Optik-Hallmann Bewertungen 19

1. Brillen-Großhändler
  2. Kontaktlinsenanbieter
  3. Augenklinik
  4. Augenoptiker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Optik-Hallmann

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

manipulation

Jeg har fået to breve med tilbud på 60% på brilleglas og 10kr for alle mærkestel, trods det solgte de et stel til mig for 1700kr uden at jeg selv måtte finde et, eller blev informeret om prisen.
Jeg har handlet hos Hallmann i næsten 20 år og er aldrig blevet behandlet så dårligt. Jeg føler mig manipuleret og rigtig dårlig behandlet. Da jeg afhenter brillen er det ikke samme person, så han kan ikke tage sig af det. da jeg nævner at jeg måske vælger en anden leverandør næste gang, svarer han bare : " det er dit valg"
Jeg er meget skuffet.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse hos Optik Hallmann i…

Dårlig oplevelse hos Optik Hallmann i Aabenraa”

Jeg var til en gratis synstest hos Optik Hallmann i Aabenraa, men oplevelsen var desværre meget skuffende. Jeg blev ikke informeret om mine synsværdier, selvom jeg specifikt bad om det. I stedet fik jeg indtrykket af, at man blev presset til at købe briller – som om det var en betingelse for at få synsresultatet.

Jeg prøvede flere typer skærmbriller, men ingen af dem passede til mine behov. Da jeg spurgte om mine synsværdier, blev den tyske medarbejder meget flabet og direkte provokerende. Det virkede uprofessionelt og uhøfligt.

Det giver ingen mening, at man reklamerer med gratis synstest, hvis man alligevel ikke vil udlevere de oplysninger, der bliver målt.

Jeg har tidligere handlet i butikken, men efter denne oplevelse bliver det ikke igen. Jeg kan desværre ikke anbefale stede

19. Juni 2025

Afdelingen i Aabenraa

Venlig og imødekommende personale, samt en lille hyggelig butik centralt beliggende i Aabenraa.

Skulle købe nyt brillestel, da det gamle desværre knækkede og havde ikke det fulde beløb, til de stel der blev fundet hvilket man gjorde opmærksom på fra start, hvor personalet var så i møde kommende at de gav 400 kr i rabat selvom det kun var 20 kr, der skilte os ad i forhold til de stel der blev fundet hvilket er super god service og sødt af personalet.

21. Februar 2024

God service hos Hallmann i Kolding

Var inde og få taget en synsprøve i Kolding Afdelingen og det var en sød og meget kompetent medarbejder der rådgav mig til stel og glas, 2 uger efter var den nye brille klar til afhentning og igen fik man en god service af kompetente medarbejdere - Så kan varmt anbefale Hallmann i Kolding

11. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service hos optik Hallmann Aabenraa.

Min familie og jeg har brugt optik Hallmann i Aabenraa siden år 2005 og vi har kun positive oplevelser. Altid god og fleksibel service, som gør, at selvom jeg flyttede til den anden ende af landet for syv år siden, fortsat køber mine kontaktlinser hos Hallmann Aabenraa og blot får dem tilsendt med posten. Deres synstjek er grundige og de er altid gode til at finde kontaktlinser i et andet materiale, hvis der er gener ved de linser man har.

Kæmpe anbefaling og 5 stjerner til optiker Heiko og hele Hallmann Aabenraa.

12. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte tid til nye glas i Vejle

Bestilte tid til nye glas i Vejle, og bliver mødt af “jeg kan se du får linser hos os, har du dem i?” Ja, svarede jeg hvor jeg derefter får at vide, at så kan de ikke måle styrke.
Hvorfor i alverden så ikke gøre opmærksom på det inden, så man ikke skal spilde sin tid.
Jeg finder et andet sted at handle fremover.

29. November 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg slår til på et tilbud

Jeg slår til på et tilbud, daglig brille og solbrille for 3.900 kr. Får målt syn og der går nogle uger. Da brillerne kommer, er der fejl i solbrillerne. Glassene sidder forkert i forhold til pupillerne. Så retur til producenten og vente igen nogle uger. Jeg møder op igen ved klarmelding. Solbrillerne er ubrugelige (kan ikke læse med dem). Ekspedienten prøver det sædvanlige nul-sum spil. Når butikken ikke begår fejl, må det jo være kunden, der er noget galt med. Jeg afviser hurtigt og nu finder ekspedienten nogle løse glas i posen, producenten har genfremsendt. Jeg får en historie om, at han vil prøve at trylle ude bagved. Kan jeg vente 10 minutter? Jada. For jeg ved, at butikken ikke selv kan lave glas, der passer til mit syn, men at han blot skal skifte glas i solbrillen med dem, der ligger løst i posen. Herefter kommer han tilbage med brillerne. Nu kan jeg se med dem. Et lille mirakel.

Min konklusion er, at der blev begået fejl første gang og det gav mig ulejlighed og ventetid i forhold til næste forsøg, hvor producenten simpelthen lavede nye glas, men ikke skiftede dem ud i brillen.

Jeg har ikke fået nogen beklagelse fra ekspedienterne for den ulejlighed, jeg har haft. Tværtimod har man ikke spillet med åbne kort og man har forsøgt at skjule disse fejl. Det kan jeg selvfølgelig ikke bruge i mit liv fremover. Så det er slut med at lægge penge hos Optik-Hallmann i Kolding og andre steder.

21. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige, veluddannede optikere hos Hallmann i Odense og byens billigste glas

Jeg har spildt mange penge på briller med glidende overgang hos forskellige danske optikere. Briller som jeg aldrig har brugt, og som jeg ikke kunne få byttet. Hver gang samme svar: Du skal bare vænne dig til dem. Resultat. Dyre briller der ender i skuffen. Hos Optik Hallmann i Odense har jeg for første gang fået et par briller der passer perfekt i styrken, og som jeg rent faktisk bruger. De passede med det samme og jeg skulle ikke vænne øjnene til at gå med dem. Betjeningen er yderst kompetent, og jeg får ligefrem mistanke om, at de danske optikere ikke er lige så veluddannede som de tyske. Tilmed er de byens billigste. 1500 kr pr glas med glidende overgang. Jeg har fået den bedste behandling hver gang, også når det gælder mindre ting som at få renset brillerne eller rettet stænger eller stellet loddet. Altid venlig og perfekt behandling. De danske optikere kan lære noget her! Jeg anbefaler dem til alle! Eneste minus er at deres stel ikke er så spændende. Men du kan købe et stel et andet sted, og få sat glas i hos Hallmann.

2. Oktober 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For dårlig

Hej. Jeg har ikke fået brev eller gavekort ? jeg har slet ikke hørt noget om flytning
til vejle det syntes jeg er for dårlig
Venligst
Christensen
Horsens

19. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man får hvad man betaler for

Købte et brille/solbriller tilbud. Glassene var forkert målt ud, så jeg fik nye glas i brillerne i første omgang. Da disse ankom, havde de bestilt en forkert glasstørrelse, så jeg måtte vente yderligere en periode, inden de ringede og vi aftalte, at de skulle sættes i næste dag. Det viste sig så, at ekspedienten ikke havde tid, så der gik yderligere en dag, før glassene var monteret.
. Så kom turen til solbrillerne, hvor glassene også skulle skiftes. Her havde jeg også reklameret over, at solen reflekterede meget i glassene, og der var blevet sagt, at der ikke var anti-refleksbehandling, men at det kunne de lave. Indtil nu IKKE et ord om at det koster 500 kr at få dette lavet!! Hvad er et tilbud om gratis solbriller værd hvis ikke der er antirefleks? Der bør skiltes tydeligt med denne merudgift.
For mit vedkommende står jeg nu med solbriller der kan bruges i skyggen! Og føler mig så dårligt behandlet, at jeg bestemt ikke anbefaler Hallmann

14. November 2013

Service og pris

Min familie og jeg har brugt Hallmann i flere år og flere steder i landet. Altid god service, godt udvalg og god pris.

27. September 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordtysk smil, service og pris!

Jeg har for anden gang handelt i Optiker Hallmann i Süderlügum, og har begge gange været ovenud tilfreds!
De snakker dansk, og kunne endda også klare det hele på engelsk med min mand! De tager deres tid og er grundige. Tager en god snak med dig bagefter, og fortæller dig om hvad de synes er nødvendigt og ikke nødvendigt. De forsøger ikke at sælge dig noget hvis ikke det er nødvendigt!
Første gang var det to synstest, to par briller og kontaktlinser til et halvt år til os begge og jeg tror vi slap med ca 3000. og det hele gik EKSPRESS da vi skulle på ferie kort efter. (ca fem år siden)
Anden gang var det igen to synstests (gratis) og jeg valgte at få nye glas i (ny styrke, enkeltstyrke og refleksoverflade, og tynde glas) men intet nyt stel. Og de tog sig super god tid, og registrerede min mand og hans testresultater, hvis han fremover ville købe nogle linser eller andet. Vi endte efter dette med kun at få et sæt nye glas, og vi fik begge prøvepakker på linser og linsevand (også gratis) og så sendte de mine briller, uden beregning. Det tog ca 2 uger og da jeg fik dem var der et etui med (også gratis) og de havde lagt små slikposer i pakken! og det skal lige siges vi kun brugte 59 Euro!!
DET KAN MAN KALDE SERVICE!!!

18. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr