OnlineSki.dk Bewertungen 873

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjælpsom og tager sig tid til at svare på alle de spørgsmål,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to døtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, især med mindre bø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på hjemmesiden, Lækker skiferie, vi var på Hotel Dax og vi var på samme destination sidste år og kommer gerne igen, Skønt ski resort samt hotel med venligt og imødekommende personal... Mehr ansehen

1. Skiurlaub
  2. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. Kør selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

4,8

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alt fungere til UG

Alt fungere til UG, både med bus transport og opholdet.
Vi boede på Hotel Alpenarena, hvilket havde et helt perfekt placeringen lige oven på ski udlejning og ski depot. Lige ved siden af Starjet 1 liften. Vil dog sige at man skal være i stand til at løbe ned af en rød løjpe om eftermiddagen, hvis man ikke lige skal ud at kører bus.

20. Februar 2022

Super ferie i Lofer

Vi var 7 personer afsted på en uges skiferie i Lofer.
Rigtig god kommunikation fra Onlineski op til rejsen, hvilket var rart under disse Corona tider.
Alt har bare virket upåklageligt og vi havde et rigtig godt ophold på Gasthof Hochmoos.

20. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi besluttede i sidste øjeblik at vi…

Vi besluttede i sidste øjeblik at vi ville på skiferie og onlineski.dk var kun få timer om at svare på vores henvendelse. De var super søde hele vejen igennem med alle mine spørgsmål og vi fik en tip top rejse. Dejligt hotel, lækker mad, søde skiinstruktører . Super fed oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode værelser, god rengøring hver dag, lækker mad og god service i restauranten.👍👌

Super godt

Dejlig værelse, rengjort hver dag, sød personale, tæt på spar og ski bus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og hjælpsomme folk…

Virkelig god service og hjælpsomme folk hos Onlineski. Dejligt at få hjælp både før og under opholdet. Hotel Alpenarena levede fuldt ud op til vores forventninger. Fantastisk placering, god morgenmad, skønne senge og alt var rent og pænt. De har dog Ikke bordtennis mere, som der ellers står i beskrivelsen. Men alligevel var vi super tilfredse med det hele. Tak for en skøn ferie.

15. Februar 2022

Skiferie 2022

Hej Kasper.

Nu vil jeg egentlig gøre noget der i den grad er på sin plads!!!!

Her fra en solbeskinnet terrasse i Werfenweng vil vi godt sende dig en kæmpe stor tak for den måde du/i har handlet på i tiden op til en ferie, som man ikke vidste skulle blive til noget eller hvordan den skulle blive under corona.
Jeres informations niveau er tårnhøjt og har man spørgsmål - ja, så svarer i nærmest inden for 1 time uanset hvornår man skriver en mail.
Det har for os været en utrolig dejlig ting at få ro på mange ting i en mærkelig tid at rejse i - og når det så er sagt, så er bjergene og alting jo det samme når man kommer frem - VERDENSKLASSE !!!

Så med jeres service tror jeg mange lidt usikre rejsende føler de er i de bedste hænder hos jer - sådan har vi ihvertfald følt os.

Bliv ved med det høje niveau - vores bedste anbefalinger kommer ihvertfald fra mund til mund herfra.

Rigtig god sæson fortsat.

13. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 23 mennesker afsted med online…

Vi var 23 mennesker afsted med online ski. Super service i disse dumme Corona tider. Hotellet var alletiders. Gode værelser, meget imødekommende personale og helt tæt på pisterne. Maden var dejlig, og vi vil alle 23 bruge online ski uge. Kan kun anbefales

9. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anden gang og ikke sidste gang

Anden gang vi bestiller ved Online ski og endnu engang er vi super tilfredse med alt. Altid hurtig svar på henvendelser og rigtig god service.
Denne gang havde vi et vennepar med og de synes også at det har været en fantastisk oplevelse.

8. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OnlineSki fortjener meget stor ros: klarede superfint min usædvanlig bestilling

OnlineSki fortjener meget stor ros. Selv om min bestilling var usædvanlig, de ville gerne klare den for mig og hurtig fandt ud hvordan det hele skulle foregå. De var meget nemt at komme i kontakt med, svarede hurtigt på mail eller telefon, også udenfor normale åbninstider. De var meget flinke, venlige og hjælpsomme. Rejsen foregik uden problemer eller overraskelser. Jeg har anbefaltet OnlineSki til mine kollegaer og hvis jeg skal bestille vinterferie til næste år, så bliver det helt sikkert igen med OnlineSki.

1. Februar 2022

Onlineski ⭐⭐⭐⭐⭐

Onlineski har bare styr på deres destination.
Vi var i Maria Alm, både beskrivelsen af lejligheden, og skiområdet opfyldte vores behov.
Det er ikke sidste gang vi booker igennem Onlineski ⛷️.

29. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr