Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Mijn eerste bestelling was zoek maar Parfumado heeft opnieuw het pakketje naar me verstuurd. Hele snelle en fijne klantenservice. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de kl... Mehr ansehen

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verrassend om nieuwe parfums te…

Verrassend om nieuwe parfums te proberen, zodat je niet een fles koopt, die je achteraf toch niet fijn vind

Hi Marielle,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je het zo verrassend en leuk vindt om nieuwe parfums uit te proberen, zonder meteen een grote fles te kopen die je later misschien niet zo fijn vindt. 🩵

Testen voor weinig

Na een aantal keer voor veel geld het verkeerde luchtje kopen of uitgekeken zijn voordat deze op is.
Was parfumado een goeie betaalbare oplossing om de mening van andere over jou nieuwe geur te testen en daarbij ook je eigen ervaring!

Hi Daan,
Dankjewel voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat Parfumado een betaalbare oplossing voor je is geworden om nieuwe geuren uit te proberen en de meningen van anderen te testen voordat je een grote investering doet. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten en een betrouwbare…

Fijne producten en een betrouwbare levering.

Hi Marian,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de betrouwbare levering. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel fijn om nieuwe parfums uit te…

Heel fijn om nieuwe parfums uit te proberen!

Hi Erin,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je zo geniet van het ontdekken van nieuwe parfums. 🩵

Lekkere geuren

Lekkere geuren, top bezorging 😁

Hi Sterre,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo blij bent met de geuren en de top bezorging. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne manier van ontdekken welke parfum…

Fijne manier van ontdekken welke parfum je echt lekker vind!

Hi Amber,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je op deze manier ontdekt welke parfum echt bij je past. 🩵

Parfumado is fijn

Parfumado is fijn voor onderweg,
Elke maand een andere parfum zodat je kan oriënteren in welk Luchtje je het lekkerste vind

Hi Jamila,
Dankjewel voor je review! Fijn dat Parfumado zo handig voor onderweg is en dat je elke maand een nieuwe parfum kunt ontdekken om te vinden wat het beste bij je past. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb dit gekregen van mijn werk

Heb dit gekregen van mijn werk, 6 maanden een ander geurtje. Super dit. Ga het zeker iemand ander ook kado doen.

Hi Brigit,
Wat een leuk cadeau van je werk! Dankjewel voor je review. Fijn dat je zo blij bent met het uitproberen van een nieuwe geur elke maand. Wat leuk dat je het ook aan iemand anders zou geven! 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne flesjes en goede service!

De kleine flesjes zijn super fijn! Goed uit te proberen zonder gelijk een grote dure fles in huis te hebben en makkelijk mee te nemen. Als hij op is hoef je niet de hele mooie verpakking weg te gooien, alleen het glazen flesje welke je dan makkelijk kan vervangen voor een nieuw flesje met een nieuwe geur of natuurlijk dezelfde geur opnieuw kan toevoegen aan je kalender als deze je goed is bevallen. De kalender werkt makkelijk en zorgt er voor dat je niet elke maand hoeft na te denken of in te plannen om een geur naar jouw smaak uit te zoeken omdat je op deze manier voor veel maanden alvast een voorkeur kan invullen. In geval van nood of probleem bij bezorging oid is de klantenservice makkelijk te bereiken en super behulpzaam om het probleem snel en zonder gedoe op te lossen.

Hi Rianne,
Dankjewel voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn dat de kleine flesjes zo goed bevallen en dat je het gemak van meenemen, vervangen en vooruit plannen zo waardeert.

Ook heel mooi om te horen dat de kalender prettig werkt en dat onze klantenservice je goed helpt wanneer dat nodig is. Dat is precies hoe we het graag zien. 🩵

I love Parfumado

I love Parfumado. Heb mijn abonnementje al jaren en zou niet meer zonder kunnen. Het is te leuk om maandelijks zo’n staaltje te ontvangen & soms krijg je er een cadeautje bij! Ik was ook helemaal niet vertrouwd met bvb. Unisex parfums, en deze heb ik leren kennen door Parfumado’s cadeaus. Ik vind ze keer op keer fantastisch om te leren kennen! <3

Hi Eva,
Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat je al jaren zo enthousiast bent over Parfumado en dat je nieuwe geuren blijft ontdekken — zelfs unisex parfums die je anders misschien niet had geprobeerd. En hoe leuk dat je af en toe ook een cadeautje krijgt! 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gemakkelijk veel verschillende soorten…

Gemakkelijk veel verschillende soorten parfums kunnen proberen.

Hi Karen,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je zo makkelijk verschillende parfums kunt uitproberen en ontdekken wat bij je past. 🩵

Aanrader

Erg fijn om elke maand een ander parfum uit te kunnen proberen. De prijs is ok, de hoeveelheid ook en er is een goede informatievoorziening. Of de parfum passend is ligt natuurlijk niet bij Parfumado. Enige minpunt: er bestaat geen app van.

Hi Myrte,
Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review. Wat fijn dat je zo geniet van het ontdekken, de hoeveelheid en de informatie die we bieden.

En je hebt helemaal gelijk — of een parfum echt past blijft altijd persoonlijk. We nemen je punt over een app zeker mee, dat zou het nog makkelijker maken. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezorging is altijd op tijd.

Bezorging is altijd op tijd.
Je hebt elke maand ruim keuze en goede uitleg tot nu toe altijd de juiste nieuwe geur ontdekt

Hi Sir,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging altijd op tijd is en dat je elke maand de juiste geur ontdekt dankzij de ruime keuze en goede uitleg. 🩵

Fijne parfums

Fijne parfums, veel keuze. Betrouwbaar

Hi Susanne,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de parfums, de keuze en de betrouwbaarheid. 🩵

Aanrader!

Top als je regelmatig nieuwe parfum wil uittesten zonder een ganse fles te moeten aankopen! ✨

Hi Emily,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je Parfumado zo’n top oplossing vindt om regelmatig nieuwe parfums uit te testen zonder meteen een grote fles aan te hoeven schaffen. ✨🩵

Verwennerij voor jezelf

Elke maand, ongeacht ik het parfum zelf kies, kijk ik weer uit naar de omslag van parfumado als die in de brievenbus valt! Een verwennerij voor mezelf! En soms verwennen zij je ook nog eens extra met een leuk cadeautje of extra parfum! Love it ❤️

Hi Tamara,
Wat een heerlijke review, dankjewel! Fijn om te horen dat je elke maand zo uitkijkt naar je parfum en het voelt als een verwennerij voor jezelf. En extra leuk dat je af en toe ook nog verrast wordt met een cadeautje! 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo leuk om elke maand een geurtje te…

Zo leuk om elke maand een geurtje te ontdekken

Hi Mascha,
Dankjewel voor je review! Wat fijn dat je het zo leuk vindt om elke maand een nieuwe geur te ontdekken. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk elke maand een andere geur…

Heerlijk elke maand een andere geur ontdekken. Parfumado biedt genoeg variatie aan en wordt elke maand netjes bezorgd. De verpakking van het pakket laat wat de wensen over maar uit eindelijk gooi je die toch weg en gaat het om de inhoud!

Hi Ilona,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je elke maand zo geniet van het ontdekken van een nieuwe geur en dat de bezorging altijd netjes is. We nemen je feedback over de verpakking mee, want we willen altijd verbeteren waar we kunnen. 🩵

Ontdekkingstocht

Ontzettend leuk concept. Op een makkelijke manier nieuwe parfum ontdekken. Niet alleen de merken die je overal kan kopen, maar ook de niche parfums. Zeer toegankelijk

15. Januar 2026

Hi Patrice,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met het concept en dat je nieuwe parfums, inclusief niche merken, op een makkelijke manier kunt ontdekken. 🩵

Altijd veel keuze

Altijd veel keuze, leuk om nieuwe parfum te testen, handig formaat om overal mee te nemen. Aanraden.

Hi Patricia,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo blij bent met de keuze, het formaat en het gemak van het testen van nieuwe parfums. Super dat je het aanraadt! 🩵
Liefs, Team Parfumado

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr