Ouwehands Dierenpark Bewertungen 32

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het ijsberen verbljjf is dieren mishandeling, veel te klein voor deze dieren die ruimte nodig hebben. Deze dieren zijn zwaar depressief dat is heel duidelijk te zien. Waarom wordt hier niets aan gedaa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We zijn hier 6 dagen geleden geweest. Leuke Panda knuffel gekocht voor mijn zoontje, maar al kapot binnen zes dagen. Koop hier vooral geen knuffels/souvenirs, de kwaliteit is belabberd!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parkeren kost 9 euro. Je auto komt dan op een hobbelveld te staan waar auto's op elkaar worden gepropt. Desinteresse van parkeerbegeleiders zorgt ervoor dat auto's dusdanig moeten worden neergezet dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn naar Ouwehand by light geweest vanaf 18.00. Na meerdere locaties te hebben bezocht met eenzelfde activiteit was deze by far de beste. Veel ruimte, mooi park, goede brede paden en vooral de ve... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Een zo natuurlijk mogelijke omgeving voor de dieren, ze concentreren zich steeds meer op bedreigde diersoorten.

2,4

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Weinig dieren

Park zag er goed uit alleen het aantal dieren viel tegen maar 1 zebra 1 tijger sommige aquariums waren leeg en voor die prijs had ik wel meer dieren verwacht

8. August 2024

Jungle restaurant

Mijn moeder en ik waren vandaag in ouwehands dierenpark. We wilden lunchen, dus we gingen naar het jungle restaurant. Ik bestelde kroketten met brood. We hebben 10 minuten staan wachten terwijl de kroketten al klaar lagen. We vroegen of we de kroketten zelf mochten pakken en toen kregen we te horen dat ze eraan kwamen. Maar nee, ze kwamen er niet aan. Na staan zuchten hebben we besloten om weg te lopen zonder het eten. Beide mevrouwen stonden voor hun uit te staren terwijl er nog een hele rij met mensen stond te wachten om hun bestelling door te geven. Wat een schande! Hier hoef ik niet meer te komen.

29. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een zeer teleurstellende en dure…

Een zeer teleurstellende en dure ervaring
Het berenbos was prima.
De rest slecht verzorgd en ouwe meuk. Bijna een aanfluiting als dit vergelijkt met andere dierentuinen in Nederland die ook 30€ entree vragen
Misschien een ideetje dat de PvdD hier onderzoekje dierenleed gaat doen

3. Juli 2024

Teleurstellend

Verheugd om deze dierentuin te bezoeken. Echter te treurig. Zeer kleine verblijven voor eigenlijk alle dieren, het berenbos uitgezonderd. Slecht onderhouden verblijven. Het zag er vies en onverzorgd uit. Vogels met spanwijdte van 3 meter die met geen mogelijkheid in zo'n hok kunnen vliegen. Giraffen en olifanten op een klein lapje grond en ga zo maar door. Daarbij de materialen in de verblijven zoals een omgevallen boom om, ik denk op te klimmen, ligt er zo te zien al jaren. Pure verveling voor alle dieren. Kom je voor de horeca of speeltuin naar de dieren tuin dan zit je goed. Kom je voor de dieren dan zou ik voor een andere dieren tuin kiezen

8. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ijsberen depressie

Toen ik de ijsberen zag, bij de achterkant naast de apen, schrok ik wel van hun gedrag: continu rondjes lopen, geïrriteerd gedrag, enzovoort. Ik denk dat ze een grotere en uitgebreidere locatie moeten krijgen (eigenlijk meer dieren), maar het viel me het meest op bij de ijsberen. Ze moeten een locatie krijgen waarin ze kunnen spelen, rennen, enzovoort.

13. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellend....de horeca...en het eten...

Vanavond naar de lightnight geweest en samen met mijn dochter iets gegeten in het jungle restaurant. Wat een troep.
1. Helaas heeft ouwehand besloten dat de gasten vegan MOETEN eten. Iets anders dan vegan of veganistisch is er niet behalve kipnuggets????

Dan vervolgens bestellen we een giga dure vegan hamburgertje. Brood gewoon formaat,hamburger minuscuul..
Friet keihard en koud...
2. 2 vegan kroketten op oerbrood. Oerbrood keihard, geen boter erbij en de vegan kroketten waren echt heel goor...de pepersmaak was niet te doen. Pijn in de maag gekregen...

Veel geld uitgegeven aan niet te eten voedsel!

20. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ouwehand by light

We zijn naar Ouwehand by light geweest vanaf 18.00.
Na meerdere locaties te hebben bezocht met eenzelfde activiteit was deze by far de beste. Veel ruimte, mooi park, goede brede paden en vooral de verschillende dino's waren zeer mooi. Alle restaurants waren open. Top !!!

17. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Neem je eigen eten en drinken mee

Nieuwsgierig was ik na alle reviews om hier ook eens een kijkje te nemen. Bij binnenkomst werd mijn ticket gescand, maar moest ik zelf om een plattegrond vragen. Het park is was chaotisch opgezet en routes en bewegwijzering niet duidelijk. Waar presentaties worden gegeven is niet aangegeven en niet alle medewerkers weten waar je dan wél moet zijn. Er zijn genoeg bijzondere dieren te zien (ijsberen, panda's, beren in berenbos), maar je moet wel weten waar je moet zijn. Op het einde is er bij Ravotaapia lekker water waar kinderen in kunnen spelen. Dat is heel leuk. De prijzen van het eten en drinken zijn afschuwelijk hoog te noemen. Wij waren ons drinken thuis vergeten en moesten dit dus kopen. De tranen sprongen me bij het horen van het bedrag in de ogen en ik vind dat dit park daar dan ook misbruik van maakt. Nergens op het park zijn er waterfonteintjes te vinden, dat is een gemis. Zeker als je daar loopt in warmte. Dat geldt overigens ook voor de dieren, zoals ijsberen, die niet echt in hun natuurlijke element zitten daar. Dit werd door een medewerker goedgepraat door te zeggen dat de dieren soms wat 'ijssschaafsel' krijgen.

8. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht en onvriendelijk personeel!

Slecht en onvriendelijk personeel!
Heb al jaren een abonnement omdat de kids het leuk vinden om heen te gaan. Voor mij is het een troosteloze bedoeling!
Je moet ook reserveren als je naar een abonnement hebt. Dat werkt nooit! Je krijgt een mail maar de abonnementen zijn niet te openen. Nu zelfs de entree geweigerd omdat ik wel de mail had maar deze het dus niet deed! Absurd gewoon!

2. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

wij zijn teleurgesteld

helaas zijn wij teleurgesteld in ouwehands dierenpark.

horeca was dicht of het was enorm duur.

speeltoestellen voor kinderen bij water van 90 cm diep. waar is de veiligheid.

wel hadden ze de panda beren die vonden wij erg mooi om te zien.
de pandasia shop en de online shop komen niet overeen. zo werd gezegt dat je het ook online kon kopen. nou een handje vol dingen wel maar niet waar het ons omging.

veel minder dieren dan verwacht en er waren ook dieren niet zichtbaar verblijf was dicht richting buiten.

toegangsprijs vonden wij enorm voor zo weinig wat je ervoor krijgt.

28. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima dag gehad, kop koffie was leuk geweest.

Prima dag gehad, van 11:00 tot sluiting om 17:00 rondgelopen. Erg veel te zien, dieren natuurllijk maar ook educatie, quizjes en speelplaatsen voor de kids.

Het eten in het pandahuis restaurant was, zeker voor de prijs, ruim voldoende en echt heerlijk.

Nadelen:

Wij vonden entree en parkeergeld nogal hoog.

Overal terrasjes, maar met gesloten koffietentjes. Ons advies: als bemensing van jullie eigen koffietentjes op rustige dagen te duur is vraag dan een paar van de lokale mini-koffie-wagentjes uitbaters om een paar rondjes te rijden, zoals je ze ook in stadsparken en op evenementen ziet. Het hoeven geen complete maaltijden te zijn, maar koffie en een koek gaat er altijd in.

11. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr