Nørregaards guldsmedje Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet en ring om hos Nørregaards Guldsmedje. Jeg har også fået strammet låse på et tennisarmbånd efter en rum års brug. En virkelig god oplevelse med Mathias. Ikke alene er produkterne... Mehr ansehen

1. Schmuckhersteller
  2. Diamantenhändler
  3. Gold- und Silberhandelsgesellschaft
  4. Juwelier
  5. Schmuckdesigner
  6. Schmuckreparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Nørregaards guldsmedje laver Håndlavede vielsesringe, forlovelsesringe og andre smykker i højeste kvalitet. Jeg arbejder i guld, hvidguld og platin. En af mine specialiteter, som du ikke finder særligt mange steder i Danmark er mine French-Cut allianceringe. Jeg anvender gerne eget guld og egne sten. Jeg importere selv diamanter og har gennem mine +15 år i branchen et godt netværk, så jeg kan altid levere diamanter i alle kvaliteter til konkurrencedygtige priser. Da jeg leverer direkte fra eget værksted til kunden, kan jeg typisk tilbyde nogle fordelagtige priser. Tøv ikke med at kontakte mig for et tilbud på en smuk solitærring til at fri, vielsesringe der vil glæde jer hele livet eller andet.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og rar oplevelse

Virkelig god og rar oplevelse. Vi fik lavet vores vielsesringe hos Nørregaards guldsmed, og vi følte os set og hørt. Og så var resultatet virkelig smukt håndværk, som vi nyder hver dag.
Tak!

16. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra online til fysisk nærvær hele vejen

Havde fulgt Mathias online i længere tid. Han var af flere omgange virkelig sød til at svare på mine spørgsmål og vende retur uden et pres for at vi skulle beslutte og købe noget her og nu. Til sidst valgt vi at tage turen til Sjælland og bestille et sæt ringe til vores kobberbryllup, fik en super ordentlig vejledning og mulighed for at genbruge gammelt guld uden et kny. Derudover blev vores vielsesringe også lige renset og efterset (ikke lavet af ham oprindeligt).
Ringene blev på tryggeste vis sendt med fragtfirma til fyn og alt var så fint. Vi er meget meget glade for vores ringe.

10. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i alt 3 ringe fra Mathias og et…

Jeg har i alt 3 ringe fra Mathias og et øresmykke. Det siger jo allerede lidt der, hvor tilfredse vi er. Jeg har fået lavet en "bare fordi" ring, fået min forlovelsesring og vores vielsesringe der fra - og elsker dem. Når man først har sat sig ned med Mathias, ved man bare, at man er i gode hænder. Kan kun anbefale at tage til Nørregaards guldsmedje og få lavet en(eller tre) ringe.

16. August 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at have kunder som dig, der kommer igen :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse at udvælge bryllupsringene hos Mathias. Skøn, jordnær og nærværende mand. Fik dem pudset op igen til vores velsignelse, og han er altid klar på at svare på spørgsmål. Meget, meget tilfreds.

21. Mai 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tak for dee fine ord, det er dejligt I havde den oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet to meget smukke…

Jeg har fået lavet to meget smukke ringe af Mathias, de blev lavet af eget guld, der var gode ideer og rigtig fin pris, vil klart anbefale stedet.

17. August 2025

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for de fine ord, det er netop det vi gør os umage med.

Fantastisk smukke smykker

Fantastisk smukke smykker, godt håndværk og gode fair priser! Jeg har både ringe og øreringe som Mathias har lavet, og det er uden tvivl de smukkeste smykker jeg ejer!

1. September 2025

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusinde tak for at du tog dig tid til at skrive, det værdsætter vi.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har over 2 omgange fået lavet…

Vi har over 2 omgange fået lavet specialringe lavet hos Mathias. Først fik min mand og jeg lavet vores vielsesringe fra arvet guld og alt spillede. Mathias og hans team er super professionelle, lytter til hvad man gerne vil ha og gør tingene 1000%.
Den anden gang var med min mor, som også fik lavet en ring, det repræsenterede hendes 4 børnebørn. Mathias var hamrende dygtig og lavede en perfekt ring til hende, som hun er SÅ glad for.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Nørregaards Guldsmedje og jeg kan ikke den grad anbefale dem. Kæmpe tak Mathias og team for altid god service - i er guld (hø hø) værd.

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tak for den fine anmeldelse og at I har været her af flere omgange.

Verdens bedste guldsmed.

Jeg har fået lavet flere smykker hos Mathias og har altid været 120% tilfreds.
Der er altid en helt fantastisk kundeservice og god betjening.
Jeg havde b.la købt en ring, som jeg aldrig blev rigtig glad for. Flere måneder efter skrev jeg det til Mathias. Han tog ringen retur og lavede en ny en til mig.
Jeg kan kun anbefale at få lavet sine smykker hos Mathias.

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

10/10 oplevelse

Jeg fik lavet en virkelig smuk ring af forskellige arvestykker. Jeg fik så god rådgivning og vejledning, og så blev ringen endda leveret hurtigere end forventet. 10/10 oplevelse. Kommer helt sikkert igen! :-)

15. Oktober 2025

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

10 ud af 10

Mathias har været en fornøjelse at arbejde sammen med under tilblivelsen af en smuk forlovelsesring. Han får 10 ud af 10 herfra, på alt fra service, design guidance, pris og kvalitet. Vi vender helt sikkert tilbage snart med et nyt projekt.

15. Januar 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utrolig glade at vide, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene jer igen.

Den perfekte oplevelse

En virkelig god oplevelse med Mathias. Ikke alene er produkterne utroligt smukke, men han er enormt servicemindet og det er tydeligt han er dygtig, grundig og ønsker at levere det perfekte produkt til sine kunder. Vi kommer udelukkende til at handle og anbefale smykker gennem Nørregaards fremover ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. August 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det varmer utroligt meget at læse dine pæne ord omvores arbejde med både ringen og armbåndet. Vi sætter enorm stor pris på din tillid og støtte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den bedste oplevelse

Vi havde den bedste oplevelse hos Mathias da vi fik lavet vores vielses ringe. Vi søgte organiske, lækre guld ringe og dem fik vi. Nørregaards Guldsmedje levede i den grad op til vore ønsker og lavede flotte ringe vi elsker at have på. Her to år efter er ringene det bedste min mand og jeg gav hinanden da vi blev gift - udover vores ja til kærligheden og hinanden.

Tak til Mathias, vi kan kun anbefale Nørregaards Guldsmedje :)

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusind tak for de utrolig smukke ord! Vi værdsætter at I valgte os.

Jeg har købt 2 ringe ved Mathias

Jeg har købt 2 ringe ved Mathias. Begge har jeg købt uden nogensinde at være i hans shop. Alt blev aftalt over insta... Lidt sindsyg når man lægger mere end 20.000kr. Ringene passet perfekt og levet fuldt ud op til mine forventninger. Gider ikke fabriks smykker mere. Spare sammen til næste ring 🥰

15. August 2025

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for din store tillid! Det er et kæmpe kompliment. Vi glæder os allerede til dit næste projekt hos os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min mand fik lavet en unik...

Min mand fik lavet en unik forlovelsesring efter eget design, men guldsmeden solgte kort tid efter en næsten magen til, til min mands søster.

15. August 2025

Hej Freja,
Vi ville altid ønske, at I havde henvendt jer direkte til os først, da det er svært for os at forholde os til sagen, når vi hverken har et ordrenummer eller et navn at slå op i vores system.
Med ganske få undtagelser er langt de fleste smykker, vi laver, vores egne klassiske grunddesigns. Da der er tale om klassiske smykker, som ofte også findes i lignende udformninger andre steder, lover vi aldrig vores kunder, at et design er et "one-of-a-kind", som aldrig må laves igen – i så fald ville vi hurtigt løbe tør for smykker, vi må fremstille.
Vi er dog oprigtigt kede af, at du har siddet tilbage med den oplevelse. Du må meget gerne sende os et fakturanummer eller kontakte os direkte, så vi kan undersøge, hvad der er op og ned i sagen.
De bedste hilsner,
Mathias – Nørregaards Guldsmedie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet det flotteste armbånd af…

Jeg fik lavet det flotteste armbånd af omsmeltet guld fra smykker min afdøde mor og far havde gået med. Det er blevet så flot. Jeg fik en fin behandling, og er meget tilfreds.
Jeg vil helt sikkert bruge Nørregaards Guldsmedje igen. En klar anbefaling herfra😀

12. Juni 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for de pæne ord og den fine anbefaling! Det var en stor tillid at få lov til at give guldet nyt liv, og vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med resultatet. Tak fordi du valgte os

Dream team

Mathias og hans team er bare super dygtige og kvalitetsbevidste. Altid til at stole på og fair i pris. Kan kun anbefale at booke et møde og få drømme smykket.

22. Juni 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Tusind tak for den skønne anbefaling! Det betyder utrolig meget for os alle at høre, at du oplever os som både dygtige og til at stole på. Tak fordi du tager dig tid til at anbefale os

Dygtigste guldsmed

Fantastisk dygtig guldsmed med smag for det enkle og klassiske. Jeg har fået lavet en alliancering i forløb, som er endnu smukkere end jeg havde turde drømme om. Den største anbefaling herfra.

5. Mai 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for den fine anmeldte og det var en fornøjelse at lave ringen :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min forlovede og jeg havde længe kigget…

Min forlovede og jeg havde længe kigget efter de helt rigtige vielsesringe, og vi er så glade for at vi endte her. Vi fik grundig og personlig rådgivning uden at føle os pressede, og det var tydeligt at Mathias vidste hvad han talte om. Ringene er i top kvalitet, sidder perfekt, og leveringen gik præcis som aftalt. Prisen var fair og hele processen var bare en god oplevelse. Kan varmt anbefales!

22. April 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for den fine anmeldelse :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias er en utrolig dygtig Guldsmed

Mathias er en utrolig dygtig Guldsmed, det er min oplevelse og jeg fik den smukkeste ring af mit eget Guld og en egen opal sten og jeg tilkøbe blå diamanter. Og så har han 2 elever og jeg er så glad for at det blev mit valg og så er han jo lokal. Kan varmt anbefales 🙏🙏🙏🙏

2. Februar 2026

Antwort von Nørregaards guldsmedje

Mange tak for den fine anmeldelse 🙏

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr