Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desværre langt fra tilfredsstillende (især i spa/wellness området!) Selve spa omklædningen var virkelig un... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg! Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beskidt værelse - ringe efter shampoo flasker på badeværelset, støv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagsløs morgenmad. Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsa... Mehr ansehen
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2, 5800, Nyborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
1stjerne for fantastisk udsigt og pæne værelser.
Første dag da vi tjekkede ind fik vi at vide at elevatoren ikke virkede, jeg er dårlig gående og havde fået værelse på 3 sal, som de så tilbød på 1 sal i stedet for. Elevator der ikke kan benyttes en hel weekend er ikke i orden sådan sted.
Vi gik i spa/wellnes da vi havde pakket ud. Her mødte vi et virvar af mennesker (ca. 10-12 Pers), på et ekstremt lille plads altså i omklædningsrummet. En bænk til tøj ca. 2m lang, det er alt hvad der er, at fralægge sig sit tøj på 3 bruser hvor den ene ikke virkede. Da vi kom op fra vandet igen og skulle under bruser var vandet koldt/ lunken og vi frøs længe bagefter. Det var ikke besværet værd med omklædning i forhold til de ting der var i wellness området.
Buffeten var kold men maden var ok. 2 dag var hovedretten tørre rester fra 1.dag (og så en lørdag aften🫣) Laksen kom alt for sent ind, forretten og desserten var ok.
Vi kan ikke anbefale stedet og ønsker at fortælle andre at vil man på wellnes/spa ophold bliver man nok temmelig skuffet her……
Vi fik en lille rabat på drikkevarerne da vi påtalte vores øv oplevelse.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Var i går i bistroen og spise, vi var seks personer der skulle ha oksehøjreb, så der burde være en nem servering, men nej.
Da vi skulle be om anden gang måtte vi selv henvende os og be om mere, vi troede så også at man så kom ind med varm sovs og varme ærter/løg, nej det skulle vi også selv be om.
Hele tiden skulle vi henvende os, det var som om at når vi nu havde spist så kunne vi passe os selv.
Vi bestilte så to dessert og fire Irish coffee, aldrig har vi ventet så længe på en dessert og på at bordet blev ryddet.
Salatbaren var så skuffende som aldrig før og bagekartoflerne så små at det næsten var til grin.
Hold fast en dårlig service, det er sørgeligt at den er blevet sådan.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Vi kommer aldrig mere på Hotel Nyborg Strand efter den dårlige oplevelse i jeres reception.
For et værelse der ikke er rengjort, og får et nyt værelse.
Men kortet er ikke kodet i receptionen.
Vi kommer aldrig mere på Nyborg Strand

Antwort von Hotel Nyborg Strand
To x smil, og skøn, skøn mad i mundvigen.
Det er nu anden gang vores familie holder tjuhej her, og det skal tilstås - vi har INTET, 0, overhovedet, at klage over, eller kommentere negativt på.
Personalet var oplagt og smilende. Man følte sig ønsket og velkommen, det er afgørende som gæst.
Maden et kapitel for sig. Begge gange har det været meeeeega lækkert.
Vi snakkede om det om bordet, og der er fuldstændig enighed...
Dette er titlen."stamsted" værdigt.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
I går aftes fik jeg (og andre) som havde bestilt pescatar meny (fisk) til middagen, en lille bagt rødbede med 1/2 løg, lidt linser og squashskræl, på størrelse af en forret. Fisk, blev vi gjort opmærksom på, havde de ikke i køkkenet i går(!!). Kurset vi var på er købt for 6 mdr. siden hvor jeg allerede dengang gjorde opmærksom på at jeg gerne vil have fisk. Vi fik lækker laks til forret, og der var også indbagt torsk til frokost, så noget fisk må have været i køkkenet!
Jeg synes det er uforståeligt at et stort køkkken som på hotel Nyborg Strand, ikke kan lave en hovedret med en eller anden slags fisk.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Min kæreste og jeg havde en overnatning på Nyborg strandhotel, som har en fantastisk beliggenhed og smuk udsigt, hvis man vælger havudsigt. Dog var der en masse ting, som vi desværre var skuffede over.
Hotellet var proppet med firma arrangementer, som gjorde at oplevelsen ikke var afslappende. Specielt ikke i spaen hvor man kunne kigge direkte ud til en proppet have og de kunne kigge direkte ind på en.
Da vi skulle i seng var det umuligt at sove, for den høje musik. Vi kunne ikke engang se tv, da musikken overdøv. Det var en voldsom høj bas, som spillede under os. Udover det, var sengene enormt hårde. Fair nok at der var konferencer, men jeg havde ønsket at have fået besked, når der bliver holdt fest til ud på natten. Så havde vi aldrig kommet der.
- deres shampoo og håndsæbe, har en enormt grim lugt af snegleslim.
- i restauranten (Bistro), var der spindelvæv i hjørnet og på væggene, som sad lige i hovedhøjde. Vi bestilte de 2 forretter som de havde på deres menukort, og det var ikke noget at råbe hurra for. Maden var køleskabskold og uden smag.
Vi er meget ærgerlige over oplevelsen og kommer ikke igen!

Antwort von Hotel Nyborg Strand
På hotellet skal man ikke forvente det store morgenbord.
Maden og kaffen bliver ikke fyldt op, på marmeladen er der ingen skitning, og juice ingen skitning, æggene var allerede hårdkogt kl 08.15 og bacon har de endnu ikke lært at lave puh.
Frugt ved morgenbord gulerødder argurk små tomater og æbler ikke noget at skrive hjem om.
Jeg henvendte mig til en tjener og fik svaret at hotellet skal spare, under alt kritik.
For 10 år siden fortjente Hotellet 4 stjerner, økokologisk marmelade og pandekager et lækkert morgenbord med diverse lækkerier.
Håber at der kommer en madanmelder så ryger der en stjerne fra jer.
Receptionen utrolig søde personale tak for jer.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Jeg var med til at arrangerer en salgskonference for den virksomhed jeg arbejder for. Vi var ramt af en lang række meget forskellige, interne organisatoriske udfordringer.
Heldigvis havde vi valgt Hotel Nyborg Strand som altid var imødekommende og forstående, uanset hvad vi fandt på at bede dem om.
Vi var der i to dage og deres service og omtænksomhed var decideret rørende.
Både hotellet og dets ansatte har en særlig plads i mit hjerte.

Spa ophold så skuffede
Da vi kom en på hotellet var der helt tomt vi skulle igennem hele hotellet for at komme til skanken værelse ned slidt med badekar spa stor skuffelse bruseren var kalke helt næsten ingen vand kom ud ind i spa var boblebad sammen med pool underlig og regne bruseren helt kalke til så det blev en dyr oplevelse hvor vi ikke fik noget ud af det øv

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Kunne man give flere en 5 stjerner, så ville I få det.
Netop kommet hjem fra sommerophold med børn og børnebørn. En helt igennem fantastisk oplevelse.
Alt er kvalitet, gennemtænkt, ordentligt, veltilrettelagt , venligt, behageligt.
En atmosfære så dejlig. Personalet er helt i top. Maden er helt i top. De fysiske rammer med så mange aktivitetsmuligheder er helt i top.
Der er en naturlig venlighed og imødekommenhed, så man føler sig velkommen og godt tilpas..
Ikke fornemt og fint, men afslappet , rart , samtidig med at kvaliteten overalt er helt suveræn.
Maden , også buffeten er helt fantastisk lækker. Der bliver hele tiden fyldt op med friske retter.
Gode gedigne smage.
Tjenerne er så søde og imødekommende. Hjælpsomme men på ingen måde anmassende.
Et helt igennem skønt ophold.
Det kan stærkt anbefales.
I lykkes i den grad med at bevare ånden på Nyborg strand.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Generelt en virkelig god oplevelse. Desværre vægter den dårlige oplevelse mandag aften også. Der står vand i en dispenser i receptionen, som var tom. Vi spørger om de vil fylde den op, hvortil svaret er: det er slut for idag, det er til nye gæster ved ankomst. Vi får at vide, at vi er velkomne til at gå ud på handicaptoilettet.
Vi spørger blot om ét glas vand til vores 7 måneder gamle datter og får at vide, vi kan gå ud på handicaptoilettet. Wow.
Mandag morgen måtte vi efterspørge ALT til morgenmads buffeten. Knive, kaffe. Alt var tomt. Det var nærmest umuligt at få et bord. Alle borde er minimum 6 mands borde. Der blev ikke ryddet af til nye gæster. Vi måtte afvente tjenere hele tiden.
Varmt og indelukket på værelset.
NB. Vi brugte skam blæseren, men det hjalp ikke på hverken varme eller indeklima.
Der var på ingen måde travlhed mandag aften, da vi efterspurgte vand i receptionen
Og blev sendt på handicaptoilettet efter vand.
Vi takker dog for god(e) oplevelse(r) i bistroen.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Serviceniveauet er under al kritik. Sure, fornærmede tjenere der står og skændes med kunder og alt alt for "grønne" og uerfarne.
Ikke forberedte på højsæsonen med alt for lidt mad i restauranten og utilgængelige tjenere

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Ingen røgalarm på et gammelt værelse, der desuden ligger langt væk fra alt.
Lille værelse, der ikke kunne skjule at det var af ældre dato. Gangen på vej dertil gav også indtryk af et årti, der ikke er for nyligt. Møblement i værelset var okay men bad og toilet er ikke moderniseret i mange mange år og lignede ingen billeder fra hjemmesiden. Det ene af vores to værelser havde udsigt til et lavereliggende tag.
Mad i sommerbuffet var også under middel med halvkolde kartofler, halvkoldt kød og sovs, der skilte. Til gengæld var det dyrt.
Personalet var dog søde og hjælpsomme både i restauranten og receptionen.
Skuffelsen var til at mærke.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Vi overnattede på hotellet i forbindelse med Heartland festival. Vi ankom tidligt og kunne få vores værelse med det samme, 3 timer før officielt check-in, så det var en flot service, som vi satte stor pris på! Personalet i receptionen var meget venlige og behjælpelige.
Værelset var ok, dog undrede vi os over, at man lægger en todelt topmadras i en dobbeltseng. Fravalg af rengøring som default er rigtig fint, dog oplevede vi, at der nærmest ikke var mere sæbe i beholderne ved hverken håndvasken eller bruseren, da vi ankom. Det synes jeg, hotellet bør sørge for at fylde op ved klargøringen af værelset. Værelset var desuden meget varmt, og der var ikke mulighed for at justere på temperaturen eller åbne vinduet mere end 10-15 cm.
Brunchbuffeten var god, dog kunne der godt være lidt flere vegetariske alternativer til pålæg udover ost og sytetøj. Om søndagen fungerede brunchen overhovedet ikke. Der var mange gæster, men det må man kunne forvente, men kun en tjener stod for at sørge for, at der var fyldt op i skåle mv., mens alle andre tjenere tilsyneladende servicerede et selskab inde ved siden af. Flere gæster stod i 10-20 min. og ventede i buffetten på at fx ostefadet blev fyldt op, ligesom wienerbrødsfadet var tomt, allerede da vi ankom til morgenmadsbuffeten ca. 1 time før, den sluttede. Det var en stor skuffelse og betød, at man måtte spise sin mad hurtigt, da der endelig blev fyldt op på nogle af fadene. Det virkede som en underlig prioritering at tildele nærmest alle tjenere til det andet selskab.
Vi benyttede også spaen, men må tilslutte mig andres kommentarer om, at varmtvandsbassinet ikke er specielt varmt, og at omklædningen lader noget tilbage at ønske.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Booked the Bistro for 6 pm. Very good salad starter but the main sirloin was so chewy and inedible- in fact uncooked in parts. On complaining the waiter was so rude and waved his hands around saying no one else was complaining!! Asked to see the bistro manager who agreed it was unacceptable behaviour and adjusted the bill accordingly. If you want to eat there go for the salad on its own. The remainder limited menu is rubbish. The chicken fillet was certainly not as stated a fillet. !!!

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Vi var fire til pinsebrunch den 19/5 2024. Det levede absolut ikke op til forventningerne. (Vi har været der flere gange til pinsebrunch, hvor det har været ok.)
Vi skulle selv hente kaffe i en kop - ikke en kande vi kunne få på bordet. Rundstykkerne var utrolig hårde, franskbrødet var utroligt sejt, der var ingen appelsinjuce, der var ingen appelsinmarmelade.
Vi kunne få noget juice på grøntsager, der var rå gulerødder!!!!
For 199,- pr. person burde der være mere service ang. servering. Til gengæld oplevede vi flere gange at vores tallerkner forsvandt, selvom der var mad på.
Det var absolut ikke hvad vi forventede af en pinsebrunch.
Skuffende.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Jeg har sammen med min kæreste været på jeres spa arrangement i dag, hvor der er tilhørende brunchbuffet.
Buffeten var i top! Virkelig sødt personale generelt, så ingen finger at sætte på dér og derfor giver jeg også 2 stjerner på min anmeldelse.
Jeg synes dog det er noget så ærgerligt, at lave et decideret spa arrangement, når spaen halter. Et varmtvands bassin, der ikke er helt varmt, saunaer hvortil det ene håndtag sidder løst og der mangler damp i begge saunaer. Der mangler knager til ens morgenkåber. Regnbrusere der er overkalket så de føles næsten ubrugelige. I det ene fodbad virkede boblerne ikke. Vi endte faktisk med at gå, efter 40 minutter, hvor der decideret ikke var mere at komme efter. Andre gæster gik ligeså tidligt, og jeg hørte flere være skuffet.
En total bagatel er, at der manglede nødder i spaen som der ellers stod skrevet at der var. (Igen en bagatel) men er nævneværdig, når nu det står skrevet at det er der.
Omklædningen er også ærgerlig; alt alt alt for lille, og med direkte udsigt til de der bader. Vi stod nøgne damer i kø, for at komme i bad ved de to brusere der virkede, for den sidste gjorde ikke.
Jeg har betalt for mange penge for, hvad jeg har fået ud af det og det ærger mig. Jeg håber I udvider jeres spa, og hvis ikke så bør I ikke fokusere på disse arrangementer i fremtiden; desværre, ellers et dejligt koncept.
Jeg beklager min ærgerlige anmeldelse, jeg er normalt ikke en der brokker mig men vi var godt nok skuffet.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
TAK, Hotel Nyborg Strand, for endnu et fortræffeligt minihøjskoleophold, Påskehøjskolen 23.-27. marts 2024.
Som altid superprofessionelt afviklet, hele vejen igennem.
Den gode ånd sidder ikke alene i hotellets vægge, men er også altid mærkbart tilstede hos al personalet, der gør et ophold på Nyborg Strand til en særlig dejlig og oplivende berigelse.
Al værtskab og drift er så virkelig god, venlig og imødekommende, at jeg altid - velnæret på alle måder - forlader mit ophold på hotellet, med en stor glæde om at vende tilbage.
Spændende var det, også at høre om hotellets drift og perspektiver, i nutid og fremtid, og hele det komplekse grundlag hotellet fortløbende skal drives på.
Jeres formåen kalder på respekt, og jeres herlige minihøjskoleophold lever i sandhed op til at være hele Danmarks mødested.
Af hjertet tak til jer alle på Hotel Nyborg Strand!
Venlig hilsen,
Karin A. W.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Så ganske udmærket Bistro Køkken med fuldvoksent personale hvilket efterhånden er sjældent .
Lækker salatbuffet med topping og udvalg af brød, forskelligt smør.
Lidt ærgerligt at maden ikke kan spises med udsigt til Storebælt men Bistroen er dog ganske hyggelig
IT -forbistring:
At booke er bord udløser umiddelbart efter 3 e-mails og en SMS fra Dinnerbooking.
En enkelt SMS ville være nok.

Antwort von Hotel Nyborg Strand
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.