StagePool Norge Bewertungen 282

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mange spennende oppdrag. Veldig lite utbytte av å betale mer enn kr. 3600,- i året, når det i løpet av 21 mnd (med 6300 i kostnad) får 2 jobber som til sammen gir 6000 kroner i inntekt (før skatt). De... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selve stagepool er bra med alle jobb mulighetene, men jeg liker ikke appen/nettsiden. Både appen og nettsiden klikker hele tiden, og nesten hver gang jeg vil inn å redigere et bilde, kommer jeg ikke i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Stellenvermittlung
  2. Karrierecoach

Vom Unternehmen geschrieben

Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelønte kundeservice

Vom Unternehmen geschrieben

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nøl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool Fornøydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?
Om du har gjennomført alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

282 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk gode tips og oppfølging på telefon…

Fikk gode tips og oppfølging på telefon av en hyggelig ansatt

16. August 2024

Hei Geir,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du fikk gode tips og oppfølging på telefon fra en av våre hyggelige ansatte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi er alltid her for å hjelpe deg videre om du skulle trenge det!

Nyttig.

Grei forklaring på hva som var viktig å få med i en CV.

14. August 2024

Hei Bente,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er godt å høre at du syntes forklaringen på hva som er viktig å inkludere i en CV var grei og forståelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eg fekk svar på spørsmål eg hadde

Eg fekk svar på spørsmål eg hadde. I tillegg endel informasjon ang cv, som hjelper meg til å forstå kva eg må endre og redigere for å ha mulighet til å få jobb i Stagepool. Tusen takk!

14. August 2024

Hei Grethe,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk svar på spørsmålene dine og at informasjonen om CV-en var nyttig for deg. Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med å forstå hva som kan forbedres for å øke sjansene dine for å få oppdrag via Stagepool.

Hei Berit,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager å høre at du synes portalen er tungvint. Din mening er viktig for oss, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre, og innspill som ditt hjelper oss med å gjøre portalen mer brukervennlig.

Hvis du har spesifikke forslag eller hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å kontakte oss. Vi ønsker gjerne å gjøre opplevelsen din så smidig som mulig.

Hälsningar från

Alt fungerte

Alt fungerte, lett å forstå, gode tips om CV.

Hei Ulla,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er flott å høre at alt fungerte bra, og at du syntes det var lett å forstå med gode tips om CV. Vi er glade for at du fikk nytte av informasjonen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God informason, oversiktlige oppdrag å søke på👍🏼

Jeg er ny hos StagePool og har ennå ikke hatt noe oppdrag. Min kontakt med dere så langt er udelt positiv, jeg har fått god informasjon og hjelp til å fylle ut min CV. Webinaret jeg deltok på i dag var veldig bra👍🏼

Hei Brit,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse så langt og at du har fått god informasjon og hjelp med CV-en. Vi er også glade for at du likte webinaret! Vi ser frem til å se alle søknadene som du sender in, og vi håper du snart får spennende oppdrag gjennom StagePool. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger mer hjelp eller har spørsmål!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra gjennom gang av hvordan fylle ut CV…

Bra gjennom gang av hvordan fylle ut CV og vad som er viktigt at ha med!

Hei Pia,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at gjennomgangen av hvordan fylle ut CV-en og hva som er viktig å ha med var nyttig for deg.

Informativt og hyggelig webinar

Informativt og hyggelig webinar. God gjennomgang av viktige punkter nødvendige for å sette opp en bra cv.

8. August 2024

Hei Mia,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg er glad for at du fant webinaret informativt og at gjennomgangen av viktige punkter for å sette opp en bra CV var nyttig.

Enkelt og greit

23. Juli 2024

Hei Per,

Takk for din positive anmeldelse!
Det er fint å høre at du synes at det var enkelt og greit å komme i gang.
Om du trenger mer hjelp med din profil, så ta mer en gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg!

Hei Robert,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Det er fantastisk å høre at du synes informasjonen vår er grundig og godt forklart steg for steg.

Godt seminar

Godt seminar. Tydelig og forståelig rettledning.

22. Juli 2024

Hei Jan,

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du syntes seminaret var godt og at rettledningen var tydelig og forståelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god informasjon uten alt for mye…

Fikk god informasjon uten alt for mye utenomsnakk

9. Juli 2024

Hei Mette!
Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du satte pris på den konkrete informasjonen. Hvis du har flere spørsmål eller det er noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Ha en fin dag!

Dere var imøtekommende

Dere var imøtekommende. Holdt avtale og ringte tilbake. Så er det spennende å se om jeg får svar på oppdrag.

2. Juli 2024

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du opplevde vår service som imøtekommende og at vi holdt avtalen om å ringe tilbake.
Vi håper du lykkes bra og kan boke in mange oppdrag gjennom oss!

Hilsen

Enkel plattform å forstå

Enkel plattform å forstå. Ikke mye å bemerke, men det som er et problem noen ganger er å legge inn videoklipp til for eksempel søknader. Det blir ikke registrert uansett at man har lastet den opp.

3. Juli 2024

Hei Aurora,
Takk for at du deler opplevelsen din med oss!
Vi er glade for å høre at du synes plattformen er brukervennlig. Vi beklager at du har hatt problemer med å laste opp videoer.
Ikke nøl med å kontakte vår supportavdeling så kan vi hjelpe deg umiddelbart på kundeservice@stagepool.com.
Takk for din forståelse og tålmodighet!

Hej StagePool,

Hej StagePool,

Jag vill ge er feedback baserat på mina erfarenheter som kund. Tyvärr har jag inte fått några jobberbjudanden via er tjänst, vilket var en stor besvikelse. Dessutom har jag mottagit flera fakturor trots att jag inte har fått den utlovade servicen.

Jag har även upplevt att er kundservice är mycket dålig. Det har varit svårt att få svar på mina frågor och problem har inte blivit lösta på ett tillfredsställande sätt.

Jag hoppas att ni tar denna feedback på allvar och förbättrar era tjänster och kundservice för framtida användare.

Vänliga hälsningar,
Zolzaya

---

19. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Zolzaya,
Tack för din recension.

Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med vår tjänst och att du inte har fått några jobberbjudanden. Vi förstår att detta kan vara frustrerande och vi tar din feedback på största allvar. Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och din feedback är viktig för oss.

Angående fakturorna du har mottagit, skulle vi vilja undersöka detta närmare för att säkerställa att allt är korrekt. Vänligen kontakta vår kundservice med dina fakturadetaljer så att vi kan hjälpa dig vidare.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt forferdelig kundeservice og…

Helt forferdelig kundeservice og nettsted. Bruker lang tid på å svare og når man snakker med dem ler kundeservicen av deg. Ble tilbudt 1 mnd gratis abonomang via telefonsamtale. Nå er denne mnd over og de sier nå at jeg må betale 250kr i mnd helt til november. Ikke gå på samme smell som meg.

11. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Isabell,
Tack för ditt meddelande.

Vi beklagar att din upplevelse av StagePool inte har varit bra. Vi strävar alltid efter att svara så fort vi kan och ibland kan det vara högt tryck bland kundfrågor.
StagePool erbjuder en tjänst som gör det möjligt att söka jobb inom nöjesbranschen och det har vi gjort i snart 25 år.
Vårt Premium-abonnemang har alltid en avtalstid på 6 månader och ibland kan vi ha kampanjer under vissa perioder gällande pris.

Vårt användaravtal för Premium hittar du på vår hemsida.

Återkom gärna till oss på kundservice om vi kan hjälpa dig på annat vis.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofesjonelt Zoom presentasjon

Uprofesjonelt Zoom presentasjon. Man ser ikke på video hvem presenterer presentasjon og jeg fikk ikke noe nytt hva jeg ikke viste før. Ikke noe privat hjelp for medlems pris jeg må betale.

27. Mai 2024

Hei Odetta,

Takk for din feedback! Så kjedelig at du ikke kjenner at du har fått det utbytte du håpet på fra vårt webinar.
Om du ønsker en personlig coachning og hjelp med ditt CV så booker vi gjerne in deg på en telefontid med vår fantastiske CV-coach!

Ta kontakt med kundeservice på mail så ser vi til å finne en tid som passer!

Hilsen,

Lærerikt

Lærerikt. Bra for å komme igang!

24. Mai 2024

Hei Lise,

Takk for tilbekemelingen og så moro at du kunne ta med det kunnskapen fram webinaret!

Stort lykke til med søknadene!
Hilsen

Bra bättre bäst

Bra bättre bäst.
😉

21. Mai 2024

Hej Sherif,

Vad roligt att höra!

Lycka till med dina ansökningar!
Hälsningar från,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr