Det var kraftedeme dårlig mad alt var billigt råvarer kødet kylling det hele var billigt og for prisen det gjorde det ikke bedre alt er frossen mad vil aldrig spise det mere. Vil hellere blive kørt ne... Mehr ansehen
Jeg bestilte online, fordi O’Snacks telefonlinje ikke virkede. Da jeg kom ned for at hente maden, opdagede jeg, at de samme varer var 50 kr. billigere i butikken end online. At opkræve højere priser o... Mehr ansehen
Ønsker du god mad, lækker indretning så er det her hos O’snacks - French Tacos ! Rigtig lækkert & til en fornuftig pris! ❤️🔥 Lokalisation: Nørrebrogade 98, 2200! Tips: Deres Brazil sauce er bar... Mehr ansehen
For at lave historien kort Det er ikke k Prisen værd portionen er meget lille og det er en grådig virksomhed.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Priserne snyder
Maden er egentlig meget god. Bestilte en crispy taco. Meget lækker ikke noget der.
Men synes det er scam at det nede i butikken koster 79kr men på just eat koster det 89kr og derefter betaler du åbenbart for pose 2 gange hvilket jeg ikke forstår?
Så endte på omkring 100kr for noget jeg kunne have fået i butikken for 79kr.
Og derudover læste jeg noget med at det er ulovligt at tage penge for poser uden hank? Og de oven i købet tager penge for 2x poser. Det lidt scam synes jeg…
Synes også det er øv at man så bliver mødt af nogen som kun snakker 50/50 engelsk, det er svært at kommunikere med dem.
Ikke sikkert en ung som ikke er så tryg ved engelsk endnu, ville kunne gå derned og købe selv.
Derudover fik jeg virkelig dårlige mave senere på aften, ved selvfølgelig ikke om det kunne have noget med deres mad at gøre eller noget andet.
Madforgiftning
Ikke bestil crispy mix - billet til madforgiftning. Kunne mærke det 30 min efter jeg spiste.
god service og maden smagte rigtig godt
god service og maden smagte rigtig godt
man bliver tvunget til flere gebyrer hver gang
Maden er fantastisk men man bliver tvunget til flere gebyrer hver gang man køber, blandt andet 2 styks pose gebyr for 1 pose på henholdsvis 4kr og 5kr, på papirsposer uden hank som ikke har afgift på, så nu har jeg snart betalt 300kroner for papirsposer, som så vidst nok ikke passer med lovgivningen foresten...
Øv anmeldelse, det havde jeg ikke forventet
Spiste en oburger på den inde i byen til 79 kr. Kun burger intet andet
Stedet var meget beskidt, jeg satte mig ved 2 mandsbordet hvor nogen havde spist og spildt på bordet.
Ventede at ham der arbejdede der kom med en klud, men nej, han kom med bakken og satte det oven på...
Burgeren smagte fint, men næsten umulig at spise uden bestik,men efter store knolde salat røg ud, gik det nemmere...
Jeg elsker deres videoer på tiktok og ham med det lange skæg, men selv om jeg var eneste kunde og der var så beskidt og ham der arbejdede der intet gjorde ved det, så får de 1 stjerne, burgeren får 3 stjerner, den smagte som den skulle, havde de, serveret den med bestik og ordentligt skåret salat var den kommet op på 4.
Ialt så kommer jeg desværre ikke igen. Øv øv
Jeg var der onsdag omk kl 14.40
bedste snacks nogensinde
Hvis vi går et par år tilbage
Hvis vi går et par år tilbage, vil det klart være 5 stjerner.
Men de har mistet kvaliteten i maden, og kærligheden i det de laver.
Sørgeligt, når de har så meget potentiale.
Madforgiftning
Fraråder stærkt at bestille herfra - min kæreste og jeg fik madforgiftning. Vi bestilte to menuer, der var hård i min mad, og dressingen var virkelig klam. 366 kr for dårlig mave og virkelig usmagelig mad… Hvis du stadig er nysgerrig på stedet, og tænker jeg skal have mad derfra kl:20.00, ville jeg klart bestille en udpumpning til kl:22.00.
Elendig mad
Elendig mad, ingen smag i noget af det og pomfrittsen var seje og triste!
Burgeren var en flad oplevelse, der var ingen ting i den ud over kyllingen.
Kæmpe scam!!!
Kæmpe scam!!!
Jeg var blevet plaget af min søn om at vi skulle have o'snack til aftensmad, og i det gik jeg med til, vi fandt deres hjemmeside og bestilte.
Da min kone hentede så vi at prisen er ca 30% billigere hvis du bestiller dernede, men de havde ikke et telefonnummer på hjemmesiden, så min kone nævner for ham den engelsktalende mand der står bag disken og fortæller det ikke er fair at man ikke kan ringe til dem, og det var dyrere at bestille igennem hjemmesiden, men han løftede bare på skuldrene.
Vi kommer hjem og ser at vores mad ikke stemmer overens med det vi har købt. Vi mangler bla drikkevare og dyppelse til pomfritter. Men værst er at vi havde bestilt nuggets til den yngste søn, hvor de har givet ham chili cheese tops!
Jeg kører derned og får telefonnummeret på ejeren, som ikke svarer sin telefon når man ringer, lover at ringe tilbage, svarer ikke på email og ghoster er fuldstændig.
Det skal lige siges at de tager penge for poser uden hank som også er ulovligt! Hold jer langt væk!!!
Jeg bestilte mad på justeat
Jeg bestilte mad på justeat, men buddet var hos osnacks amager i over en time. Jeg ringede ind til osnacks og kunne ikke få fat på dem. Først efter sjette opkald tog de telefonen og jeg blev mødt med en direkte flabet attitude som jeg på ingen måde kan stå inden for når man arbejder i servicebranchen. Ham jeg snakkede med gav udelukkende skylden på justeat, hvor det hovedsageligt ligger hos osnacks efter min mening.
I glemte mine drikkevarer og derfor får…
I glemte mine drikkevarer og derfor får i 1 stjerne
Meget tung og vammelt.
Dårlig oplevelse. Vi var 3 mennesker der hver bestilte en bowl, beskrevet med tomat og løg. Der var kun pommes frittes, dressing og kød/fyld. Og alt for dyrt til det.
Tvunget til at spise noget man ikke bryder sig om!!
O’Snack Nørrebro service = 0
før min bestilling er godkendt er han åbenbart begyndt at lave den når jeg ringer og vil ændre noget er det forsent selvom bestilling ikke er godkendt?
pengegrådig forretning
Jeg bestilte en ordre til afhentning via deres egne hjemmeside og da jeg afhentet ordren lagde jeg mærke til at helt samme ordre jeg købte online kostede 70 kr. mindre fysisk. Det synes jeg fadnme ikke er i orden når der ingen mellemmand online som Wolt eller andet og jeg endda selv afhenter det. De er bare pengegrådige
God mad perfekt
God mad god service maden kom hurtigt alt perfekt 10/10
Bedste mad jeg nogensinde har smagt og…
Bedste mad jeg nogensinde har smagt og dem der betjente os var mega søde
10/10
2 priser for samme mad
Jeg bestiller maden over deres hjemmeside til afhentning i Taastrup.
Det bliver 348 kr for 2 gange menu med store french tacos.
Da jeg så kommer frem til butikken så koster præcis den samme mad 244?
Jeg kan godt forstå at eksterne leverandøre såsom Wolf og foodora hæver prisen, samme gør sig gældende hvis maden skal leveres. Men prisen skal ikke være forskellig, hvis jeg bestiller den på deres egen hjemmeside og butikken.
Da jeg så nævner det for medarbejderen, så ved han intet og siger jeg skal tale med hans chef, men han kan ikke give mig kontakt til sin chef… jeg kontakter derfor Amager og de tilbyder efter længere samtale at jeg kan afhente en gratis menu på Amager? Jeg skal ikke til at spise for 2 og heller ikke have 2 kolde menuer fordi jeg skal hele vejen til Amager for at afhente en menu. 104kr forskel er der af forskel fra egen side til at betale i butikken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.