Nederland Wekt Op Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kwam er van de week achter dat de rechtbank in Arnhem Nederland Wekt Op op 20 november 2024 failliet heeft verklaard. Als curator is aangesteld mr S.R. Effting. Het insolventienummer van deze z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week zonnepanelen geplaatst. Lang nagedacht over bij welke partij we dit zouden laten doen, nu hartstikke tevreden dat we dit door NWO hebben laten doen. Fijne communicatie en mooi werk. Meteen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerst duurde het maanden voordat ze daadwerkelijk kwamen installeren. We bleven bellen. Nu krijgen we ruim een half jaar nadat we betaald hebben nog steeds een incasso achter ons aan omdat NWO nergens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

20/6 was het zo ver de paneeltjes liggen er strak op. Maar werkloos. Sinds 20/6 inmiddels 4x contact gezocht, weten jullie al iets over de omvormer. De helpdesk geeft aan dit bij de planning te... Mehr ansehen

1. Solarenergieunternehmen
  2. Solarenergieanbieter
  3. Solartechnikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Met deze 100% groene energiebron produceer je je eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. NWO streeft naar een duurzamere toekomst. Middels zonne-energie dragen wij ons steentje bij.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een aantal offertes te hebben…

Na een aantal offertes te hebben ontvangen waar de wachttijd voor het leggen en installeren pas na 6 maanden tot 1 jaar zou kunnen, heb ik met NWO kunnen regelen dat de panelen er op de eerste week van april op komen liggen. Prijstechnisch iets duurder dan andere, alleen als ik een jaar moet wachten ben ik net zo duur uit. Daarnaast betaal ik liever iets meer voor kwaliteit dan dat ik het uit handen geef aan een stel amateurs. Ze hebben me netjes alles uitgelegd en komen tot nu toe alle afspraken na. Duidelijker dat dit kon het niet. Ben meestal niet een type die online een ervaring neerzet, maar dit keer vind ik het echt verdiend. TOP BEDRIJF. Ga zo door. Koffie en gebak staat klaar voor begin april. Inmiddels mijn buren en kennis hiervan op de hoogte gesteld. Die gaan er ook gebruik van maken.

13. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onder druk gezet om borg te betalen op inspectiedag

Na ons plaatsbezoek voelen wij ons niet op ons gemak bij uw praktijken. De man die ons huis bezocht, vertelde mijn vrouw dat als we financiering nodig hebben, ze 10% van de totale kosten ter plekke moet betalen op een door hem opgegeven bankrekening. Nadat ze had gezegd dat ze hem niet zou betalen, stond hij op en vertrok. Er was geen enkel papierwerk. Dit lijkt op oplichterij.

13. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was zelf in de war met de datum dus…

Was zelf in de war met de datum dus stonden op een donderdag in december bij me op de stoep om zonnepanelen te plaatsen. Zelf was ik aan het werk en we hebben telefonisch alles overlegd en ze zijn begonnen met plaatsen. Eind van de middag toen ik thuis kwam was alles geïnstalleerd en aangesloten en werkte naar behoren. Dus topservice en goed overlegd.

9. März 2023

Super bedrijf met toffe…

Super bedrijf met toffe mensen..ambitieus..snel..bekwaam en kundig in hun vak zowel de leidinggevenden als de bouwers op het dak
De klussers ter plaatse gaan pas naar huis als de klus klaar is..
Toffe mensen!

8. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De zonnepanelen zijn op onze schuur…

De zonnepanelen zijn op onze schuur geplaatst. Het was een complexe situatie gezien de schuur op opstand ligt van het woonhuis. Kabels onder de oprit getrokken en heel erg netjes verwerkt in de schuur. De 16 panelen liggen er mooi op!

8. März 2023

Goede installatie

Ik was 5 februari telefonisch benaderd met informatie over zonnepanelen en er is vervolgens een schouwafspraak ingepland die gene heeft alles goed gecontroleerd. Uiteindelijk is er binnen 7 weken geïnstalleerd en kwalitatief werk geleverd!

27. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou zelf niet meer kiezen voor dit bedrijf!

Ik schrijf nooit een review, maar ik wil jullie waarschuwen. Wij hebben voorjaar 2022 zonnepanelen aangevraagd, deze zouden begin september 2022 geplaatst worden, dit is uiteindelijk pas eind november 2022 geworden. Daarnaast hebben ze wel 5x gebeld met continu dezelfde vraag over onze financiering. Daarnaast hebben ze ook mijn gegevens verder opgezocht en kwamen ze uiteindelijk met een postcode van mijn ouderlijk huis. Dit vond ik echt heel onprettig. Toen ik ermee wilde stoppen, kreeg ik de manager aan de lijn, die naar mijn mening vond dat hij een bepaalde status had, toen ik mijn ongenoegen uitsprak zei hij: je spreekt hier wel met de manager hè. Uiteindelijk afspraken gemaakt en toch mee verder gegaan, maar het bleek uiteindelijk nog niet best. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat ze 2 november langs zouden komen, dag erna opnieuw bericht dat ze een fout hadden gemaakt en 28 november zouden komen. Ik heb hierover uitleg gevraagd, maar nooit reactie ontvangen.
Tot op heden (februari 2023) zit ik de wachten op de app. Zojuist zelf gebeld en die mevrouw heeft aangegeven dat wij nog op een bellijst staan voor de app (dit zou dan al sinds eind november 2022 zijn) maar dat ze spoed erachter wil zetten. Ik heb er geen meer vertrouwen in dat dit nog goedkomt. Ik zou zelf niet meer kiezen voor dit bedrijf!

22. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Half december eindelijk 3 maanden te…

Half december eindelijk 3 maanden te laat mijn panelen geplaatst hierbij vanuit hun kantoor slechte tot geen communicatie de monteurs wisten niets van afspraken tot het verwijderen van oude panelen de mannen van montage hebben het wel goed gedaan ik zit nu nog steeds op de app te wachten en een teruggave van aangekocht materiaal wat niet gebruikt werd ik bel regelmatig maar wordt NOOIT terug gebeld

14. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte communicatie

Slechte communicatie , je wordt nietop de hoogte gehouden van de installatie welke 3x niet is doorgegaan, de 4e keer wel gelukt .Wacht nu nog op de app ! Wanneer ?

7. Februar 2023

IMPOSSIBLE to work with

IMPOSSIBLE to work with. I had the solar panel installed and told me they will get back to install meter. I called them SEVEN times and everytime they said they will call back but never do. I wrote email, no reply. I am not even sure what I should do next, I have no idea if the solar panels are working.

15. Januar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden met mijn…

Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering van de installatie verliepen bijzonder efficiënt en op een plezierige klantgerichte wijze. Ook hulde voor de administratieve afwerking. Alle beloften zijn waargemaakt. Niets dan lof!

13. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van begin tot eind goed bevallen

Van begin tot eind goed bevallen. Komen keurig de gemaakte afspraken na. Levertijden klopten perfect. Monteurs hebben netjes en snel gewerkt. Wat ons betreft een aanrader.

1. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niets dan lof voor deze vakmensen

Niets dan lof voor deze vakmensen. Van een duidelijk advies tot het plaatsen van de panelen, als de hulp die men biedt voor je belasting teruggave. Top geregeld, rommel wordt opgeruimd en zelfs de ruimte waar de rommel ligt gestofzuigd. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden!

27. Dezember 2022

Zeer prettig bedrijf

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Goed bereikbaar, denken mee en leveren goed werk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Installatie gaf wat problemen door de bouw van het huis, maar is prima opgelost. Een aanrader!

28. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere offerte met keuzemogelijkheden…

Heldere offerte met keuzemogelijkheden van verschillende systemen, goed advies, een montageploeg met ervaring en verstand van zaken en een goede afwikkeling van zaken na het leveren. Alles heeft een goede indruk achtergelaten. Echt een aanrader als u op zoek bent naar een betrouwbare partij en service.

28. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr