Overvurderet 4-stjernet hotel – Reelt kun 2 stjerner
Vi boede på Monart City Comfort værelse 2106 fra mandag 12/8 til mandag 19/8 2024, og desværre levede hotellet slet ikke op til forventningerne om en 4-stjernet oplevelse.
Pengeafpresning ved ankomst: To ældre ægtepar blev bedt om at betale ekstra 1.000 kr. for havudsigt ved ankomsten, selvom de tydeligt var usikre og dårlig til engelsk. De følte sig presset til at betale og var forståeligt nok frustrerede. Hotellet forsøgte samme taktik på mig, men da jeg insisterede på at holde mig til min kontrakt og fremviste den offentligt i receptionen, fik jeg alligevel havudsigt uden ekstra betaling.
Aircondition og værelse: Aircondition var låst til 17 grader og kunne ikke justeres. Vi er flere, der har erfaring med aircondition fra vores hjem, så det var ikke os, der gjorde noget forkert. Værelset havde flere problemer: rengøringen var mangelfuld med hår og snavs på gulvet, der ikke blev fjernet ordentligt. Lagner og sengetøj blev ikke skiftet. Skabspladsen var meget begrænset, og der var ingen plads til at hænge kjoler ordentligt op.
Restaurant og hygiejne: Der var konstant mangel på siddepladser i restauranten, og maden blev ikke fyldt op ordentligt. Søndag måtte vi vente en time på et bord til to personer ved poolen. De daglige æg var sorte og overkogte. Personalet bar gummihandsker, men skiftede dem ikke efter at have rørt næse, hår eller taget opvasken. Dette gav ingen reel hygiejnisk effekt, og én dansk gæst blev endda indlagt på hospitalet med maveproblemer.
Sprogproblemer og service: Personalet havde store sproglige udfordringer, hvilket især kom til udtryk ved restaurantens menukort, hvor de ofte ikke kunne forstå retternes navne eller tal. Dette gjorde bestillinger besværlige og frustrerende.
Dårlig WiFi: Hotellets WiFi var elendigt og krævede, at man opholdt sig i receptionen for en nogenlunde stabil forbindelse. Dette skabte isolation fra omverdenen og gjorde det besværligt at koordinere planer, f.eks. onsdag, hvor vi havde problemer med at aftale at mødes med et andet vennepar i Alanya.
Sikkerhed og alkohol: Lørdag var der en fuld, ung polsk mand ved poolområdet, som sad og spyttede efter at være faldet. Dagen før var han faldet ned ad en trappe. Trods dette fortsatte personalet med at servere alkohol til ham, hvilket skabte en utryg atmosfære.
Alt i alt er Monart City Hotel langt fra de 4 stjerner, de markedsfører sig som. Reelt set er oplevelsen kun 2 stjerner værd – og så er det endda i den generøse ende. Jeg kan ikke anbefale dette hotel.
12. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung