Ik heb de online lesmethode aangekocht dus kan niks zeggen over de dag cursus. De online cursus is ontzettend slecht. Je krijgt een aantal vragen per onderwerp en 5 oefenexamens; verscheidene vra... Mehr ansehen
Niks voorbereid qua Theorie, geen motivatie om het boek door te nemen. Maandag ochtend om 07:00 begonnen met de Theorie Cursus tot en met 12:00. Om 14:30 bij het CBR geslaagd! Echt een aanrader, de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Motortheorie.nl verzorgt fysieke als online theoriecursussen voor de motor. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2010 hebben wij al meer dan 100.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Polakweg 10-11, 2288 GG , Rijswijk, Niederlande
- 06 - 21 16 57 07
- info@motortheorie.nl
- www.motortheorie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Online lesmethode
Ik heb de online lesmethode aangekocht dus kan niks zeggen over de dag cursus.
De online cursus is ontzettend slecht. Je krijgt een aantal vragen per onderwerp en 5 oefenexamens; verscheidene vragen worden dubbel gebruikt. Het staat vol met hele en halve fouten en incomplete vragen. Een letterlijk overgenomen voorbeeld: "moet de slijtagepatroon van de regelmatig zijn?" Wat betekent dit? Ook zeggen ze bij een vraag dat het aangeraden is de aanwezige gordel in een zijspan te dragen; dit is verplicht. Je zou dan net zo goed kunnen zeggen dat het aangeraden is niet door rood te rijden.
Kortom: de online cursus is slecht en het is schandalig dat ze hier 30 euro voor vragen.
Topcursus
Topcursus! De motortheorie werd zó helder en goed uitgelegd. Geen droge stof of te veel lezen, maar duidelijke uitleg met slimme tips en voorbeelden die blijven hangen. Dankzij deze cursus voelde ik me echt zeker voor het examen en heb het dus ook direct gehaald. Absoluut een aanrader voor elke toekomstige motorrijder!
Zonder te leren of me in te lezen van…
Zonder te leren of me in te lezen van te voren in één keer geslaagd dit moet je echt doen wel goed op letten in de les dan ga je het zeker halen ik heb zelf dyslexie en leer moeilijk, maar het wordt zo uitgelegd dat iedereen kan slagen je krijgt letterlijk de antwoorden op de vragen die gesteld gaan worden, en we hadden ook een gezellige en grappig leeraar. Zodat de les geen moment saai was. Dit is echt een aanrader ❤️
Goed
Was een zeer overduidelijke les. Docent behandelde de vragen goed en snel. gaf bij vragen altijd uitleg
Geslaagd in een dag voor de…
Geslaagd in een dag voor de motortheorie in Barendrecht! Bedankt toppers.
Ik had het zonder deze cursus niet…
Ik had het zonder deze cursus niet gehaald. Theorie wordt uitgelegd maar er wordt ook rekening gehouden met de vraagstelling vanuit het CBR, waardoor je meer inzicht hebt in de wijze waarop het examen gemaakt dient te worden.
Fijne Theoriedag gehad
Duidelijk in communicatie en lesstof! Gaat snel maar dat is altijd dus houdt daar rekening mee!
Zeer duidelijke uitleg
Zeer duidelijke uitleg, hij houdt het leuk en makkelijk te begrijpen.
Top cursus gehad
Top cursus gehad! Zonder dit was ik niet geslaagd! Echt een aanrader.
In één keer geslaagd! …
Ik heb vorige week donderdag 7 november bij jullie de cursus theorie motor gedaan in Alkmaar en ik wil jullie complimenteren over deze cursus, deze man weet duidelijk waar hij over praat en heeft onwijs veel effectieve tips gegeven waar ik echt erg veel aan heb gehad, en dat bleek want ik ben in één keer geslaagd! Nogmaals bedankt voor deze cursus! de manier van lesgeven was echt 👌🏼goed te onthouden. Ik raad dit daarom ook aan iedereen aan!
Groetjes Tessa
Goede uitleg van de instructeur
Goede uitleg van de instructeur, alle vragen die wij tijdens de cursus hebben behandeld kwamen overeen met de theorie examen. Ik ben zeker tevreden!! En raad het iedereen aan.
Zonde van je geld.
Ontvangen in een ranzig zaaltje in Barendrecht. Beroerde (klap)stoelen en geen bak koffie te krijgen. Verwachtte les te krijgen op het gebied van theorie voor de motor maar 95% van de tijd ging het over theorie voor de auto. Instructeur kende alle examenvragen uit zijn hoofd maar van enige verdieping was absoluut geen sprake. Vragen waren al snel lastig. Ben geslaagd maar dat was ik ook geweest zonder deze dag. Misschien leuk voor jeugdige pubers maar als volwassene heb je hier niets te zoeken en zijn er zeker andere manieren die er voor zorgen dat je je examen haalt. Kortom, zonde van mijn geld.
Goede uitleg
Goede uitleg. Alles wat op mijn examen kwam heeft de instructeur uitgelegd. Hierdoor ben ik geslaagd.
Top service in 1 keer geslaagd voor…
Top service in 1 keer geslaagd voor mijn motor theorie bij Badr!
Gisteren cursus gehad
Gisteren cursus gehad, geslaagd in 1 dag. Top service!!
Binnen 1 dag geslaagd dankzij Emre!
Binnen 1 dag geslaagd dankzij Emre!
Geslaagd in 1 dag
Geld niet terug
Op 2 april de cursus betaald met als voorkeursdatum 5 april. Vervolgens kreeg ik een mailtje dat ik op zijn vroegst 10 mei pas kon. Ik reageerde op het mailtje dat ik niet op die data kon (in verband met werk in buitenland): "Ik kan niet op die data. Ik snap ook niet waarom het pas op zo een late datum is terwijl jullie op jullie site nog 5 plekken vrij hebben staan voor aanstaande vrijdag en 5 plekken open hebben staan voor 8 en 9 april. Ik ging ervan uit dat ik open een van die data zou kunnen en ik verwachtte wel wat speling, maar niet 1 maand. Mocht het niet rond die data kunnen zou ik het graag willen annuleren en mijn geld terug willen." Na drie weken (!) heen en weer mailen over dat ik mijn geld terug wilde werd er geantwoord dat ze hun kosten aan het CBR al hadden gemaakt voor mij. Dit terwijl er geen examen ingepland was voor mij en ze mij ook geen betalingsbewijs stuurden. Al zou dat zo zijn konden ze het overige bedrag terugstorten. Gelogen dus. Ook telkens wanneer ik mail om te annuleren draaien ze er omheen. Conclusie: Houd er rekening mee dat jouw voorkeursdatum minimaal een maand verder wordt geschoven en als je dan niet kan, je niet kan annuleren bij dit bedrijf, want ze weigeren simpelweg jouw eigen geld terug te geven.

Antwort von Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.