Ørskov Begravelsesforretning Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedemand Birgitte fra Ørskov Begravelse er meget professionel og kompetent. I hele forløbet har Birgitte været imødekommende og empatisk. Det var en mindeværdig udsyngning fra eget hjem med præst og b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til Ørskov Begravelsesforretning. Heldigvis ikke hverdag man får brug for en bedemand, ( bedekvinde ) men når det så sker er det vigtigt man sidder overfor en ordentligt person som giver s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dødsfall i familien i Danmark som vi måtte ta hånd om. Brukte Google for å finne et byrå i nærheten. Fikk meget raskt svar og et godt møte med Ø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun give Ørskov Begravelsesforretning vores varmeste anbefaling. Fra den første samtale til den sidste praktiske detalje blev vi mødt med stor professionalisme, omsorg og respekt. Michae... Mehr ansehen

1. Bestattungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Ørskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & Holbæk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelægge en personlig og mindeværdig afsked. Økonomisk overblik, bæredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nøgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.

Hervorragend

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en helt igennem god oplevelse…

Det var en helt igennem god oplevelse midt i en trist og forvirrende tid. Vi kom let gennem alt papirarbejdet og blev ikke presset til at vælge andet end vi selv ønskede. Jeg kan kun anbefale firmaet som hjalp mig på bedste måde da jeg mistede min mand.
Yvonne Sørensen

20. Juni 2023

Kære Yvonne.
Vi ved selvfølgelig godt, at et dødsfald altid er en trist ting, men det glæder os, at du alligevel har haft en postiv oplevelse i mødet med Ørskov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt kørte efter bogen og vores…

Alt kørte efter bogen og vores forventninger

28. Juni 2023

Kære Johnni,
Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger. Det sætter vi meget stor pris på, at du har taget dig tid til at videreformidle.

Behagelig samtale

Behagelig samtale, godt overblik over muligheder og god rådgivning om forløbet. Samtidig enkel og fin bisættelse.

29. Mai 2023

Antwort von Ørskov Begravelsesforretning

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god behandling med fornemmelse…

Rigtig god behandling med fornemmelse for hvordan man behandler folk i sorg. Ikke for meget og ikke for lidt bare lige spot on. Tak til Rikke

25. April 2023

Kære Cathrine,
Jeg takker mange gange for de rosende ord.
Det er virkelig rart, når jeg også selv har en fornemmelse af, at her passede kemien bare helt rigtigt.
Mange hilser fra Rikke i Ørskov

Det sidste farvel.

Bedemanden havde god tid og vi følte ikke at vi blev presset til at købe noget, vi ikke selv synes vi havde brug for. Bedemanden var god til at forklare og til at lytte.

7. April 2023

Kære Gitte
Tak for de pæne ord vedr. den service, I føler, I har fået. Vi vil aldrig presse vores pårørende til at købe noget de ikke føler de har brug for, så dejligt at det heller ikke har været oplevelsen for jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og empatisk med alle detaljer i orden

Signe Vinding fra Ørskov Begravelsesforretning var bedemand da min far døde i April. Hun gav god detaljeret vejledning og hjalp med at forløbet gik perfekt. Hun stod til rådighed på alle tider af døgnet også selvom hun havde ferie, hvilket var meget betryggende, specielt da jeg bor i USA. Hun kan varmt anbefales.

20. April 2023

Kære AM
Tak for de pæne ord om Signe og den service hun evnede at give dig, selvom hun havde ferie på pågældende tidspunkt.
Med venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael var hurtig og meget dygtig ……

Michael var hurtig og meget dygtig … tog sig god tid så vi alle var meget trygge ved at overlade denne sidste tur til ham og hans firma … kan varmt anbefale Ørskov begravelses forretning

20. April 2023

Kære Ole,
Vi er meget glade for de fine ord, du har skrevet om Michael og Ørskov Begravelse. Vi kan altid bruge anbefalinger fra vores pårørende, så tak for dem.

Vælg Ørskov

Nr man som pårørende har brug for en bedemands hjælp 2 gange inden for 5 måneder, er det fantastisk at kunne hente hjælp hos Michael Ørskov. Det er trygt , rart, empatisk og professionelt. Der er plads til det praktisk i stille og roligt tempo. Vælg Ørskov.

5. April 2023

Kære Naja,
Vi er meget glade for at kunne være behjælpelige, men håber ikke, at du behøver vores hjælp i lang tid fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt møde med bedemanden

Rigtig godt møde med bedemanden, ingen pres til at tilkøbe ekstra ydelser. God og venlig information hele vejen rundt.

4. März 2023

Kære Lis,
Det lyder som om, at du/familien var på rette bølgelængde med jeres bedemand, hvilket vi ser som en utrolig vigtig ting. God kommunikation er guld værd for både familie og pårørende.
Med venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig god og behagelig…

Ualmindelig god og behagelig hjælp/service i forbindelse med bisættelse.

3. März 2023

Kære Christian,
Tak for de pæne ord. Vi er altid til hjælp, hvis behovet opstår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop brugt Ørskov Holbæk efter…

Jeg har netop brugt Ørskov Holbæk efter min mors død og bisættelse - de var så profesionelle og hjælpsomme så det hjalp mig utroligt meget.
Jeg vil varmt anbefale dem til enhver der kommer i samme situation og har brug for et super proff team.

17. Februar 2023

Kære Charlotte
Det er virkelig rart, at dit indtryk af os i Ørskov, er at vi er både profesionelle og hjælpsomme. Det er to tillægsord, som vi værdsætter højt.

Også Ørskov næste gang

Når der er behov for en bedemand næste gang, så ringer jeg til Ørskov.
Alt er fint og ordentligt håndteret, og alt bliver håndteret med passende omsorg.
Tak for en god oplevelse midt i afsked med vores mor.

29. November 2022

Kære Peter
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, når/hvis du får brug for os igen.
Vi forsøger altid at være både empatiske og ordentlige, når vi møder vores pårørende. Tak for dine pæne ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var så tilfreds med Birgitte fra…

Jeg var så tilfreds med Birgitte fra Vig. Hun var så professionel, og en dejlig person at snakke med.
Hun gjorde det hele til en fin oplevelse, selvom det var på en trist baggrund.
Jeg vil til hver en tid, anbefale Ørskov.

26. Dezember 2022

Kære Janne
Hvor er det dejligt at høre, at du på trods af sorg og tab alligevel føler, at det har været en positiv oplevelse at være i kontakt med en bedemand (Birgitte).

Venligt og professionelt

Vi oplevede en meget venlig og professionel bistand ved bisættelsen af vores mor/svigermor.
Ved forberedelsen på bedemandens kontor blev alt gennemgået og aftalt og med priserne på de enkelte ydelser.
Ved selve bisættelsen bistod bedemanden på en fin og rolig måde.

13. November 2022

Kære Carsten
Tak for roserne. De bliver virkelig værdsat, da vi altid forsøger at være både venlige og professionelle i vores bistand.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været utrolig tilfredse med det…

Vi har været utrolig tilfredse med det udførte arbejde. Der blev givet god information og samarbejdet for generelt behageligt fra start til slut.

14. November 2022

Kære Henriette
Vi gør altid, alt hvad vi kan, for at I, pårørende, får al den information I skal bruge.
At du også oplever, at have fået den service, gør mig rigtig glad.

God oplevelse

Jeg havde en dejlig oplevelse med Signe Vinding i forbindelse med min mors bortgang, der var intet at sætte en finger på, ingen mangler. Vil helt klart anbefale Ørskov til andre.

12. Dezember 2022

Kære Camilla
Tak for anbefalingen af Ørskov som firma og tak for de pæne ord om Signe som bedemand.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk behagelig samtale og forløb…

Fantastisk behagelig samtale og forløb med Michael Ørskov, i forbindelse med at jeg har mistet min kære mor 🌟

10. Oktober 2022

Kære Peter
Kondolerer endnu en gang med din mor.
Det glæder os, at du, trods tabet, føler, at samtalen med Michael var decideret behagelig. Tak for stjernerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En positiv og god behandling i svær…

En positiv og god behandling i svær tid, det kan vi kun være tilfredse med.

3. Oktober 2022

Kære Troels
Det glæder os meget, at I føler, at I har fået både god og positiv behandling i en svær tid. Det bestræber vi os altid på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt gik godt.

Alt gik godt.
Lige indtil, at den bededame der var her, lod sig løbe over ende, af et par af børnene, i forbindelse med udlevering af urnen, og ikke forstod hvad der ramte hende.
Hun forstod heller ikke min vrede over, at hun klokkede i det, selvom en eller anden havde advaret hende om, at det nok ville ske. Faktisk virkede hun irriteret og småfornærmet, over min henvendelse desangående. - Det var først ved min 3. henvendelse, direkte til hendes mobiltelefon, at jeg fik fat i hende.
Heldigvis var kapellet, som stod for udlevering af urnen, enig i at bededamen havde fejlet. Groft. Så de sørgede for, at det var mig, som nærmeste pårørende og anmelder, der fik besked, ikke andre.
Det ville i øvrigt klæde Rikke, at tage ansvar for sin efterladenhed, i stedet for, at prøve, at tørre den af på sine kollegaer.

20. Oktober 2022

Kære Henrik,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse vedr. udlevering af urnen.
Jeg har talt med kapelmedarbejderen, som har haft med sagen at gøre, og hun oplyser, at hun har sendt mail til både dig (som anmelder) og afdødes datter, helt som aftalt.
Vi har dog nu aftalt en endnu tydeligere kommandovej fremadrettet, så der ikke opstår mulige misforståelser fremover.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr