Nordjyske Jernbaner A/S Bewertungen 25

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må sku godt nok indrømme nj s togs rengøring af tog kan man ikk råbe hurra for Kørte f a Aalborg Vestby til Brønderslev kl 1646 27 maj Gulv er total klistret til samt vognene stinker a øl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Igennem flere år har jeg kørt meget med DSB og har derfor fået en aversion imod togrejser... Men min seneste oplevelse med nordjyske jernbaner sætter nye standarder ift. DSB. Toget afgår og ankomme... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vis men vil betale overpris for en tog tur så er det nt men skal kører med men betale 516 om måneden få et styk plastik som men alrdig tage op af sin jakke da der alrdig komme nogen og tjekke det de t... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er meget utilfreds med min…

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse. Toget var planlagt til at køre kl. 15.02, men det kørte allerede 15.01 – selvom uret viste 15.01. Jeg stod lige udenfor og var der til tiden, men dørene blev lukket, og toget kørte uden at vente.
Det betød, at jeg måtte vente en halv time på næste tog. Det er meget frustrerende, når man faktisk møder op til tiden og forventer, at køreplanen bliver overholdt.
Jeg håber, at I vil tage det seriøst og sikre, at afgangstiderne fremover bliver overholdt.

23. Februar 2026

UACCEPTABELT SERVICE

Jeg vil gerne dele min yderst frustrerende oplevelse med en togkontrolør, der burde overveje en karriereskift. Vi var på vej ind i et tog, efter at vi allerede havde købt en billet, men min rejsekammers rejsekort virkede desværre ikke. Vi var i gang med at købe en ny billet via rejseapp'en, da kontroløren kom.

I stedet for at være hjælpsom, mødte vi en arrogant attitude. Kontroløren råbte, at vi skulle have købt billetterne før, som om vi ikke havde gjort vores bedste for at ordne situationen. Hun skubbede os ud af toget og talte til os på en nedladende måde. Det er simpelthen uacceptabelt!

Det værste var, at vi nu måtte stå i kulden i en hel time og vente på næste tog. Det kan ikke være rigtigt, at kunder skal opleve sådan en behandling. Jeg forventer langt bedre service fra en offentlig transportmedarbejder. Det er en skuffende og unødvendig oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

29. Oktober 2024

Tog aflyst igen igen

Tog aflyst igen igen. 4 ud af 5 gange. Kommer for sent på job pga, toget er ikke i orden..... Havde egentlig planlagt at købe pendler kort, men det blev så en ekstra bil i stedet for.

21. Oktober 2024

Ingen tog

Ingen tog. Skriver at der kommer togbus, kort alle togbusser aflyses. Som altid glimrer,njda ved fravær, både hvad angår personale og info.

27. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut ingen information når toget er…

Absolut ingen information når toget er en time forsinket,har kørt utallige gange efter mine børn når toget ikke kommer eller ikke standser ,de eneste mennesker der er til stede er der utallige kontrollører der giver bøder til alt og alle der ikke har fået sig pippet ind ud ordentligt,brug istedet lidt energi på at give en god oplevelse,og en telefon der ikke lukker kl 17 .

17. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må sku godt nok indrømme nj s togs…

Må sku godt nok indrømme nj s togs rengøring af tog kan man ikk råbe hurra for

Kørte f a Aalborg Vestby til Brønderslev kl 1646 27 maj

Gulv er total klistret til samt vognene stinker a øl

Tror ikk det er sket i dag

Men en medarbejder har vist glemt rengøring efter karnevalet i week
Sku gælde samme regel ved jer som busselskaberne gør
Gør toget rent bagefter
Eller inspektion efter sådan nogen store arrangementer

27. Mai 2024

Tog toget fra København idag 12-1 kl

Tog toget fra København idag 12-1 kl. 12:56 med ankomst til Hirtshals 18:19 med 2 skift først i Aalborg og så i Hjørring, hvor toget kørte for næsen af os, selvom vi havde gået så hurtigt, vi kunne. 3 personer blev efterladt på perronen. Der var tog til tiden lige før Hjørring Station, hvor toget blev et par minutter forsinket. Hvorfor ventede Hirtshalstoget ikke de 2 minutter??Der var rigtig mange, der skulle ud af Skagentoget. Jeg befandt mig ved Hirtshalstoget bagende, da toget kørte, det kan umuligt ha overset os? Imødeser en forklaring og godtgørelse af taxa😕

12. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var med toget fra Sindal til Hjørring…

Var med toget fra Sindal til Hjørring kl. 12.34 og der var mere end overfyldt. Der var måske 8-10 stykker der havde cykler med og de kunne dårligt være der og var der en der skulle på toilettet, tjah det var umuligt. Mit forslag er sæt et ekstra vogntog på om middagen

18. August 2023

Altid forsinket

Skal møde på arbejde kl 17 fra Brønderslev til Aalborg. Toget skulle køre 16.35 som sædvanlig men er forsinket med 20 MINUTTER!!! Simpelthen for dårligt, især når der ingen undskyldning eller rejse garanti for det!! Godt nok surt at lægge penge i jeres firma

5. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg tog med tog kl 11.12…

Min kæreste og jeg tog med tog kl 11.12 fra Frederikshavn til Aalborg onsdag den 29/12 2021.
Min kæreste og jeg er fritaget for at bære mundbind.
Inden toget skulle køre, kom der en lokofører og aggressivt fortalte os, at vi skulle bære mundbind.
Min kæreste og jeg sad med skilte på tøjet, hvor vi er fritaget.
Jeg rejser på strækningen 2 gange ugentligt og har aldrig fået at vide, at jeg skulle bruge mundbind- jeg er fritaget.
Jeg undrede mig over lokoførerens agressive opførsel.
Min kæreste græd og var rystet.
Jeg måtte bruge mine talegaver for ikke at blive smidt af toget.
Jeg har altid oplevet en god service, men nu har jeg svært ved at anbefale Nordjyske Jernbaner.

29. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du gerne vil miste din arbejdsplads så rejs med NT

1. Jeg har den 14/10-19 været med toget fra Sindal til Hirtshals. Men da jeg så sætter mig ind i toget til Hirtshals og køre til tiden i Hjørring formoder chaufføren stadig at blive 25 minutter forsinket, og kommer 30 minutter forsent på arbejde. I sidste uge var det samme situation. Men så den 28/10-19 blir toget fra Sindal banen aflyst 3 minutter før afgang. Hvilket jeg ville mene er møg beskidt, ikke engang som den miste togbus satte de ind! Dårlig stil! Så hvis du gerne vil miste din arbejdsplads så rejs med NJ

28. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Togene Hjørring/Hirtshals og tilbage…

Togene Hjørring/Hirtshals og tilbage igen. Kører ALDRIG til tiden. Jeg må tage et tog 30min før end nødvendigt for ikke at komme for sent hver morgen, også kan jeg ikke engang være sikker på at møde til tiden. DÅRLIGT!!! Der burde være kompensation i prisen.

28. August 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gad vide om NJ's personale har en…

Gad vide om NJ's personale har en speciel aftale med Bane Danmark, der giver dem tilladdelse til at ryge på stationerne,for det gør de i både Frederikshavn og Hjørring. Af og til gemmer de sig lidt. Det er ikke i orden

16. August 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forsinkelse er en hverdagsting

Så sidder vi her i et tog der burde være kørt 15.58, men ak. Klokken er 16.04 og vi er stadig ikke kørt.

Jeg er daglig pendler, og 3 ud af 5 dage er toget enten forsinket i afgang fra Frederikshavn eller forsinket ankomst i Hjørring. Dette er især et problem, når NJ og NT ikke snakker sammen mht bus, da min videre forbindelse i Hjørring kører kl. 7.00 og toget (som BURDE) ankomme til Hjørring kl. 06.57, ofte ankommer præcis klokken 7 eller 7.04...

Enten skal I hanke op i jeres togførere, Bane Danmark eller have fat i rejseplanen for at ændre togtider.

17. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr