Pejsegaarden Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt vores sølvbryllup på Pejsegaarden den 27.06.2026. Vi havde en rigtig god og positiv dialog med Benjamin, der var ansvarlig for arrangementet. Benjamin var meget løsningsorienteret. Det levede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt. Holdte min 60 års fødselsdag. Alt var bare perfekt. Bordpynt, velkomstdrink, mad, dessert, lagkage, chips og drinks, musik anlæg samt venlig og imødekommende personale, alt spillede b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den mest fantastiske fest på Pejsegården …mad og vin var udsøgt. Opdækning og blomster pynt etc…var meget smukt og lagde op til en rigtig feststemning. Betjeningen var perfekt…søde tjenere... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Eventmanagement-Firma
  5. Partyplaner
  6. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Pejsegaarden er en smuk historisk bygning med i alt 6 sale, som alle fremstår nyrenoverede med samme storhed og stemning, som da stedet åbnede i 1945. Elegante og med smukke detaljer, som enhver der besøger stedet falder for. Her kan du holde dit næste kursus, konference eller fest – om det er dåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller begravelse.

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

51 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Komfirmation

Vi glædet os meget til at holde min søns komfirmation på pejsegården. Fra vi booket lokalerne til festen skulle holdes blev koordinatoren af det hele skiftet ud. Dette gjorde at tingene blev lidt anderledes end vi forventet. Lokalerne var flotte som altid og det var fedt men desværre fik vi den forkerte forret end jeg havde bestilt. Men skulle selv hele tiden sørge for at bede om nye sodavand og gerne med sukker i. Under festen løb de tør for både Pepsi max og faxe kondi. Jeg havde købt en fri bar og betalt noget extra for at få brezer med. Jeg fik så afvide under festen af de var købt 30 og det var hvad man kunne få så vi ikke engang få en hver. Det var lidt øv med disse oplevelser. Ellers syntes jeg at personalet gjorde hvad de kunne for at man kunne slappe af og ellers nyde festen.

4. Mai 2023

Fantastisk oplevelse

Var til min kærestes fødselsdag i dag med familien

Mega sød tjener, Frederikke
Maden var helt formidabel, lækkert marineret oksekød, 2 x sauce, rødvinssauce og bernaise, krydret saftig kylling, pesto pasta og ovnbagte kartofler 🤤

Køkkenchefen Patrick og Bossen Søren var enormt dygtig og alt smagte SÅ lækkert!

27. März 2023

Fantastisk fest

Vi har lige holdt en firmafest på Pejsegaarden og havde en super oplevelse. Flot sal, god mad og rigtig god service fra personalet.
Det er absolut ikke sidste gang vi har holdt fest her, og vi giver Pejsegaarden vores varmeste anbefalinger.

25. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale nogen at afholde…

Jeg kan ikke anbefale nogen at afholde noget større selskab på Pejsegaarden i Brønshøj. Var gæst som del af et større selskab på +200 pers. Forret var tradionel juleplatte. Der var ingen smør til brødet samt der manglede salt/peber på bordene. Hovedret bestod af et meget lille andelår og nogle få brunede kartofler med sovs. Maden var ikke engang varm men blot lunken. Dessert var tillige serveret med lunken kirsebærsovs. Man kunne umuligt blive mæt af de små portionsstørrelser. Alle i selskabet havde fået udleveret 2 drinks billetter men baren løb tør for forskellige slags sodavand til drinksene i løbet af aftenen så billetterne kunne ikke engang indløses.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Julefrokost var ikke som lovet!

Jeg arrangerede julefrokost for min Dameklub og endte med at vælge Pejsegaarden, efter at have set på hjemmesiden tilbud: 399 kr./pers. for stor julebuffet, mandelgave, smukt julepyntet bord i eget fine lokale, DJ og dansegulv.
Ejeren Søren Haahr beder mig ringe, så vi lige kan tale sammen om detaljerne. Jeg spørger i denne samtale om, hvorvidt 2022 julebuffeten stemmer overens med det der står på hjemmesiden. Der står nemlig 'Julebuffet 2021'. Søren forsikrer mig at det er den rigtige info, blot skal årstal ændres!
Jeg spørger om vi skal tilvælge noget eller om det er korrekt at der er musik, fest, bar osv. med i prisen. Det forsikrer han mig, hvilket jeg roser. Han siger også at han først lukker vores fest, når vi sidder og hænger. På hjemmesiden kan man tilvælge 5 cocktails, men Søren siger at han bare laver nogle barpriser til selve dagen.
Vi ankommer til et lokale som umiddelbart ikke er passet og plejet i årevis. Gardiner og andre stoffer i rummet lugter gammelt, hvilket fylder enormt meget i det lille rum. Vores hår lugtet sådan dagen derpå. Der ligger ødelagte stumper af noget lysestage i en vindueskarm, lamperne blinker og går skiftevis ud.
Et hjørne af lokalet, lige foran toilettet er brugt som pulterkammer til frit udsyn. Der er intet at tørre hænder med på toilettet.
Bordene har hvide duge og et par bloklys. Der er ikke et eneste spor af julepynt/oppyntning i lokalet.
Der er dog sat en lille bar op. Her står en meget sød og imødekommende bartender, som viser sig slet ikke at arbejde på Pejsegaarden. Hun er bare kaldt ind som nødvagt og aner derfor ikke rigtig noget. Hun er dog helt enormt sympatisk og meget undskyldende.

I baren kan man købe 3 slags vin, øl på flaske/dåse, shots, snaps eller sjusser; som er cola eller faxe kondi med rom, vodka eller gin. Der er altså intet der minder om lækre cocktails. "Jeg har desværre kun det her lige nu", siger bartenderen når man kommer i baren. Ikke at der på noget tidspunkt kom flere drikkevarer.

Da buffeten bliver stillet op opdager vi at der mangler laks, rødkålssalat, skinke og franskbrød.
Vi spørger flere gange de ansatte, men de påstår hårdnakket at de retter er tilvalg, som vi ikke har bestilt.
Vi forstår intet, for på hjemmesiden er de retter med i buffeten!?
Vi spørger om der kommer risalamande senere. Det gør der ikke, for det har vi heller ikke valgt til, nej.
Endnu en ret som var lovet - og endda med mandelgave.
Vi har flere samtaler med personalet om dette og til sidst kommer Søren Haahr selv op. Han har printet vores mailkorrespondance ud, så han kan henvise til at jeg har godkendt menuen. Jovist, men jeg havde jo i telefonsamtalen forinden spurgt om det var menuen på hjemmesiden der var gældende, hvortil jeg fik et ja! Søren henviser så til at hvis man scroller helt ned forbi den detaljerede menu på hjemmesiden, så ligger der helt nede i bunden et billede af en julebuffet, hvorpå der ikke står skinke, laks og rødkålssalat. Det er dén buffet HAN sagde ja til var den rigtige. Den lange, beskrivende buffet som står skrevet når man klikker på JULEFROKOST på hjemmesiden er gammel og den har han bedt en IT-mand om at slette fra hjemmesiden, så han ved ikke hvorfor den fortsat står der! Det er ikke den der passer og ikke hans ansvar, tilsyneladende!
Risalamanden står dog på begge menuer, så nu er den pludselig på vej, selvom vi var oplyst om at vi ikke havde tilvalgt det!?
Vi er ret så skuffede. Søren siger at vi er eneste selskab som har opdaget de manglende retter(?) og beslutter derfor at vi skal have 1 shot hver, som kompensation og så taler vi ikke mere om det - er attituden.
Da én af hans ansatte meget empatisk henvender sig til os og siger at hun sagtens kan forstå os, peger Søren på hende og beder hende meget bestemt om at stoppe! Ubehageligt og intimiderende.

Vi går ud til bordene og får kort efter serveret risalamande med kirsebærsauce. Risalamanden er mere end kold og flere oplever at deres portion er decideret frossen. Kirsebærsaucen er til gengæld brændt på og vi så hverken skyggen af mandler eller mandelgave!?

Da desserten er spist, er vi klar til at danse. Vi spørger bartenderen hvornår vores DJ kommer. Indtil nu har vi bare spillet musik fra egen telefon via anlæg i lokalet.
Der kommer skam ingen DJ - der er ikke bestilt hverken DJ eller dansegulv til vores fest!?
På trods af at jeg i tlfsamtalen med Søren spørger om der er mere vi skal vælge til eller om det er rigtigt forstået (som der står på hjemmesiden) at der i prisen er inkluderet DJ og fest bagefter maden - hvilket han bekræfter.
Han ender med at undskylde og lade os gå ned i spejlsalen og danse med Karmaklubben og da halvdelen af os er på vej videre i byen, tænder han så en diskokugle i loftet, i vores lokale.
Det endte som en OK aften, men slet ikke som lovet og det var træls at bruge tid og energi på at diskutere ejers egne fejl, midt i en fest.

26. November 2022

Stor succes

Vi har d. 29.10.22 fejret vores guldbryllup på Pejsegården og har været særdeles tilfredse. Allerede ved første planlægning med Nikolai var vi overbeviste om, at her i Gobelinsalen ville vi holde vores fest.
Vi har bestemt ikke fortrudt. Fint at der blev sørget for det hele, så vi og gæsterne fik en dejlig oplevelse.
Vi tilkøbte, at Ronnie gav et underholdende danseprogram med os i Spejlsalen, og både børn og voksne deltog med stor glæde.
Tak til jer alle fra os - Guldbrudeparret

29. Oktober 2022

Antwort von Pejsegaarden

Kære Guldbrudepar - Tak! for de fine ord og fordi vi måtte afholde jeres fest. En dejlig dag også for os. Vh Pejsegaarden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den mest fantastiske fest på…

Betjeningen var perfekt…søde tjenere og dygtige til deres arbejde. Alt fungerede perfekt…og da vi var fuldtallige tidligere end beregnet…fik det dygtige personale lige fremrykket starten på forretten lidt. 5 stjerner..
Mvh Bente Mørch

15. Oktober 2022

Antwort von Pejsegaarden

Kære Bente og Marc - det var sådan en fornøjelse at huse jeres sølvbryllup. Vi håber I og jeres glade gæster kommer igen en anden gang. Vh Pejsegaarden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige holdt en fantastisk fest …

Har lige holdt en fantastisk fest i Pejsegårdens fantastiske lokaler. Perfekt vejledning gennem hele forløbet af Nicolai, samt en fest hvor vi kunne feste og slappe af med vores gæster. Super betjening af 2 dygtige tjenere med dejlig humor. Helt igennem en skøn fest. Vi kan varmt anbefale Pejsegården og vi kommer helt sikkert igen.

10. September 2022

Antwort von Pejsegaarden

Tak for jeres dejlige anbefaling - den bliver delt med vores medarbejder og kommende gæster. På gensyn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste sted ever at holde en fest…

Det bedste sted ever at holde en fest ..

Vi holdt vores bryllup for nylig på pejsegården …

Søde tjenere, lækker mad, fantastisk koordinator på hele festen , generelt hele forløbet frem til festen … hele planlægningen er top prof..
skønne lokaler - alt var bare i top !!!

21. Juni 2022

Antwort von Pejsegaarden

Det har været en fornøjelse, at planlægge jeres fest og se glæden blandt jeres gæster i løbet af dagen/aftenen.

Fantastisk fødselsdagsfest på Pejsegaarden

Kæreste Ronnie og Nikolai

Tusind, tusind tak for den mest fantastiske, vellykkede og sjoveste dansefest som vi fik holde hos jer på Pejsegaarden i aftes.
Det var simpelthen bare FANTASTISK!!!

Fra vi startede med at planlægge festen sammen med jer i efteråret, og til den blev perfekt gennemføret, har vi nydt jeres professionalitet, imødekommenhed og varme.

Alt var perfekt: Min dans, Lancier turene, personalets udfyldelse af kvadrillerne, de smukke borde, blomsterne,
timingen, tilrettelæggelsen, velvilligheden, jeres forståelse for detaljen, som gør hele forskellen..

Maden var fantastisk lækker og smagte himmelsk, hils til jeres dygtige kok og til jeres personale, så søde og imødekommende.

DJ var super dygtig, og spillede den helt rigtige musik og lige tilpas højt.
Det var godt gang i dansegulvet helt til natmaden blev serveret, og så kunde jeg ikke mere. Benene føltes som om jeg havde løbet maraton på stiletter. Cocktails var super lækre.

Hele dagen igennem er der tikket ind tilbagemeldinger fra alle vores glade gæster, som sammen med os har haft en uforglemmeligt aften hos jer.

Og jeg?: “I had the time of my life”

Tusind, tusind tak 🙏🏻
Stor kram og kærlig hilsen
Marianne Rasmussen

27. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt min hustrus 60 år fødselsdags…

Holdt min hustrus 60 år fødselsdags fest på Pejsegården, Sikke en fest, det var perfect, Tak til alle på Pejsegården, det kan i bare det der !!
Aldrig i tvivl om hvor man skal holde store fester..det skal man hos Nikolai og Ronnie på pejsegården

26. April 2022

Antwort von Pejsegaarden

Tak for anmeldelsen Jørgen - det var en fornøjelse at planlægge og afholde festen for jer. Mvh Nikolai

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konfirmation i trygge hænder.

Vi holdt vores datters konfirmation på Pejsegaarden og alt spillede bare. Der var (næsten) ingen grænser for hvad der kunne lade sig gøre. Selv udfordringen med at få plads til alt det bordpynt vi gerne ville have med blev taget imod og løst til fulde. Super lækker mad og utroligt søde og serviceminded serveringspersonale. Vi havde alle (ikke mindst min datter) en super dejlig dag så jeg er ikke i tvivl om hvor vi skal holde vores næste store fest ;-)

8. September 2021

Super nemt.

Super nemt.
Holdte min 60 års fødselsdag. Alt var bare perfekt.
Bordpynt, velkomstdrink, mad, dessert, lagkage, chips og drinks, musik anlæg samt venlig og imødekommende personale, alt spillede bare, jeg skulle bare komme og tage imod mine gæster og nyde aftenen.
Stort tak til personale og ikke mindst Ronnie.
Kh Lone Jensen

14. Juni 2021

Antwort von Pejsegaarden

Hej Lone, tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at vi fik lov at holde din fødselsdagsfest hos os på Pejsegaarden :-)
Mvh Ronnie Handskemager

Bryllupsfest

Vi holdt bryllup. Festen blev udskudt i et år pga corona, og der var ingen problemer i at få det hele udskudt.
Da vi endelig kunne holde festen, var det bare at møde op, og så var der bare styr på det hele. Det var så dejligt, lækker mad, flotte lokaler, fantastisk service. Vil helt klart anbefale det til alle der søger noget nemt og lækkert, hvor man ikke skal gøre andet end at fortælle hvad man ønsker, og så kan man nyde sin dag 100% :)

7. Juni 2021

Antwort von Pejsegaarden

Kære Ida, tusind tak for de pæne ord og de mange stjerner. Vi er meget glade for at vi langt om længe fik mulighed for at holde jeres bryllup her på Pejsegaarden og vi er glade for at I havde en dejlig dag og aften.

Med venlig hilsen hele team Pejsegaarden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt vores bryllup på pejsegården i…

Vi holdt vores bryllup på pejsegården i lørdags. Alt var fuldstændig fantastisk, både service mad før under og efter❤️🥰 Nikolaj er helt fantastisk at samarbejde med. Man får det som man vil have det super professionel. Maden var outstanding. Alle vores gæster havde en fantastisk fest aften dag. Kan klart anbefales til andre og vi kommer gerne igen og holder vores næste fest❤️🥰

26. Oktober 2020

Kære Tanja & Kurt.
Tak igen fordi I valgte Pejsegaarden til at stå for jeres kærligheds fest.
Vi ser frem til gensyn med jer og jeres gæster.
Tillykke med brylluppet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige holdt konfirmation på…

Vi har lige holdt konfirmation på Pejsegaarden og i samarbejde med Nikolai fandt vi frem til menuen, vinen og hvad der ellers skulle til.
Det var super lækker mad, skøn vin, virkelig sødt og imødekommende personale og der er “højt til loftet” hvad angår ønsker og behov. 😊
Lokalet var fantastisk, både hvad angår indretning og borddækning. Gæsterne har rost både maden og stedet.
Alt i alt en fantastisk oplevelse og dejlig fest -vi kommer med garanti tilbage. Tak for hjælpen Nikolai og tak for en god fest.

19. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det perfekte sted til en skøn fest!

Vi holdt vores datters 18-års fødselsdag for familien på Pejsegården, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse: maden var super lækker, serveringen helt perfekt, og lokalerne meget charmerende. Forud for festen havde vi en rigtig god dialog med Nikolai, og vi fandt sammen frem til den helt perfekte fest.
Pejsegården ligger perfekt i forhold til offentlig transport, og hvis man kommer i bil, er det også smart med parkering osv.
Tak til alle ansatte for et super arrangement!! Vi kommer helt sikkert igen :)

12. Februar 2020

Antwort von Pejsegaarden

Mange tak for jeres besøg - vi vil se frem til næste gang.
Dejligt alt levede op til jeres forventninger.

Bedste Anbefaling

På Pejsegården går det hele op i en højere enhed, når der skal holdes fest. De meget smukke lokaler - renoverede men respekt for det oprindelige; smukke blomsterdekorationer og bordopdækning, fabelagtig mad og vin takket være den gode kok; super service hele aftenen igennem; god DJ så dansen kunne holdes gående. Der er stor fleksibilitet i planlægning og udførelse, sådan at festen kan blive lige som man drømmer om. Mange tusind tak til Nikolai Handskemager & Team. Gæsterne har kun haft rosende ord tilovers for arrangementet. Det bliver ikke sidste gang.

5. November 2019

Flot eksekveret bryllupsfest

Flot eksekveret bryllupsfest. Det var lige som vi havde håbet på.
Flotte lokaler, lækker treretters menu og dertilhørende vin og ikke mindst en fantastisk service. Der var også flere gæster som roste det søde personale og gode service.

Nikolai var super dygtig og kompetent, han sørgede for at alt var som vi ønskede.

Vi kan varmt anbefale Pejsegården.

8. September 2019

Tak Sabina & Oliver.
Det var sådan en fin og dejlig fest.
Vi er glade for I fik den fest I ønskede jer mest.
Venlig hilsen
Pejsegaarden

Fantastisk konfirmationsfest

I maj 2019 holdt vi konfirmation for vores datter på Pejsegården i Gobelin-salen.

Det var flotte og charmerende rammer, og arrangementer blev på alle punkter afviklet professionelt, festligt og samtidig afslappet fra Pejsegaardens side.

Køkkenet frembragte en utroligt velsmagende menu, hvilket til vores store fornøjelse også i høj grad blev bemærket af gæsterne.

Ud over selve festlokale (Gobelinsalen) havde vi en pejsestue og en terrasse til rådighed. Vejret var ikke med os, så terrassen fik vi ikke glæde af. Men det understregede blot hvor skønt det var også at have pejsestuen - dels fik vi en særlig hygge omkring ankomst og kaffe - dels var der et sted for børnene at trække hen uden at forstyrre middag og taler.

Vi kan kun på det varmeste anbefale Pejsegaarden.

Mette & Kaare

7. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr