Dacht dat we iets kleins nodig hadden (klemmetjes om filter vd afzuigkap vast te zetten) dat wellicht al lang niet meer bestond, maar ze hadden het in voorraad en binnen 2 dagen was het geleverd. Perf... Mehr ansehen
eerst was het contact stroef, maar daarna perfect geholpen. en inderdaad na dat ik foto's had doorgestuurd het juiste product gestuurd. resultaat storing opgelost.
Niet het juiste type besteld, ongeopend originele verpakking voldoende gefrankeerd retour verzonden. Nu na twee weken nog geen refund ontvangen! Blijf afwachten.. Dat afwachten heeft zijn vruch... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
OnderdelenExpert is de leverancier voor uw alle witgoed onderdelen. Wij bieden u een ruime voorraad met onderdelen Miele aeg zanussi whirlpool siemens bosch atag etna bauknecht liebherr itho novy en meer. Maar ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Wanneer u vandaag uw onderdelen besteld heeft u deze morgen in huis. U betaald de onderdelen veilig met iDeal. Vanaf nu hoeft u niet meer naar een winkel voor uw onderdelen maar kunt u alles vanuit uw luie stoel bestellen. Erg gemakkelijk en snel. In onze webshop kunt u eenvoudig uw witgoed onderdelen bestellen. Alles wordt verstuurd met PostNL of GLS. Vandaag besteld = Morgen in huis! Hiernaast een opsomming van welke witgoedonderdelen u kunt bestellen: • wasmachine onderdelen • vaatwasser onderdelen • afzuigkap onderdelen • koffieapparaat onderdelen • droger onderdelen • magnetron onderdelen • koelkast onderdelen • vriezer onderdelen • stofzuiger onderdelen
Industriepark 20, 5374 CM, Schaijk, Niederlande
- 0486-425215
- info@onderdelenexpert.nl
- www.onderdelenexpert.nl
Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Misleidende indruk van origineel Miele-onderdeel
Samenvatting
Productpagina wekt sterk de indruk dat het om een origineel Miele-onderdeel gaat, terwijl na levering blijkt dat het een merkloos alternatief is. Juridisch misschien correct, maar als consumentenpraktijk misleidend.
Review
Deze website is duidelijk opgebouwd om via Google gevonden te worden als verkoper van originele Miele-onderdelen en wordt door het overgrote deel van de consumenten ook zo begrepen. De productpagina toont prominent het originele Miele‑artikelnummer, terwijl titel en beschrijving volledig verwijzen naar een Miele‑product.
De prijs is uiteraard too good to be true: een origineel wisselstuk kost normaal rond de 85 €, terwijl dit hier wordt aangeboden aan 13,99 €, met daarbovenop nog 7 € verzendkosten.
Na levering stelde ik vast dat dit géén origineel onderdeel is, maar een merkloze dummy. Dergelijke onderdelen breken vaak snel ter hoogte van de schakelaar om de borstel uit te klappen. Mijn vorige merkloze exemplaar begaf het al na minder dan 12 maanden, en daarom wilde ik deze keer expliciet een origineel of minstens betere Duitse kwaliteit.
Pas na levering heb ik de webpagina opnieuw grondig nagelezen. Voor ongeveer 95 % verwijst de pagina naar het originele artikel. Enkel helemaal onderaan, onder de heading “Omschrijving product”, staat een korte tekst die nuanceert dat het niet om het origineel gaat. Die passage had ik initieel niet gelezen.
Juridisch gezien zal dit waarschijnlijk niet aanvechtbaar zijn, maar als consumentenpraktijk vind ik dit laakbaar en misleidend. Bijkomend merk ik op dat die laatste paragraaf verwijst naar een bestelnummer voor het originele onderdeel dat zij zelf niet aanbieden.
Nogmaals: ik had beter moeten weten, vooral gezien de prijs. Ik ging ervan uit dat dit model intussen verouderd was en het wisselstuk daarom afgeprijsd werd, maar weet intussen beter.
Bewijs (geciteerd van de productpagina)
1. Productinformatie
"Miele Combi Zuigmond Stofzuiger SBD 285 AllTeQ – 1323600123."
"De Miele SBD 285 AllTeQ combizuigmond is geschikt voor alle typen vloeren, van tapijt tot parket."
2. Omschrijving product (onderaan de pagina)
Voor het origineel dient u SBD365‑3 te bestellen bestelnr 141‑360‑0301. S0212, 7250070, 9274750, 7253820, 11805640. Combizuigmond, SBD‑285 SBD 285‑3 365‑3 All Teq 1001135
3. Link naar productpagina
Webpagina op onderdelenexpert.nl /miele-combi-zuigmond-stofzuiger-sbd-285-allteq-7253830
Snel en correct ook de communicatie
Goed product en snelle levering
Duidelijke omschrijving op de site. Goed product ontvangen. Snelle levering (de volgende dag direct ontvangen namelijk). Goede en eerlijke prijs.
Goed advies
Ze he ben goed advies gegeven en uitgezocht welke onderdelen ik pre ies moest hebben en het is snel geleverd
Wanneer er onderdelen niet voorradig…
Wanneer er onderdelen niet voorradig zijn dit melden moest zelf bellen daardoor veel te late levering.
Klein artikel, groot plezier
Dacht dat we iets kleins nodig hadden (klemmetjes om filter vd afzuigkap vast te zetten) dat wellicht al lang niet meer bestond, maar ze hadden het in voorraad en binnen 2 dagen was het geleverd. Perfect!
Super snel geleverd en uitstekende…
Super snel geleverd en uitstekende kwaliteit onderdeel
Snel geleverd volgens afspraak!
het 3e bedrijf wat ik vond en waar…
het 3e bedrijf wat ik vond en waar bestellen direct gelukte, en wat ook nog stukken goedkoper was als de andere 2!!! en voor 12.00 uur besteld en de andere dag lag het onder eten al in brievenbus. en 15 minuten later was alles weer klaar.!!!!!
Niet het juiste type besteld
Blijf afwachten..
Dat afwachten heeft zijn vruchten afgeworpen, nadat ik deze review heb geplaatst zo'n 4dgn later zie ik een terugbetaling op mijn rekening. Heel fijn!!
De zaak is afgesloten.
Ben super geholpen.
Ben super geholpen.
Ik heb alleen het type nummer opgegeven en de medewerker heeft keurig het juiste onderdeel uitgezocht en bezorgd.
jammer dat er niet voldoende voorraad…
jammer dat er niet voldoende voorraad was, waardoor ik niet voldoende kon bestellen
probleem opgelost
eerst was het contact stroef, maar daarna perfect geholpen.
en inderdaad na dat ik foto's had doorgestuurd het juiste product gestuurd.
resultaat storing opgelost.
Prima geregeld en nu weer een heel…
Prima geregeld en nu weer een heel vaatwas bestekbakje.
Snel geleverd en goede prijs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.