Peddler Bewertungen 176

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de zoveelste keer weer buiten op straat gegooid. Er is door de bezorger een foto gemaakt van de buitenkant van het gebouw en de brievenbus. Het is de brievenbus van een andere straat (hoekflat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 afleverpogingen pakketje retour afzender: niet komen op de dag die ze zeggen dat ze komen. Wordt bezorgd tussen 9:00 en 21:00 maar eigenlijk altijd onder werktijden. Geen poging bij de buren. Ze vu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Package has been en route to the local depot for over 2 days. Even if someone walked from Belgium they would have arrived by now. The company is outside of the delivery period, no contact, no response... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The delivery window is from 9 am to 9 pm! Seriously? And then it is always, not at home, next time throwing it to a random neighbor! They don't have a pickup point, nor do they provide a way to conta... Mehr ansehen

1,3

2 Sterne
1 Stern

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf.
pakket lig dagen op depot en voor de rest geen update.
nooit bestel ik iets meer als het met deze koerier komt

3. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een waardeloos bedrijf. Bij het indienen van vragen of klachten krijg je gewoon totaal geen reactie.

1. Je ontvangt een email dat je pakket de volgende dag bezorgd wordt maar er komt niets.
De volgende dag krijg je een email dat de bezorging door "onvoorzine omstandigheden" niet bezorgd kon worden. Dit heraald zich een paar keer waardor je zo een week verder bent.

2. Ik ontvang bericht dat mijn pakket bij MIJ bezorgd is, terwijl ik niet eens thuis was op dat moment. Pakket ligt niet rond mijn woning en is ook niet afgegeven bij mijn buren

3. Je kunt Peddler niet bellen want er is nergens een telefoonnummer te vinden van ze.
Als je en mail stuurd krijg je geen reactie en ook op het aanmaken van een ticket via hun "chatbot" krijg je geen reactie

1. November 2025

The worst experience ever

The worst experience ever, i order some small things from aliexpress and on the tracking it says they tried many times to deliver my things but failed. There is absolutely no explanation, just that they failed to deliver it, the address is easy, never had problems with delivery, and somehow they failed not once, but many times. Horrible service, i hope just to get my money back, bcs it pretty clear they are not going to deliver my things, even tho i really wish to get my things, it was for my Halloween costume🥲.
I would like also to make it clear that i hate them with all my being and i wish this company the worst, maybe lose a CEO, idk, something bad should happen to them, yes, im petty 🥹

28. Oktober 2025

Wederom geen levering

Geen levering en ook de helpdeskmail wordt niet beantwoord. Klant zit zonder bestelling en peddler express beantwoordt mail niet en is verder totaal onbereikbaar voor de klant.

22. Oktober 2025

Wat een verschikkelijk bedrijf

Wat een verschikkelijk bedrijf
Dit is de 2de keer dat mijn pakket verdwenen is en ze geven er geen antwoord op of verantwoorden zich niet voor het kwijt maken
Het is diefstal
Dit bedrijf is een ware grap echt geen recht om te bestaan
1ster is te veel 0 sterren eigelijk

25. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een ongelofelijke slecht bedrijf

Wat een ongelofelijke slecht bedrijf, mijn pakketje zou 21 oktober moeten komen, vervolgens is het niet gekomen en die dag daarna ook niet en is der HELEMAAL geen nieuwe informatie bij de track en trace en is de hulp dienst onmogelijk om
te bereiken. ZEKER GEEN AANRADER

21. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bellen naar een klantenservice is…

Bellen naar een klantenservice is (bijna) onmogelijk, allen mailen.
Pakket zou de 20e komen en is met de bezorger mee voor bezorging. Om 18 uur mail dat het niet gaat lukken, komt een dag later.....de 21e mail om 14 uur, gaat niet lukken het wordt de 22e. Jaja ik ben er klaar mee. Een ster is eigenlijk nog te veel.

21. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Peddler broke my postbox…

Peddler broke my postbox by trying to forcefully push something into it. That was in April this year. I’ve send them all the info, including the costs of repair. Now they’re playing hide and seek and good cop, bad cop. The good cop was until recently saying she forwarded my info, but she can’t do anything else. She makes the other department out to be the bad cop. But in fact they are using stall tactics and don’t want to restore the damage they caused.
NLEXP0009967917INTPED

10. April 2025

It's an Scam

It's an Scam , i don't know where is my package now , i think they stole it , and i can't reach them , because they block me on Email,
Terrible company

2. Oktober 2025

Alleen maar vreselijk slecht

Alleen maar vreselijk slechte ervaringen met deze bezorgdienst onmogelijk om contact op te nemen en bezorgen niks bij een punt waardoor werkende mensen nooit hun pakket meer te zien krijgen

1. Oktober 2025

Peddler exprees levering.

We hebben al paar keer peddler als leverancier gehad, ik dacht kan een keer gebeuren. Maar er al- keer levering geweest, zonder dat je wist. Laatste 2 keer,
pakketje lag gewoon in de stuiken??? Niet eens bij de buren. Communicatie ZERO.

29. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Watch out they are a SCAM!!

they say that they tried to deliver a package and that there was no-one at home 3 times...... twice there was somebody at home and they never pushed the bell. when you trie to contact them about this they say they can't do anything about it and they will send the package back to sender, after 3 weeks it is still not there.
Watch out they are a SCAM!!

1. September 2025

Pakketjes raken kwijt

Pakketjes raken kwijt, liggen soms meer dan een week in hun distributiecentrum voordat het bezorgd wordt, of worden bij volledig andere adressen bezorgd.

22. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vele keren nu fout gegaan

Vele keren nu fout gegaan, komen hun leverbeloften niet na in de meeste van de gevallen, verdenk ze van opsparen pakketjes en dan in 1xbezorgen tot op een dikke week toe. Slecht contact, altijd te laat met reageren. Snap niet dat bedrijven nog werken met deze lui.

20. September 2025

Terrible

Terrible. I was home the whole day, when they were supposed to deliver my package. No one rang the bell, and the package was nowhere to be found but they calimed it was delivered. I sent an email complaining, but got no response. So disappointing

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke ervaring met de…

Verschrikkelijke ervaring met de bezorging
Geen enkel klantcontact, geen communicatie en uiteindelijk geen levering ontvangen. Er werd aangegeven dat het pakket niet geleverd kon worden, maar daarna werd er niet meer opgenomen toen ik belde. Drie dagen thuisgebleven en gewacht, maar er kwam helemaal niets.

Daarnaast is er geen enkele mogelijkheid tot klantenservice of opvolging. Het pakket is nooit geleverd en ik ben alleen maar met loze beloftes achtergelaten.

Ik overweeg een factuur te sturen voor de tijd die ik voor niets heb moeten vrijhouden.

17. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Veel gedoe en uiteindelijk toch…

Veel gedoe en uiteindelijk toch afgeleverd..

Beste Peddler,

Het gaat vaak mis, misschien ben ik wel erg verwend en verwacht daarom veel van de bezorgservices en daar valt nog een hoop te verbeteren! Naast kritiek! en negatieve review, nu ook een positief bericht.

Uiteindelijk gaat het ook heel vaak goed en..

Bedankt, de pakketjes zijn afgeleverd en in mijn bezit.

16. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr