Der kommer vi ikke igen. Deres egne ulvehunde stod og gøede af gæster, de var aktivt i gang med at male inde i krybdyr huset så gæster kunne få våd maling på sig, der lå hundelort i sandet på legepla... Mehr ansehen
Et skønt sted for familier med små børn. Jeg har mødt deres skønne ulvehund i dag som stadig kun er en hvalp. Mig og min søn var der i nogle timer og stødte ikke på hundelort. Det er et sted under... Mehr ansehen
Var der idag med barnebarnet! Beliggenheden er egentlig fin, men generelt virker parken nedslidt og rodet! Trænger helt generelt til en kærlig hånd af såvel bygninger som området! Legeområdet var t... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
En dyrepark for hele familien med mange forskellige dyrearter. Der er hoppeborg, grillselv-mulighed, café med mulighed for køb af mad, drikkevarer, slik, snacks og souvenirs. Parken har flere legepladser og der er mulighed for at komme helt tæt på bl.a. klappegeder, kælegrise, kaniner mm.
Lillemøllevej 32, 9500, Hobro, Dänemark
- info@nordiskdyrepark.dk
- www.nordiskdyrepark.dk
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Et skønt sted for familier med små…
Et skønt sted for familier med små børn.
Det er et sted under udvikling og som går meget op i at gæsterne har det godt under besøget. Vi kommer helt klart igen
Fantastisk sted, som er under udvikling…
Fantastisk sted, som er under udvikling hele tiden. Legepladsen er blevet opdateret og har fået at vide, at en ny hoppeborg på vej. Søde personale, hvor msn kan mærke, det er nogen, der elsker deres job. Mange spændende arter. Jeg er specielt vild med deres ugler.
Der kommer vi ikke igen
Der kommer vi ikke igen. Deres egne ulvehunde stod og gøede af gæster, de var aktivt i gang med at male inde i krybdyr huset så gæster kunne få våd maling på sig, der lå hundelort i sandet på legepladsen.
Generelt ikke et sted der virker professionelt på nogen måde.
Vi syntes det er helt fantastisk
Vi syntes det er helt fantastisk og komme ved jer, så 5 stjerner fra os af. Og sikke en positiv udvikling i er i gang med, der sker så meget godt det ude, efter i har overtaget stedet.
Rodet og sikkerhed ikke i orden.
Tog børnebørn på 2 og 3 år med. Vi kom af med 360 kr, hvilke i sig selv ikke havde været dyr hvis oplevelsen havde været der. Slet ikke i tvivl om at dyrene har det godt. Men beskrivt i cafeteriet. Dugene ikke vasket af og overpriser. Uden for ville en bøtte maling og lidt oprydning hist og pist klæde parken. Lejepladsen med gammelt sand og det fladt med legetøj. Virkede meget rodet. Nyt sand til at lege i ville have været fantastisk. Og for ikke at nævne vippen, som begge piger fik fødderne i klemme i. Rutcherbanerne farlig. Tror ikke de vil overleve et tilsyn. Den største kun med et bræt forneden og over. Stort hul i midten, hvor børn kan falde ud over , hvis de læner sig den retning. Direkte 3 meter frit fald.
Men fedt med de mange borde udenfor og personalet var alle flinke.
Dejligt sted med dyr
Dejligt sted med dyr. Flink personale der er stolte af stedet.
Skuffelse
Vi besøgte nordiske dyrepark i sommers .
Vi har været der mange gange med vores børnebørn igennem mange år og det har været en rigtig god oplevelse, men i år var det en skuffelse.
Vi havde vores yngste barnebarn med på 2.5 år
For det første synes vi indgangsprisen er i den høje ende 120kr pr person også for vores barnebarn på 2.5 år.
Det var virkelig en skuffelse da vi kom ind . Ved mange af hvor dyrene var, stod der ikke hvilket dyr man kunne finde og læse om dem .
Det var virkelig så slidt det hele.
Legepladsen trænger også til en opfriskning.
Mange af traktorerne / cyklerne er i stykker eller slidte .
Vi havde ikke taget mad med pga. mange hvepse , som der over alt denne sommer.
Så vi købte pomfritter til en hamper pris 79,- for 2 lille små portion .
En ren skuffelse derfor kun 1 stjerne ⭐️
En trist oplevelse
Vi var på besøg i dag og det var en trist oplevelse. Flere af dyrene var i små bure alene uden indhold i buret. Eksempelvis sad latterfuglen alene i et lille bur med kun en pind. Alpakaernes område var helt gold. Det er ikke et besøg værd og slet ikke pengene værd.

Antwort von Nordiskdyrepark
Rigtig hyggeligt dyrepark hvor vi kom…
Rigtig hyggeligt dyrepark hvor vi kom helt tæt på dyrene og en rigtig hyggelig legeplads hvor børnene fik hyggede sig meget kan varmt anbefales herfra😀😀😀
Bi harbidag besøgt Nordisk dyrepark ved…
Vi har idag besøgt Nordisk dyrepark ved Hobro.
Hold nu op hvor var der ulækkert. Gammelt og slidt og ikke pengene værd.
Det er godt nok sidste gang vi kommer der.
Parken virker nedslidt
Parken virker nedslidt. Prisen er for dyr ift oplevelsen.
Lidt sølle dyrehold
Lidt sølle dyrehold, virker forsømt.
Ingen mobildækning overhovedet, bare hvis man som os, har en med, der har autisme og har svært ved det.
Dyrepark i øjenhøjde
Et rigtigt godt og trygt sted for børn. Det er overskueligt, man kommer helt tæt på dyrene, dyrepasserne er rigtig flinke, viser gerne børnene dyrene. Det er ikke for stort og ikke for småt. Så lærerigt og hyggeligt.
Jeg vil gerne give Nordisk Dyrepark…
Jeg vil gerne give Nordisk Dyrepark stor ros, især Maria for hendes gæstfrihed. En super varm og behagelig person, som man kan mærke brænder for det hun laver.
Jeg var afsted sammen med min kæreste og søn på 7. Vi fik flere lange og gode snakke med Maria, hvorefter hun tog os med rundt til nogle af de forskellige dyr, da de skulle fodres. Det var meget professionelt og vi fik en god fortælling om de forskellige dyr og deres habitat.
Meget mere intim end så mange andre store dyreparker.
Min søn var ellevild og var helt forgabt, da hun fortalte om de forskellige dyr - vi valgte derfor at opgradere vores dagsbillet til årskort 😊
Det kan klart anbefales.
Vh. Mikkel Timmermann

Antwort von Nordiskdyrepark
Var idag i parken med børn og børnebørn…
Var idag i parken med børn og børnebørn fra 2-12 år.
Parken er desværre meget misvedligeholdt.
Vi vil rigtig gerne se dyrene, som er søde. Men mange folde og bure var der ingen beskrivelse af hvad det er for nogle dyr man så på.
Legepladsen er nedslidt, med en gynge som kun hænger i et reb, bord/bænke som er rådne og fyldt med mos og alger.
Godt vi have gummistøvler på rundt på de mudderet stier.
P-plads var umulig at bruge. Flere biler sad fast.
Desværre ikke pengene værd.
Ærgerligt.

Antwort von Nordiskdyrepark
En overset oplevelse i det jyske
En dejlig oplevelse. Overskuelig i sin størrelse, og dermed også perfekt for mindre børn. Man kommer HELT tæt på dyrene som er tillidsfulde og gerne vil lade sig klappe. Er ikke perfekt mht at være nyrevet og ført helt up to date. Det er det charmerende ved det. Man kan tumle, lege og hygge, da der også er en fin legeplads. Prøv det, I vil ikke fortryde.
Så skønt et sted med imødekommende…
Så skønt et sted med imødekommende personale og skønne dyr!
De nye ejere har i den grad allerede forbedret en masse for dyrene og stedet !
At overtage et forfaldent sted som blot har været en hobby for andre kan ikke være nemt og jeg glæder mig til at se hvad der skal ske i fremtiden
Jeg ELSKER mit sæsonkort og ved allerede at det er et must have næste år!
Tak for en god dag 👍
Vi var i dag på besøg hos jer 👍 Vi havde en rigtig god dag med mange gode oplevelser. I tog jer god tid til at vise og fortælle om dyrene og som i selv siger er der en del arbejde med at renovere parken - i er godt på vej.
Vi syntes bestem godt om vores besøg 💯🦾
Øv dag
Vi var i dag på besøg hos jer. Det var en blandet oplevelse, at være hos jer, men vi er primært kede af oplevelsen.
Ros:
- Mange forskellige og spændende dyr.
- Vores datter elskede legepladsen og alt det fine legetøj.
Ris:
- Dyrenes områder var meget "kedelige". Ikke for os som gæster, men for dyrene. Hestene, ponyerne, æslernes, alpakaernes og de mangehornede geders områder var kun gold jord. Små indhegninger og minimalt eller intet græs. Det synes vi er synd for dyrene.
- Da vi bestilte mad i cafeteriet blev vi bedt om at gå, fordi vedkommende blev stresset over, at vi var der. Vi stod såmænd lige så stille, snakkede og kiggede på souvenirs. Over en halv time senere kom vi tilbage for at kigge på souvenirs igen og kunne da høre de to personer i cafeteriet tale om at folk var irriterende, når de stod og ventede på mad. Kunne det tænkes at man er der for at slappe af og for at kigge på jeres ting i shoppen? I stedet blev det taget som kritik, selv om man ikke kiggede ind på jer eller talte om ventetid. Ventetiden var i øvrigt fuldstændig vanvittigt lang. 45 min+ for nogle pølsemix er ikke i orden. Der var kun én kunde før os, så det kan ikke undskyldes med travlhed.
- En af dyrepasserne fodrede ænderne med hvad der lignede brød foran os. Man må ikke giver ænder hvidt brød. Det er almindelig viden for de fleste og især for en dyrepasser.
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse. dejlig legeplads min datter fik også lov til at rør ved deres ugle Ulla. Men kan selv medbringe sit eget mad og der står gas grill til rådighed. Smukke dyr som trods de andre anmeldelser ser sunde og raske ud. Geder er specielt et Hit da de er rolige og snaksaglige
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.