www.nordfjeld.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Alt gik som planlagt.

11. Dezember 2018

Hej Kjeld.
Tusinde tak for stjernerne.
Dejligt at høre at det hele gik som forventet.

Hurtig personlig reaktion

Hos Nordfjeld bestilte jeg varer, som jeg ikke kunne få i fysiske butikker i mit område. Varerne var heller ikke på lager hos Nordfjeld, som ringede mig op og informerede mig om, hvornår jeg kunne forvente det bestilte. Jeg var glad for, at de ringede og informerede mig. Der gik kun en uge, før jeg fik varerne, og jeg er meget tilfreds.

15. November 2018

Hej Bente.

Mange tak for de flotte ord.
Dejligt at høre at vores kundeservice virker.

Nordfjeld.

Super god service

Super god service. De havde ikke den varer jeg bestilte, så fik tilbudt en anden varer som var noget dyre og bedre kvalitet. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.

5. Oktober 2018

Hej Christina.

Tusinde tak for de flotte roser.

Rart at høre at du er glad for servicen, og ikke mindst varen.

Nordfjeld.

Et godt udvalg

Et godt udvalg. Dækkende beskrivelse af varen. Hurtig levering.

5. November 2017

Kære Annette.

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Super oplevelse...

Da vi både min kæreste og jeg lider af dårlig ryg ville vi forkæle os selv med nogle nye ordentlige senge og besluttede os for at kigge i flere forskellige butikker og må sige at den vejledning og service vi fik i nordfjeld er uden sammenligning. Selv efter et års stod motoren af i den seng så vi ringede og forklarede situationen og uden videre kom der en montør og monterede en ny motor et par dage senere. Super super tilfreds.

26. Oktober 2017

Kære Lars.
Tusinde tak for de flotte ord.
Det er er altid dejligt når vores service bliver værdsat.
Vh
Nordfjeld A/S

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglede tilbagemelding vedr

Manglede tilbagemelding vedr. Afsendelses tidspunkt.

26. September 2017

Kære Palle.

Jeg beklager at du ikke er kontaktet, da dine varer var 2 dage længere undervejs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har en seng, der er lidt større end standardmål. Det kan være svært at finde lagener, der passer til. Hos Nordfjeld bestilte jeg to stræklagener. Jeg blev ringet op og informeret om, at de ikke var på lageret, men ville få dem hjem inden for en uge. Fin service og betjening. Vil helt klart bruge Nordfjeld igen.

2. September 2017

Kære Connie.

Tak for den fine anmeldelse.

Det er godt når vi kan hjælpe vores kunder, med størrelser lidt ud over det sædvanlige.

Køb Auping Lagner

Det var trygt og let at handle via hjemmesiden. Hurtig levering.

2. September 2017

Kære Alice.

Tusinde tak for de fine ord.

en rigtig god oplevelse

en rigtig god oplevelse. jeg ringede først og fik super service.
Jeg købte efterfølgende kuvertlagner, modtog dagen efter og det er de skønneste lagner og den fineste kvalitet.
Prisen matcher kvalitet.... jeg vil fremover købe mine lagner hos Nordfjeld.
Forårshilsner fra Salling.

3. Mai 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget hjælpsomme ansatte

Jeg havde lavet en fejl men da jeg ringede blev alt klaret med smil i stemmen og ingen beklagelse. Det de lovede blev holdt.

9. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr