Optikhuset Frederiksberg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Optikhuset laver de bedste briller med rigtig god glas kvalitet, hvergang, testet gennem 16 år, til særdeles fornuftige priser. Seriøs og ansvarlig brillebutik, dejligt at I findes, tak. Prøvede en g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop fået sat nye glas i et 50 år gammelt brillestel og det har været en stor fornøjelse. Synsprøven var behagelig og servicen efterfølgende kompetent. Personalet er venlige og oprigtigt inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste Optiker! Once you go Optikhuset…er der ikke noget der rimer på andet end…”beruset”… af jeres service, ekpertise, nærvær! Det kan ikke gøres bedre! Og i en tid hvor alt er hurtig og bill... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Augenoptiker

Vom Unternehmen geschrieben

OPTIKHUSET sælger kvalitetsbriller og gode glas fra Essilor. Altid markedets bedste priser

Hervorragend

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

super fin betjening

super fin betjening, nemt og hurtigt med synsprøve, lidt lang leveringstid, det kan dog skyldes sommerferie, handler der gerne igen

20. August 2018

Super god service

Super god service - sad fast K trafikken og alligevel havde de tid til mig selv om jeg kom 20 min for sent.

Mine nye glas kom efter 8 dage og det tog kun 30 min og jeg havde mine briller på igen.

Kan varmt anbefales.

20. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Optikhuset vil ikke opfylde deres garanti

Jeg ved ikke om optikhuset stadig er under konkurs, men den forretningen som stadig ligger på Frederiksberg vil i hvert fald ikke opfylde deres garanti og reklamationsforpligtigelser - FEJL i glas skydes ind under slidskader!!!
Så man skal tænke sig godt om hvis man tør handle der.
Det er ikke slidskader, men fejl i højre glas øverst til højre, hvilket manden i forretningen godt kunne se, men da glasfirmaet ikke ville dække det kunne han ikke gøre noget. Men i perioden 6 mdr til 2 år skal i dække fejl i glas.
Jørgen F.

18. Juni 2018
Optikhuset Frederiksberg-Logo

Antwort von Optikhuset Frederiksberg

Kære Jørgen.

Tak for din vurdering. Vi har ombyttet dine glas da det var nødvendigt, men alm slitage og brugsskader kan vi ikke erstatte. Hilsen Malene

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er dødtræt af spam fra Optikhuset

Er dødtræt af spam fra Optikhuset - reklame-sms'er. Jeg har sendt OPTIKSTOP til 1220 flere gange hvor jeg modtager en bekræftelse, men det fortsætter. Respektløs behandling af kunder og respektløs omgang med kunders mobilnumre! ....Man er jo nødt til at give dem sit nummer for at få besked om hvornår brillerne var kommer!! ØV!!!

29. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse handler ikke om selve …

Min oplevelse handler ikke om selve købet, men om efterfølgende spamming.
Jeg købte for mere end 7 år siden briller i Optikhuset i Hillerød, og der var intet at klage over i den forbindelse.
MEN jeg kan IKKE slippe for at modtage sms'er fra Optikhuset.
Tidligere har jeg taget kontakt og bedt om at blive slettet af mail- samt sms-liste, hvilket man lovede mig.
Men jeg bliver ved med at modtage reklame, som jeg ikke ønsker ... senest i den forløbne uge :-(

24. Mai 2017

Ualmindelig dårlig service

Jeg har været kunde i Optikhuset i over ti år, og de har pludselig lukket deres butik i Lyngby og meddelt deres kunder, at man skal bestille kontaktlinser hos afdelingen på Frederiksberg.
Da jeg så ringer til afdelingen, får jeg noget af en overfusning af ekspedienten, da de ikke længere servicerer kontaktlinsebrugere. Jeg spørger stille og roligt, hvem jeg skal kontakte, da jeg mener, det er dårlig stil overfor kunderne, men ekspedienten smider blot røret på.
Jeg kan på ingen måde anbefale Optikhuset...

2. Februar 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Optikhuset Odense

Ved henvendelse i butikken finder vi en låst dør med oplysning om at de er gået konkurs - da firmaet ofte sender sms´er ville det have været rart med en info om lukning, så man ikke skulle køre forgæves.

25. Januar 2017

Falsk markedsføring

Min kone og jeg købte begge nye briller, som fungerer perfekt. Men da jeg i vinduet så et skilt 2 briller for en pris, og var interesseret i et ekstra par briller til mig selv, fik jeg at vide at tilbuddet kun gjaldt en del af glasprisen på par nummer 2, altså ikke 2 par for en pris.
Nu er den afdeling vi købte brillerne lukket lukket få dage efter vores køb. Fremtidig service og reparationer skal nu ske i Aarhus, så nu er det fra Silkeborg til Aarhus hver gang der er problemer med brillerne.
Et total uærligt firma! Handl et andet sted.

12. Juli 2016

SMS spamer

Ellers fint forløb omkring brillekøb, desværre gav jeg mit telefon nummer, som siden er blevet spammet på. Dette uagtet at har meddelt forretningen at jeg ikke ønsker at modtage den slags.
De tager det åbenbart ikke alvorligt, så nu er det blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden

4. Januar 2016

Optikhuset Silkeborg

Det bedste sted, med den bedste service, når man skal have nye briller. Har handlet der flere gange, og har købt 2-3 hold briller hver gang. Har aldrig været utilfreds som med de andre steder.

25. Dezember 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 par briller for 1 pris DÅRLIGT TILBUD!

Jeg var i Optikhuset Odense i går hvor jeg fik foretaget synsprøve hvilket gik godt. Jeg spør til tilbudet om det er 2 par biller til 1 pris, og får besked på at det er rigtigt, hvorefter jeg siger at det var et tilbud jeg ville benytte mig af.
Da ekspedienten får regnet sammen er prisen 8650 kr. det kan IKKE være 2 par briller for 1 pris - det er virkelig dårlig markedsføring !!!
Man får ikke som lovet det sidste par foræret' - i det jeg skulle betale for stellet, hærdning, plus for tynde glas i brille 2 altså INGEN FORÆRING !!!
Mvh Lise

11. August 2015

super godt tilfreds

Jeg har nu fået lavet fire par briller plus et par solbriller gennem tiden med flydende overgang hos optikhuset århus. Jeg har lige fra første gang jeg tog brillerne på kunnet bruge dem med det samme uden tilvending.
Er super tilfreds med den altid søde og venlige betjening
Et ekstra plus er jo så også at priserne er så rimelige at man kan tillade sig at forny sin brille garderobe uden at blive ruineret

15. Juni 2015

Uacceptabel behandling.

Jeg har ringet til Optikhuset 3 gange, og bedt dem lade vær at sende mig reklame på sms.
Jeg har sendt OPTIKSTOP til 1220, som sms'en ber om. og ringet til optikhuset, og bedt om ikke at sende mig reklame.
Jeg bor på sjælland, og har aldrig brugt briller.
Jeg kan ikke se nogen årsag til at jeg bliver ved at modtage reklame derfra.
i forgårs modtager jeg så en reklame fra Optikhuset igen.
Jeg ringer derned, fortæller hvad jeg har oplevet. Hvorefter en mand nærmest hentyder til at jeg lyver. At jeg jo ikke får beskeder fra dem, uden at have tilmeldt mig. hvorfor han afbryder samtalen, og lægger røret op.
Dette syntes jeg bestemt ikke er en fair behandling...

23. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr