Onskebasen Bewertungen 81

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendigt firma Svindel firma som ikke levere varen. Ej vil de vil de svare hverken på mail eller telefon. Hold jer væk fra dette firma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en fantastisk service hos ønskebasen. Da de ikke kunne levere hele min ordre, fik jeg allerede dagen eft. besked om dette på e-mail, samt et tilbud om en anden handel. Desuden betalte ønskebase... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte lørdag aften i uge 29 med 1-3 dages levering. Fik dog ikke varen og hørte heller ikke noget før torsdag i uge 30, hvor de meddelte, at de havde ferie i uge 30, og defor ikke sendte varer, o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

5. november bestilte og betalte vi et produkt. 7. november får vi en mail om at "det er med beklagelse at vi ikke kan sende den ønskede vare til dig, pga. leverandør problemer. Mvh…." Kort efter (= n... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Innenarchitekt
  3. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Find gaver til hele familien og dig selv! Stort udvalg indenfor boligindretning og design. Vælg en gave der passer til ham eller hende i mange forskellige priskategorier.

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

😠😡☹

Bestilte 2 vare d. 3/4-16 og har værker set mine ting eller hørt noget fra dem.. 😡 ikke iorden.

27. April 2016
Onskebasen-Logo

Antwort von Onskebasen

Hej Tej, som vi har dokumenteret over for dig, så har du modtaget information fra os den 4 april kl. 15:22, hvor vi fortæller dig at varen ikke er på lager før medio maj. Vi hører aldrig fra dig, før du skriver til os den 27. april kl. 16.23. Vi svarer samme dag kl 16.38, med henvisning til fremsendte mail.
Du vælger at brugeranmelde os med 1 stjerne kl. 16.29, altså inden du forholder dig til vores svar.
Vi har ikke mulighed for at gøre informationen til dig mere tydelige eller hurtigere.

Fantastisk oplevelse

Bestilte ting til pakkekalender hos jer og der var hurtig svar og ekspedition. Så hurtig at der opstod en fejl. Denne fejl blev dog opdaget og håndteret til ug af jer selv inden jeg overhovedet opdagede problemet, og med personlig og venlig information og gode aftaler der blev udført til ug med kryds og slange. tusind tak, jeg er glad med glad på og vil bestemt benytte mig af jer igen, når selv fejl kan håndteres så professionelt.

23. November 2015

wow!

Det er den hurtigste reaktion og levering af en ordre, jeg nogensinde har oplevet.
Bestilte søndag eftermiddag. modtog mail med besked om at varerne var pakket og afleveret til GLS Mandag kl. 7:17.
Varerne var godt pakket ind og alt var i skønneste orden.
Kan varmt anbefales

22. August 2015

Fed humor ...

Vi har modtaget 3 fine fugle fra Ønskebasen og er MEGET tilfredse med deres service. Det skal selvfølgelig siges at fuglene pt. stadig er pakket rigtig fint ind, da de skal gives væk som gave; så lægger min tillid i, at de er lige så fine som forventet.
Deres humor er helt igennem mig - og er overbevist om, at fuglene er fodret så godt af, at de sagtens kan holde til lidt længere indpakning og stadig er helt buttede og fine, når de gives væk snarest;o)
Alt er helt i top og det er bestemt ikke sidste gang at vi handler på Ønskebasen.dk

18. Juni 2015

Perfekt

Super gode priser, hurtig levering og god service.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Ønskebasen.

4. Mai 2015

Ekstraordinær service

Jeg bestilte 6 Kristian Vedel træfugle om lørdagen. Tidlig mandag morgen fik jeg en meget anderledes, frisk og kreativ email der fik mig til at læse den en gang til, og jeg sad og måtte trække mange gange på smilebåndet, men de skrev at varen var afsendt fra dem. Tirsdag kom pakkeposten. Så jeg er en meget tilfreds kunde, som helt sikkert kommer tilbage.

4. Mai 2015

Genialt!

Jeg er yderst tilfreds. God service, information undervejs og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg køber ind hos Ønskebasen. Jeg kan til enhver tid anbefale Ønskebasen.

19. April 2015

Fantastisk service

Bestilte 3 Lucie Kaas ænder og der gik kun 2 dage, til de svømmede rundt på min skænk ;-)
Jeg fik en rigtig hyggelig mail med levering.... Hvor der stod de havde pakket dem godt, passet og plejet dem.... Og givet dem mad, inden rejsen hjem til mig... Og de havde endda fået chokolade med til rejsen ;-)
Rigtig hyggelig handel 😉

2. März 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint

Det var en god oplevese at handle hos Ønskebasen.dk. Dog var det mærkeligt ikke at modtage en kvittering/bekræftelse på afsendelse af varerne, men blot ligepludseligt at få meddelelse om, at varerne var leveret.

26. Januar 2015

Perfekt

Super levering , nem bestilling og den fineste jule indpakning, og for det lille ekstra et håndskrevet kort.

20. Dezember 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og halv pris på min vare

Jeg fandt den fine vinduesfilm som her koster 50% af den pris som jeg har fundet den til hos samtlige andre forhandlere på nettet.
Da Ønskebasen selvfølgelig også tjener på handlen med varen, må de andre forhandlere have en enorm avance Derfor har jeg tænkt mig at tjekke om Ønskebasen også matcher eller underbyden prisen næste gang:-)

10. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr