Norli Liv og Pension Bewertungen 225

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har normalt koncentration som en guldfisk når det gælder forsikring og pension, men for værste gang i mit liv fulgte jeg med fra start til slut og føler mig nu godt klædt på

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pensionsmøde hos mig med Jens Christian Holme Demant fra Norli. Jens Christian er faglig dygtig, Fortalte på let og forståelig måde hvad Norli kan tilbyde. De har lave omkostninger og pensionsopspar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har normalt koncentration som en…

17. April 2026

Hej Mette

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft et godt pensionsmøde 😊
Skønt, at du synes, det var til at forstå, så du nu føler dig godt klædt på – det er lige præcis det, vi ønsker 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Norli straffer kunder, der vil flytte deres pension med kursværn på 1,3%

Mit firma har valgt at flytte pensionsordningen fra Norli Liv & Pension til PFA. I den forbindelse får jeg besked om, at Norli pr. 14. marts 2026 har indført et kursværn på 1,3%, som trækkes fra min samlede pensionssaldo ved flytning af depotet.

Jeg finder dette både kritisabelt og uacceptabelt. Det svarer til, at jeg mister værdien af 5 måneders indbetaling blot for at flytte mine egne penge. Jeg har ingen indflydelse på min arbejdsgivers beslutning om at skifte pensionsselskab, men ønsker naturligvis at samle min pension ét sted.

Efter samtale med Norli får jeg oplyst, at kursværnet er et gebyr, de kan indføre ved såkaldte “uroer” på markedet – eller når mange flytter deres opsparinger. Det virker som en undskyldning for at forhindre kunder i at tage deres penge med sig.

Kort sagt: Norli demonstrerer med dette tiltag, hvor dårligt de forrenter kundernes midler. I stedet for at forbedre afkast og kundetilfredshed vælger de at indføre et gebyr, der straffer dem, som ønsker at flytte. Det er simpelthen for ringe, Norli – det må kunne gøres bedre.

8. April 2026

Hej Fin

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse og forstår godt, at situationen er frustrerende.

Kursværn er ikke et gebyr, som vi frit kan indføre. Det bliver anvendt i perioder med større uro på de finansielle markeder, og er noget vi skal indberette til Finanstilsynet. Formålet med et kursværn er at beskytte fællesskabet, så alle kan få de penge, de er garanteret.
Hos Norli har du en pensionsordning med ydelsesgaranti – og dermed sikkerhed for, hvad du som minimum får udbetalt, når du går på pension. Dette adskiller sig fra pension med markedsrente.

Du har fortsat mulighed for at lade din opsparing blive hos os, hvor vi pt. giver 2% i rente, uden at du har nogen risiko. Ønsker du fortsat at flytte din ordning, kan du enten betale kursværn eller afvente til kursværnet ophæves på et tidspunkt.

Hvis du ønsker rådgivning i den anledning, er du meget velkommen til at kontakte os på raadgivning@norli.dk.

Behagelig samtale

Jeg har lige haft en behagelig samtale med Charles , fik en uddybende forklaring af hvordan de kan hjælpe med min pension. Har lavet en ny aftale da jeg har brug for at tænke over det. Det skal lige siges at jeg absolut ikke følte noget pres, men kun forståelse og empati.

7. April 2026

Hej Maja

Dejligt, at det har været en god oplevelse. Det er jeg sikker på, at Charles også bliver glad for at høre 😊 Mange tak for at dele det med os her ⭐

Informativt og lovende

Indtil videre, efter et meget informativt møde med Christina og Sune, tegner alt rigtigt lovende - umiddelbart føler jeg mig tryg og jeg har fået lavet en pensionsordning der passer til mig og mit temperament 🙏

26. März 2026

Hej Rikke

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har haft en god og tryg start med en pensionsordning, der passer til netop dig 😊

Super hyggelig møde.

Super hyggelig møde.
Der blev talt i et let forståeligt sprog og plancherne var let forståeligt.
Der var tid til at stille spørgsmål.
Konsulenten var imødekommende og forstående.
Alt i alt fik jeg god behandling

19. März 2026

Hej Charlotte

Hvor er det skønt at høre, at du har haft et godt og behageligt møde – mange tak for at dele det med os her😊⭐

Kompetent og letfattelig rådgivning

Rådgiveren vart meget kompetent og venlig. Hun var god til at forklare mig om mine muligheder for at få udbetalt min pension, på den mest fordelagtige måde. Hun gave sig god tid til at lytte til mig, så hun kunne forstå min økonomi og rådgive mig udfra mine ønsker og muligheder
Kun min bedste anbefaling

18. März 2026

Hej Lene

Tusinde tak for din fine anmeldelse ⭐
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde😊

dirktør

super fint.

10. März 2026

Hej Arne

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐ Skønt, at det har været en god oplevelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig rådgivning med mine behov og interesser som udgangspunkt

Ærlig rådgivning, der tog udgangspunkt i mine behov og interesser. Gode konkrete og letforståelige input til optimering af min pensionssammensætning og overvejelser om fremtiden, som vi med stor fordel kan gøre os. En meget behagelig, professionel, udbytterig og personlig rådgivning.

6. März 2026

Hej Niels

Tak for de mange flotte ord. Jeg er glad for at høre, at du har haft et godt rådgivningsmøde 😊 Tak for at dele det med os ⭐

Super service

Super service. Og personen var god til at forklare mig om de forskellige ting.

3. März 2026

Hej Steen

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse – tak for at dele det med os 😊☀️

dygtig og let at forstå

25. Februar 2026

Hej Søren

Det er jeg glad for at høre!
Tak for at dele det her, og rigtig god weekend 😊

Faglig dygtig

Pensionsmøde hos mig med Jens Christian Holme Demant fra Norli.
Jens Christian er faglig dygtig, Fortalte på let og forståelig måde hvad Norli kan tilbyde. De har lave omkostninger og pensionsopsparingen kan ikke lige pludselig falde i værdi, hvis evt. aktiekurser falder, eller andre ting ændre sig i markedet.

11. Februar 2026

Hej Kurt

Tusind tak for din fine anmeldelse - skønt at høre, at du havde et godt møde med Jens Christian.
Jeg sørger for, at han får dine flotte ord med på vejen 😊

Meget behagelig samtaletone

Meget behagelig samtaletone. Norli medarbejder omfavner én og samtalen føles ikke som et salgsforsøg, men som et oprigtigt ønske om at hjælpe. Det er en tilgang og en værdi jeg tager med mig fra vores møde

24. Februar 2026

Hej Edita

Mange tak for din meget fine anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du har haft et godt møde og en god oplevelse 😊

professionelt gennemgang af pensioner

Fik en rigtig god / forståeligt gennemgang af pensioner og hvad jeg fremadrettet kunne gøre.

18. Februar 2026

Hej Irene

Tak for din fine anmeldelse – skønt at høre, at du har haft et godt pensionsmøde😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig behagelig og informativt…

Ualmindelig behagelig og informativt møde
Føler nu at min forsikring og pension er i trygge hænder

3. Februar 2026

Hej Nina

Tusind tak for dine fine ord her 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft et godt og informativt møde.

Dygtige personer

Har idag 29-1-26 afholdt møde med Per og tidligere talt med Christina og de er begge to super dygtige til at forklare alting, så det kan forstås. Kan varmt anbefale Norli til alle andre

29. Januar 2026

Hej Gunnar

Mange tak for din fine anmeldelse – det ved jeg, at både Per og Christina bliver glade for at høre 😊
Skønt at høre, at du har haft et godt møde, hvor tingene er blevet forklaret på en måde, der er til at forstå⭐

God forklaring om produktet

God forklaring om produktet

27. Januar 2026

Hej Jesper

Det er bare så godt at høre! Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på

Pas på!

Virkelig en scammer organisation.

Det viste sig at pensionen stod til 1% fast forrentning , eller ca 2% tab om året når inflation indregnes. Det må være verdens dårligste "pensions ordning".

Da vi så gik igang med at få den flyttet til en rigtig pensions opsparing, holdt Norli desperat fast i pengene i næsten et halvt år.

Nu her, over ½ år efter opsigelsen, har de så gudhjælpemig "solgt os" til en sundhedsforsikring
"DSS Sundhedsforsikring" helt uden at spørge os og længe efter at vores engagement hos Norli var afsluttet og vi modtog pludselig en aftale på næsten 2000kr/år.

20. November 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Det lyder til, at der er flere områder, hvor vi ikke har levet op til dine forventninger – og det beklager vi naturligvis.

Pga. GDPR-reglerne er det begrænset, hvad vi kan komme med af detaljer her, hvad angår den sundhedsforsikringsaftale, I har modtaget. Men jeg håber, at du vil kontakte os på sundhed@norli.dk, hvis der er noget, vi skal have afklaret.

Fantastisk oplevelse

Har dags dato været i et teams møde med pensionsrådgiver, og kundechef. Christina Smedegaard, for gennemgang af min pensionsopsparinger og forsikringer ved Norli. Christina er yderst kompetent, og formåede under mødet givet mig svar på lige netop de spørgsmål, som man som helt almindelig borger i pensionsverdenen typisk ikke kan læse sig frem til på forståeligt og almindelig dansk, uanset hvor meget at man prøver. Vil klart anbefale Norli liv og pension

19. Januar 2026

Hej Claus

Tusind tak for de flotte ord. Hvor er det bare godt at høre, at Christina fik gjort pension forståeligt - jeg ved, det er noget, som både hun og resten af rådgiver-holdet har et stort fokus på😊

Hav en dejlig mandag.

Gennemgang af mine pensioner

Har haft et rigtig godt møde med Christina, hvor hun gennemgik mine pensioner, og fandt en løsning der passede mig.

Har længe ønsket at få en gennemgang af mine pensioner, og Christina var virkelig dygtig, og fandt frem til mine behov, er super glad for den løsning jeg fik

17. Dezember 2025

Hej Vivi

Tak for at dele din oplevelse med os her ⭐ Det er skønt at høre, at du har haft et godt møde, hvor der er fundet den rigtige løsning til dig 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlige og behagelige at snakke med

Venlige og behagelige at snakke med. Fik svar på alle mine spørgsmål.
Mvh
Jørgen Rossing Hansen.

15. Dezember 2025

Hej Jørgen

Det er vi bare så glade for at høre 😊 Mange tak for at dele det her.

Hav en god jul.

Norli Liv og Pension

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr