minutter før bliver bestillingen aflyst på grund af fejl i deres system, og så har de pludselig ikke plads. Skuffende.
Arrogant samt ukompetent vejledning i…
Arrogant samt ukompetent vejledning i køb af the i butikken i København
Te og kager i etager :-)
Dejligt sted!
Jeg inviterede en stor flok veninder til Afternoon Tea i Perchs Tea Room til min runde fødselsdag, og det levede fuldt op til mine forventninger. Sød og smilende betjening, skøn te og flot anrettet brød- og kagebord. Alle var meget begejstrede.
Top profecionelt personale og meget charmerende sted at drikke te
Jeg har flere gange besøgt Perchtearoom, og hver gang har det været en dejlig oplevelse. God te og tilbehør, som serveres af et veloplagt personale, der har stor viden.
En behagelig oplevelse
Vi har faktisk flere gange været hos Perchs. Og hver gang fået "Afternoon Tea". Og det havde vi jo næppe gjort, hvis ikke vi havde været rigtig godt tilfreds. Personalet er utrolig søde og hjælpsomme. Det er som Harrods reklame på busserne i London sagde: To enter a different World.
Med venlig hilsen Hanne Carøe
Super oplevelse
Har været i te salonen i Aarhus flere gange og synes det er utrolig hyggeligt og betjeningen er helt i top. Personalet giver sig god tid til at forklare de ting, man som gæst måske er lidt usikker på.
Perchs Tearoom er altid et besøg værd
Altid høflig og venlig betjening, som er klar til at forklare om de mange forskellige sorter af te, som det er muligt at vælge. Lækkert tilbehør. Jeg er vild med Perchs Thecermoni, hvor man får sandwich, scones og små kager, alt i den helt rigtige engelske stil.
Og så er det en fornøjelse, at lokaler og toiletterne altid rene.
Husk bestil i god tid - kan gøres på nettet - da der er rift om pladserne.
Et meget hyggeligt sted
Hold da op en lækker te der blev serveret, og den spiselige del af forplejningen er til ug.
Hyggeligt
Meget fin og hyggelig oplevelse. God service, god mad og te.
Jeg undres dog over, personalets beklædning. Jeg undres over, at de servere i løbebukser.
Super hyggeligt
Der er super hyggeligt. Maden er lækker og betjeningen i top.
En god oplevelse
God service, lækker te og mad, autentiske omgivleser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.