Optikhuset Frederiksberg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Optikhuset laver de bedste briller med rigtig god glas kvalitet, hvergang, testet gennem 16 år, til særdeles fornuftige priser. Seriøs og ansvarlig brillebutik, dejligt at I findes, tak. Prøvede en g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop fået sat nye glas i et 50 år gammelt brillestel og det har været en stor fornøjelse. Synsprøven var behagelig og servicen efterfølgende kompetent. Personalet er venlige og oprigtigt inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste Optiker! Once you go Optikhuset…er der ikke noget der rimer på andet end…”beruset”… af jeres service, ekpertise, nærvær! Det kan ikke gøres bedre! Og i en tid hvor alt er hurtig og bill... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu fået lavet fire par briller plus et par solbriller gennem tiden med flydende overgang hos optikhuset århus. Jeg har lige fra første gang jeg tog brillerne på kunnet bruge dem med det samm... Mehr ansehen

1. Augenoptiker

Vom Unternehmen geschrieben

OPTIKHUSET sælger kvalitetsbriller og gode glas fra Essilor. Altid markedets bedste priser

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

spar penge..brug optikhuset

Synes du prøve at gå til optikhuset næste gang du skal ha briller. De er super søde og hjælpsomme. Og du kan helt sikkert spare penge, det gjorde jeg

22. Februar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fantastisk oplevelse at handle i Optikhuset

Jeg har handlet i Optikhuset flere gange. Man får en god oplevelse både hvad angår udvalg og betjening. Det er de bedste briller jeg nogensinde har haft. De passer perfekt. Servicen er i top. Jeg gør, hvad jeg kan for at anbefale denne butik.

God oplevelse.

Jeg har fået kontaktlinser nemt og hurtigt. Fik synsprøve og en super god snak om mit ønske om linser. Øvede hos Dem med en ansat i at sætte dem i og tage dem ud og kunne henvende mig ved det mindste problem. Jeg bruger kun Optikhuset pga den gode service og Deres ærlighed. Kan varmt anbefale Dem.

kanon service.

Både mig og min mand har haft briller en del år og jeg vil bare sige da vi fik de nye fra optik huset de sad der bare ingen tilvænning. Så fantastisk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dybt professionelt optiker håndværk!

Jeg er meget dårligt seende og har brug for den bedste brille. Jeg har prøvet mange forskellige optikerkæder gennem tiderne - jeg ønsker at kunne se bedre når jeg købt en ny brille. Det er ikke altid sket.
Efter jeg har fået ny brille fra Optikhuset i Odense - vil jeg aldrig handle brille andre steder. Min syns prøve, vejledning i køb af glas og brille har aldrig været mere professionelt - jeg følte jeg var i bedste hænder. Jeg er blevet sat minus 1 ned på mit venstre øje og min bygningsfejl er blevet ændret. Jeg har fået et bedre syn:) Tusind Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er godt tilfreds med med købet at mine briller,fik en god kundebetjening.. kommer gerne igen.. :)

Jeg kan godt anbefale, at du køber briller i optikhuset, man får en god kundebetjening og der gives god tid til at finde de briller der passer en, der bliver også sagt, hvis brillerne ikke passer til ens ansigt..Jeg har købt 3 par briller og en par solbriller hos dem.. Er der noget med brillerne, går men bare ind og det bliver taget hånd om problemet, har tit været inde og få rettet på mine briller... Jer er meget tilfreds med at jeg valgte optikhuset.... :) :)

God og faglig rådgivning

Nye briller siger siger du -så tag ind til optikhuset i Randers der får du en super god betjening og du føler der er tid til lige netop DIG

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr