Oxilion B.V. Bewertungen 11

TrustScore 4.5 von 5

4,4

1. Web-Hosting-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hosting van hoge kwaliteit bij een professionele organisatie die gek is op persoonlijke en eerlijke communicatie.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Vakmanschap

Alles liep op rolletjes en de zorg, nazorg is altijd goed geweest voor een operationele website.

26. März 2026

Antwort von Oxilion B.V.

Leuk om te lezen, dankjewel. Als er iets is, staan we altijd voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam en zeer kundig bedrijf!

Zij leggen alles in makkelijk, begrijpelijke taal uit wat je nodig bent voor een website en mailadres etc. Goed bereikbaar en ook zelf proactief met uitleg geven. Echt een aanrader voor iedereen die er zelf geen verstand van heeft. Je voelt je echt ondersteund!!

26. März 2026

Antwort von Oxilion B.V.

Leuk bericht, dankjewel! DIt is precies wat we willen bereiken met onze support. Telefonisch bereikbaar en inhouse mensen.

Top helpdesk

Afgelopen dagen verschillende keren contact gehad met Jerry van de helpdesk. Heel fijn geholpen. Jerry denkt mee en ook als ik het even niet kan volgen, neemt hij keurig alle stappen door zodat ik er zelf weer verder mee kan. Super prettig om een helpdesk te hebben die snel en makkelijk bereikbaar is en oplossend meedenkt!

13. März 2026

Antwort von Oxilion B.V.

Dag Esther, Dank voor de goede woorden. Ik zal zorgen dat deze bij Jerry terecht komen!

Fijn weekend!

Oxilion is al 10 jaar onze partner

Oxilion is al 10 jaar onze partner voor oplossingen voor MS365, webhosting en andere ICT gerelateerde kwesties. Het support is snel, laagdrempelig en toegankelijk. Waarbij zij ook meehelpen in het zelf beheren indien wenselijk van de systemen die zij gebruiken.

Je kan als klant zelf toegang krijgen tot bijvoorbeeld inzicht in je abonnement, maar ook de mogelijkheid tot beheer van eigen domeinen en licenties, wat zeer handig is.

Heel blij met de samenwerking met Oxilion en geen plannen om in de toekomst naar een andere partner over te stappen.

12. Februar 2026

Antwort von Oxilion B.V.

Dag Silvia, Dank voor jouw review! Wij beschouwen onze samenwerking ook als zeer prettig en zijn erg blij met jullie als klant. Op naar de volgende 10 jaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al ruim 20 jaar een zeer tevreden klant bij Oxilion en…

Al ruim 20 jaar klant bij Oxilion en eigenlijk nooit hostingproblemen gehad. Als je de helpdesk benadert met een technische vraag of verzoek dan heb je binnen een aantal uren een inhoudelijk goede reactie. Kortom prima service, aanrader!

5. Dezember 2025

Antwort von Oxilion B.V.

Hallo Jeroen, gaaf om te lezen dat je al zo lang klant bent en bedankt voor je review. We staan graag voor je klaar. Ook de komende 20 jaar.

Super bedrijf

Super bedrijf. Zeer klantvriendelijke en ze denken mee!!

3. November 2025

Antwort von Oxilion B.V.

Kitty, dankjewel voor jouw review!

Chapeau!

Ik heb zelf weinig kennis van zaken op dit gebied maar werd kundig met geduld en vriendelijkheid naar de oplossing van mijn probleem geloodst. Chapeau!

13. Oktober 2025

Antwort von Oxilion B.V.

Dag Hans, dank. Fijn dat we jou hebben kunnen helpen. Daar zijn we voor!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet voor een leek

Ongetwijfeld kwalitatief een zeer goed en betrouwbaar. bedrijf, maar het systeem is zo vreselijk ongebruiksvriendelijk. Beheren moet op verschillende plaatsen, de FAQ is onduidelijk. Je kunt bij heel veel zaken niet zelf en als je dan een website bouwt voor een klant moet je alles via die klant spelen ivm toestemming. Ik denk dat ze zijn ontstaan uit een stel nerds (positief bedoeld) die de slag naar het gebruik door mensen die gebruiker en geen nerd zijn moeilijk kunnen maken. Maar wellicht komt dat nog :-)

7. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gestaag gegroeid, maar met constante kwaliteit

Het moet me als klant toch even van het hart dat ik erg tevreden ben met 'de boys' van Oxilion (vroeger JR Online). Gestart met freehosting, via yourhosting bij Oxilion beland. Een Hostingcontract ga je in principe voor een langere duur aan, want wisselen brengt veel rompslomp met zich mee, vergelijkbaar met een nieuw computer aanschaffen. Ik ben blij dat Oxilion mij tot nu toe altijd heeft kunnen overtuigen, voornamelijk door er gewoon voor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt en als er iets iets (wat meestal toch lokaal blijkt te zijn) evengoed bereid is om je te helpen het probleem op te lossen. Niet de goedkoopste, maar je krijgt er genoeg voor terug, al is het maar omdat ze altijd aanspreekbaar zijn en zich niet zoals veel andere providers verstoppen achter antwoordapparaten e.d.

Keep up the good work en blijf zonder kapsones.

29. Oktober 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr