Newnails Fl Bewertungen 7

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig hyggeligt sted

Rigtig hyggeligt sted, med venligt personale. Fik lavet lange negle med farve, og de er virkelig blevet flotte. Jeg var ik helt tilfreds, med en enkelt negl. Den lavede de om, med det samme. Så jeg kan klart anbefale og få lavet negle der

12. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min lille søster skriver og er meget…

Min lille søster skriver og er meget ked af det, hun har været hos new nails i Hjørring. Da jeg ser hendes negle er det, det værste jeg nogen side har set, lille finger neglen vender op i luften, de er pil skæve og ujævne. Hun fortæller at hun har så ondt i fingeren og de er ild røde jeg kan se de har filet i hendes hud så det bløder. Hun fortæller gentagen gange til damen at det gør ondt og de er svæve. Min lille søster siger hun ikke vil betale fuld pris for dette kaos og de sætter sig foran døren ind til hun har betalt. Fy for ****** en opførelse. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig service, det undre mig at i kan have en butik…..

19. Juli 2024

Mega Utilfreds

Jeg skulle op og have lavet konfirmations negle op i Metropol Hjørring fordi de var de eneste jeg kunne komme i tanke om. Jeg skulle sidde og vente over en halv time på bare og vente men har okay tålmodighed så tænkte bare at de havde meget travlt. Så skulle jeg lige få sat nogen tipper på og igen skulle sidde og vente over en halv time mere og min tålmodighed var allerede meget i bund for har lige fået lavet hår i 2 timer så var meget træt men de gik bare frem og tilbage. Det var virkelig trælst men tror der var en mand der så at jeg var meget irriteret på dem nu. Så han gik over og lavede mine negle men blev virkelige grimme og helt usymmetrisk. Blev også ved hele tiden og sige at de skulle klippe noget af for de var meget lange og han klippede så måske en halv cm af så gav bare op. Der vi endelig skulle lave design (ca en time men filning osv) så kunne vi bare selv finde en neglelak (og der var kun 1 af den) og kunne heller ik lave bare en simpel linje (blev skiftet IGEN efter noget tid før) amen kan ikke beskrive hvor meget jeg er utilfreds med dem.

25. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg vil ikke gå derind igen

Det var en meget dårlig oplevelse.
De vidste ikke, hvad de gjorde.
De sleb mine negle, selvom der blot skulle være fjernet lak (uden slibning). jeg har haft meget grimme negle siden, forstås, og sprogligt var det meget svært at kommunikere.

11. Oktober 2023

Inge service her!!

Inge service her!!!

Min papdatter og hendes veninde fik lavet negle ved New Nails i Hjørring d 9-8 2023.
Hendes veninde var ret uheldige med hendes negle…..
4 dage efter faldt 1 negl af.. 12 dage efter var alle neglene faldet af!.
Den 21 agust gik hun op og ville have dem lavet om eller pengene retur.
Men svaret var at det kunne ikke lade sig gøre og hvad skal skulle de egenligt gøre ved det”

Der var blevet lovet at de skulle holde op til 6 uger….og til en pris på 400 kr skulle de gerne kunne holde…eller ihverfald laves om…
Total dårlig service siger jeg bare!!!
Hold jer fra dem.

21. August 2023

Ikke det værd!!

Mig og mine veninder var derinde og få lavet vores negle. De sagde at de kunne lave vores designs, men det kunne de absolut ikke. Den ene veninde skulle have et hjerte med nogle farver rundt omkring. De blev nødt til at lave den hendes negle om, og det så stadig helt uprofessionelt ud. Den anden veninde skulle have nogle linjer på hendes negle, men de gav simpelthen bare op og malede hendes negle sorte i stedet for. Vi skulle i gennemsnit betale 61 euro for nogle negle som vi selv kunne have lavet bedre. Absolut ikke det værd, alt for dyrt for noget absolut møg.

16. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really POOR execution and NO service! DON'T GO THERE!

I visited the store with my two sisters and we all chose to get gel nails done. No of the staff could speak either Danish or English, so we could not communicate with them or get any advise at all.

After only 4-5 days half of my nail on the left hand broke, right down to the root - the next day followed by two of my other nails. WITHIN A WEEK, FOUR OF MY GEL NAILS WERE TOTALLY DESTROYED!

THEY WOULDN’T GIVE ME MY MONEY BACK! All they offered was a repair, which I off course didn’t wanted - the same thing would surely happen again and my own nails would get even more destroyed.

After all, I have wasted a lot of money on nothing. Well, that’s not completely true - my own nails have become maltreated big time.

I would advise everyone to avoid this shop. Rather go to a professional and maybe pay a little extra. My sisters and I certainly had a really bad experience at New Nails (Flensburg Gallerie). Don't go there!

26. Mai 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr