Mynewsdesk Bewertungen 23

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

URUSELT TJÄNST. Man behöver sedan säga upp avtalet 90 dagar innan perioden går ut annars förlänger de automatiskt och man måste betala över 30.000 kr i förtid för ytterligare ett år. HÅLL ER B... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mjölkar varje krona dom kan ur vårt företag trots att vi just nu inte behöver tjänsten. Tyvärr gjorde olyckliga omständigheter att vi inte sa upp avtalet i tid. Kommer aldrig använda dom nästa år... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. PR-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

Founded in 2003, Mynewsdesk offers a modern digital PR solution for businesses to engage with journalists, influencers, customers and other important stakeholders. The all-in-one PR platform makes it easy to create and distribute news and content, monitor what's being said in the industry and the media as well as track and measure results. With AI and new, smarter algorithms added to the platform, Mynewsdesk offers the customers a more automated platform to show the effect of your PR efforts. Everything is centralized in one place, ensuring that press releases, events, photos and video coverage are spread through the right channels at the right time to the right audience. An effective PR tool for your entire workflow to save you time and increase results!

1,6

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill du ha ett nyhetskonto som buggar…

Vill du ha ett nyhetskonto som ofta har tekniska problem, där Mynewsdesk hänvisar till sina underleverantörer? Då kan Mynewsdesk vara tjänsten för dig. Precis som flera omdömen vittnar om, använder sig företaget av automatiska förlängningar av avtal, vilket kan upplevas som problematiskt. Om du planerar att teckna ett avtal med Mynewsdesk, rekommenderas det att du säger upp det direkt för att behålla full kontroll. Det finns flera exempel på liknande situationer – en snabb sökning på Google kan ge dig mer information.

26. Februar 2025

Hej Robin,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en stabil och pålitlig plattform. Vår ambition är att ge snabb och tydlig support, oavsett om det gäller våra egna system eller integrationer med externa leverantörer.

När det gäller avtalsförlängningar är vi transparenta med våra villkor och följer branschstandarder. Vi strävar alltid efter en tydlighet i vår kommunikation kring uppsägningstider för att ge en så bra upplevelse som möjligt för våra kunder.

Hör gärna av dig direkt till oss så att vi kan titta närmare på hur vi kan hjälpa dig.

Aggressiv og irrelevant markedsføring

Aggressiv og irrelevant markedsføring. Og de bliver ved, selvom man melder fra - Desuden er det umuligt at komme helt ud af. Nederen!

20. Juni 2024

Hej Ove,

Vi beklager at vores marketing-initiativer ikke har levet op til dine forventninger. Vi sigter efter at kommunikere på en måde, der er relevant for abonnenten.

For at stoppe kommunikationen, can du klikke på 'unsubscribe' linket lokaliseret i bunden af e-mailen. Der vil du have mulighed for at redigere og fuldstændig slippe den type af kommunikation, du modtager.

Hvis du oplever problemer med at finde denne mulighed, er du altid velkommen til at kontakte vores support team for assistance.

Varme hilsner,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urusel upplevelse med MyNewsdesk: Varning! Aldrig mer rekommenderad.

Började använda MyNewsdesk 2016 och då var gratisversionen tillräcklig för att publicera upp till fem pressreleaser per år, trots begränsad tillgång till utökade tjänster som krävde extra betalning. 2023 upplevde vi att vi inte kunde publicera något alls och möttes av en otrevlig medarbetare som hänvisade till sin chef utan att kunna ange namnet. När vi försökte publicera en pressrelease nyligen insåg vi att det inte gick och att ingen prissättning fanns tillgänglig utan att man måste kontakta dem direkt. Med tanke på tidigare höga priser och bristen på transparent prissättning väljer vi att avstå. Jag skulle absolut inte rekommendera denna tjänst under nuvarande ägarskap. Istället har vi vänt oss till openpr.com och prlog.org, som erbjuder gratis tjänster och tydlig prissättning för extratjänster. En positiv upptäckt!

28. Februar 2024

Hej Christer,
Tack för att du delar dina erfarenheter med oss, och vi beklagar att din upplevelse med oss inte har levt upp till förväntningarna.

Det är olyckligt att du upplevde brist på transparens gällande prissättning och att du inte kunde publicera dina pressrelease som önskat. Vi tar också till oss att du inte ska bemötas av otrevlighet när du kontaktar oss. Detta är inte den standard vi siktar efter, och vi kommer att undersöka saken för att säkerställa att det inte upprepas. Om du tar kontakt med oss direkt är vi säkra på att vi tillsammans kan hitta en lösning som passar dina behov.

Vi tar till oss din feedback och kommer att se över hur vi kan förbättra våra kommunikationskanaler och tjänster för att möta våra användares behov på ett bättre sätt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rena rama skojeriet där man höjer…

Rena rama skojeriet där man höjer årsavgiften efter att uppsägningstiden löpt ut så det inte går att avsluta utan måste betala ett år till! Nu är det avslutat och kommer aldrig mer ge en krona till åt den VD:n som så totalt skiter i sina kunder. Vi skulle mycket väl tänka oss att vara kvar men det här är skojeri. Vi tecknade upp oss för årsabonnemang 14 560 kr år 2020 och har tyvärr sedan inte upptäckt att de skickat upp priset som till slut hamnade på 28 000 kr. Den överraskande prishöjningen kom efter uppsägningstiden löpt ut vilket de lämpligt har lagt 3 månader innan avtalsdag.. Trots muntlig ök från start att de skall höra av sig innan avtalen förnyas gör de inte det utan de hör av sig efter uppsägningsperioden.

1. Juli 2023

Antwort von Mynewsdesk

Vad tråkigt att höra om din negativa upplevelse med oss. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och vi undersöker all feedback för att se hur vi kan förbättra oss.

När det gäller förnyelse av avtal följer vi branschstandarder. Våra avtal är utformade för att vara tydliga vad gäller uppsägningstider och kommunikationen i samband med detta. Samma sak gäller för eventuella prisjusteringar.

Kontakta oss gärna direkt så att vi kan ta en närmare titt på ditt specifika ärende. Om det skett någon felaktig kommunikation från vårt håll så vill vi naturligtvis åtgärda detta.

URUSELT TJÄNST

HÅLL ER BORTA FRÅN MYNEWSDESK. Använd Cision eller annan tjänst för att nå ut.

Har aldrig varit med om sämre kundhantering och support.

Mvh
Johan

31. Oktober 2023

Hej Johan,

Vi beklagar att din upplevelse med oss inte har levt upp till förväntningarna. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig värderade och nöjda.

När det gäller förnyelse av avtal följer vi branschstandarder. Våra avtal är utformade för att vara transparenta och innehåller klara och tydliga uppsägningstider gentemot våra kunder, samt processer för hur dessa ska kommuniceras och hanteras både före och efter att uppsägningstiden löpt ut.

I det här fallet har vi försökt kontakta er flera gånger innan ert abonnemang skulle förnyas i år, men utan att få något svar.

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt abonnemang och hoppas att vi kan etablera ett gott samarbete framöver.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænk jer om før i underskriver…

Tænk jer om når i underskriver en aftale hos dem. De bondefanger en ved ikke at oplyse betingelser for fornyelse, men sender blot regninger ud.

Og de er derefter umulige at komme i kontakt med. Sælgerne er TOTAL ude af billedet, og I får fat i udenlandske kundeservice.
Derudover er de IKKE pengene værd. Det er alt for dyrt i forholdet til hvad I får.

Anbefalingen herfra: Brug penge et andet sted!

12. März 2023

Hej Rasmus,

Vores mål er altid at give vores kunder den bedst mulige oplevelses og hjælpe dem med at få succes med PR ved at bruge vores platform. Vi er kede af at høre, at det ikke var din oplevelse hos os.

Ligesom andre virksomheder har vores aftaler klare opsigelsesfrister, som standard er 90 dage før abonnementsperioden fornyes.

Med venlig hilsen
Teamet hos Mynewsdesk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Poor customer service and experience. Be careful.

As many others have written, I would not recommend signing a contract with MyNewsDesk.

Although they seemed helpful and quite slick in the sales phase, it is very difficult to get out of your contract. The 90-days cancellation on an annual subscription is draconian and certainly gave us the sense that they have little understanding or concern about their customers or their customers' situations.

After missing the 90-day deadline by a few days last year and being charged the full annual fee, which is relatively expensive, we have tried for the better part of a year to get them to cancel the subscription this time. The after-sales customer service and finance functions have been very difficult to work with in our experience. We've had to go so far as contacting a lawyer, unfortunately.

Results-wise? I would rate them as so-so. Lots of exposure by bots on insignificant sites that questionably do anything for your brand other than a bit of SEO, perhaps. That's why we quit using MyNewsDesk in the first place.

Getting quality PR exposure is hard and it is tempting when a service like this claims to be able to automate results. We have had a bad experience with MyNewsDesk, will never work with them again nor allow our clients to do so and would advise anyone else to be very careful before you sign.

25. Oktober 2022

Hi Brian,

Thanks for your feedback.

We are always looking to give our customers the best possible experience to enable them to succeed using our platform. We are sorry to hear you had a different experience with us.

Regarding the renewal of contracts, we are following industry standards and encourage all our customers to read through and reach out with any questions they may have prior to signing.

Best wishes,

Aldrig mer kund!

Skulle aldrig rekommendera detta överprisade verktyg till mindre företagare som värnar om sin budget. Då finns det användarvänligare och betydligt billigare lösningar. Mitt företag missade dessutom uppsägningstiden på 90(!) dagar med en vecka och vi möttes av ett totalt ointresse trots flera försök från vår sida att nå en lösning. Vi har aldrig upplevt en sådan total avsaknad av intresse för kundservice och kundnöjdhet. Nu är vi intvingade i ett helt års avtal mot vår vilja. Det är tydligt vad affärsidén är här.

19. August 2022

Hej Jessika!

Vi har inte för avsikt att tvinga in någon i våra avtal och är ledsna att du har haft den upplevelsen. Likt andra bolag innehåller även våra avtal tydliga uppsägningstider gentemot kund och således även processer för hur dessa ska kommuniceras och hanteras både före och efter uppsägningstiden upphör.

Vårt mål är alltid att våra kunder ska se nyttan och potentialen i hur de kan nå effekt av sin PR med hjälp av vårt verktyg - vi ber om ursäkt för att ni inte upplevt detta med vår lösning.

Allt gott,
Teamet på Mynewsdesk

Precis som föregående

Precis som föregående. Inga samtal eller notiser om att avtalet ska förnyas, trots löften av säljare att ringa oss INNAN det ev ska förnyas. USELT!!!!

29. Juli 2022

Hej Mats,

Vad tråkigt att höra dina tankar kring din uppsägning.

När det gäller förnyelser av avtal, följer vi branschstandard, men vi är självklart alltid öppna för att utvärdera detta.

I det här fallet har vi flertalet gånger försökt att komma i kontakt med er, både via telefon och mail utan någon respons.

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa till och svara på frågor.

Teamet på Mynewsdesk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr undan detta utsugande företaget, det finns bättre tjänster!

Det här företaget tillämpar sig av en gammalmodig metod för att låsa fast sina kunder. Det är ingen billig tjänst, och för små företag kan det bli olyckligt.
Nu kan jag och mitt företag naturligtvis bara "skylla oss själva", men en varning till er som söker information om MyNewsdesk inför en eventuell prenumeration, är att verkligen hålla koll på er uppsägningstid!
Vi sade upp tjänsten några dagar för sent enligt avtal om att säga upp tre månader innan automatisk förnyad prenumeration, det resulterade i att vi sitter fast med avtalet i ytterligare ETT ÅR.
Eftersom vårt företag är mycket litet och icke-vinstdrivande, vädjade vi om att få bryta avtalet då det i längden blir alldeles för dyrt för vad tjänsten är värd. Det kom inte på tal, trots flera digitala videomöten för att försöka komma fram till en lösning.
De allra flesta tjänsteföretag idag skickar ut påminnelser när kontraktstiden är påväg att övergå i en ny period, särskilt om man binder sig för så långa perioder. MyNewsdesk gör det inte.

I övrigt vill jag även tipsa om att tjänsten är hiskeligt dyr för de tjänster man får.
Är man ute efter bra tjänster inom omvärldsbevakning och pressutskick finns en uppsjö bättre och mer reko företag att välja mellan.

28. März 2022

Antwort von Mynewsdesk

Hej Thea, vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse kring din uppsägning av Mynewsdesk. Vi tar självklart till oss kritiken och kommer att utvärdera vår kommunikation kring uppsägningar. Vi följer branschstandard gällande automatiska förnyelser av avtal, men försöker självklart se över varje enskild ärende vid behov, men i detta fall gick det tyvärr inte att lösa på annat sätt. Vi önskar dig all lycka till!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nok det mest amatøragtige firma jeg…

Nok det mest amatøragtige firma jeg nogensinde har oplevet.

Jeg fik lavet er særlig aftale fra to år siden med en sælger, der forklarede, at vi efter de to pr skulle snakke sammen omkring prisen og om abonnementet fortsat skulle køre.

Efter to år sender de bare en faktura for to nye år og sender mit firma til inkasso.

I aftalen står der to pr, men de henviser bare til deres standard betingelser, hvor der rigtigt nok står, at man skal opsige 3 mdr. før endelsen af et abonnement.

Det er bare ikke det sælgerne siger og derfor er jeg dybde skuffet, særligt efter jeg har bedt dem om at imødekommen mig frem for at køre fordyrende inkasso.

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale MyNewsDesk.

Hold jer væk, de er komplet amatører og har ingen B2B forståelse,

23. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hvorfor stjæler i mit credit for mit billede

føj den er dårlig jeg satte et billede ind og skrev at det var taget af mig men dagen efter slettede de hvad jeg skrev og jeg trykkede gem 25 gange men den gemte det ikke WTD vil de bare tage min credit væk fra mit seje billede

17. November 2021

Hej Daniel,
Hvor er det ærgerligt at læse, at du har haft denne oplevelse, det beklager vi virkelig.
Mynewsdesk udgiver aldrig noget indhold direkte. Det er vores kunder, som publicerer pressemeddelelser via vores platform.
Det, der sandsynligvis skete, er, at en af vores kunder delte dit billede uden at indtaste dit navn og angive copyright.
Du kan kontakte denne kunde direkte for at anmode om rettelse eller sletning af dit billede.
Du er også velkommen til at kontakte vores support, hvis du ønsker at få hjælp & rådgivning fra en af vores dansktalende agenter.
Du kan kontakte vores support direkte via
telefon på +45 89 87 50 01 (hverdage mellem 9:00 og 17:00),
e-mail på support@mynewsdesk.com (hverdage mellem 8:00 og 17:00)
chat via vores webside (hverdage mellem 9:00 og 17:00).
Vi glæder os til at høre fra dig!
Med venlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är en onödig tjänst med ett…

Det är en onödig tjänst med ett ouppdaterat system som kostar alldeles för mycket jämfört med vad man får. Dessutom är det fräckt med 90 dagars uppsägningstid och att man inte får påminnelse om det. Dåligt!

31. August 2021

Hej Madeleine,

Mycket tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår tjänst. För oss är det viktigt att få feedback från våra kunder för att alltid kunna bli bättre och utvecklas.

Vår Customer Success avdelning kontaktar ansvarig person hos alla våra kunder när ett avtal är på väg att löpa ut för att diskutera förlängning alternativt avslutning.

Vi har även varit i kontakt med er inför att ert abonnemang skulle förnyas i år.

Vi vill gärna hjälpa dig att bli nöjd med ditt abonnemang, så kontakta gärna vår Head of Customer Success Katarina Kranc på katarina.kranc@mynewsdesk.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkt och solid service

Bra sätt att nå journalister och därigenom spridning som varit omöjlig för oss som företag att nå. Att det även finns tilläggstjänster som gör att vi inte behöver undersöka/jobba med allt är bra när det behövs. En super service avdelning och prisvärt med tanke på vad man får.

2. August 2021

Hej Smilla!
Vad roligt att höra att vår produkt har hjälp ditt företag att nå ut med er PR och kommunikation!

Unreasonable cancellation timelines

Ett mycket oseriöst företag vilka lurar sina kunder genom att ha 90 dagars uppsägningstid. Deras affärsidé går ut på att lura sina "kunder".
----
Uppdatering: 15/4 2021
Efter att ha skrivit en negativ recension här gick de slutligen med på att släppa ut oss ur kontraktsförlängningen som vi tydligen hade missat med 14-15 dagar (från de 90 dagarna).

Förhoppningsvis lär de sig att orimliga uppsägningsregler inte lönar sig i längden och inget man kan använda sig av i nutid, och rättar in sig enligt övriga avtal på 30 dagar (som flera andra konkurrenter tillämpar).

Att ha missnöjda kunder som tvingas in i förnyelser kan *aldrig* vara försvarbart av seriösa företag.

12. April 2021

Uppdatering 16/4:
Hej, Det viktigaste för oss är att ha en god kommunikation med våra kunder och få reda på hur våra kunder uppfattar oss. Därför är vi tacksamma för all feedback.

Vi har oIika typer av avtal, men i alla så framgår det tydligt vilka villkor som gäller. I detta fall hade ett löpande avtal med 90 dagar uppsägningstid signerats. Oavsett uppsägningstid är det alltid upp till kunden att hålla koll på sina avtal och när de löper ut. Vi är i alla fall glada att vi fick denna feedback och kunde avsluta detta på ett bättre sätt.

Trevlig helg!
____________________

Hej, tråkigt att detta är din upplevelse av oss - så önskar vi förstås att det inte var. För oss är kunderna allt! Vår CSM-avdelning hör vanligtvis av sig till våra kunder när ett avtal håller på att löpa ut för att ha en dialog.

Vi vill gärna höra mer om din upplevelse för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta vår Chief Customer Success Officer Mia Nordborg direkt på mia.nordborg@mynewsdesk.com.

Hoppas att du får en trevlig dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spammer min arbejdsamail med irrelevant…

Spammer min arbejdsemail med irrelevant indhold og nægter at slette mine oplysninger i deres system. Det er i bedste fald en useriøs virksomhed, der ikke har styr på, hvad de laver - eller i værste fald et bevidst brud på GDPR-reglerne for egen vindings skyld.

16. Dezember 2020

Hej Jonas
Vi beklager meget, hvis du oplever, at indholdet fra os er irrelevant for dig. Du kan til enhver tid framelde dig vores emails. Nederst i hver email finder du et "unsubscribe" link, og når du klikker på linket, kan du ændre dine præferencer. Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på marketing@mynewsdesk.com
De bedste hilsner Katrine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har jobbat med marknadsföring i…

Jag har jobbat med marknadsföring i över 20 år. Och de flesta partners vi jobbar med brukar ringa ett trevligt samtal inför varje ny avtalsperiod.
Men inte Mynewsdesk! Jag blir besviken på deras sätt att hantera oss kunder. Det skapar ingen trovärdiga relation till mig som kund, det är bara mina pengar som gäller.
Jag tycker det är SÅ skönt när jag som kund slipper hålla koll på alla avtal och datum och partnerföretaget ger denna service.
Sorry men ni som har tanke på att signa upp Er låt bli!

9. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MyNewsdesk är ett funktionellt externt…

MyNewsdesk är ett funktionellt externt pressrum - en bra tjänst för att enkelt och effektivt sprida sina pressmeddelanden, blogginlägg, nyheter samt skicka ut nyhetsbrev.
Att man inte har koll på uppsägningstiden som tidigare omdömen klagar på har ju inte med tjänsten att göra anser jag.

2. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bara att hålla med föregående talare

Bara att hålla med föregående talare. Istället för att satsa på en bra produkt så satsar de på att ta bra betald och ha avtal som gör att du måste säga upp avtalet 90 dagar innan ny period, så att du tvingas betala för extra år.

19. November 2020

Varning!

Varning!
Ifall ni funderar på att använda MyNewsdesk tjänster se då noga till att hålla koll på uppsägningstiden.
De använder sig fortfarande av att kontraktet förlängs 1 år om du missar att säga upp det 3 månader innan kontraktstiden går ut.
Gammaldags metod att låsa fast kunderna.
Tyvärr sitter vi nu fast ett år till men jag får skylla mig själv för att gått på tricket från början. Nu har vi sagt upp avtalet 12 månader innan det löper ut så nu kommer vi ur det. Bara att vänta och betala ett år.

2. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr