Loggede ind med Firefox browser, den valgte næste uge som default - øv, kan man så ændre sin billet, jo jo +100 i gebyr. Men næ nej, fuld pris for endnu en billet, selm jeg ikke havde trykket på "bekr... Mehr ansehen
De opfordre på oplysnings tavler til at tale pænt til hinanden......det gælder i så fald åbenbart ikke for deres personale. Men de kunne da heldigvis servere de dårligste pomfritter jeg har fået læng... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Man tilbydes alle mulige tilkøb lige fra reservation af sæde til at undgå at holde på ramper. Hvis man skal følge denne logik, at alt ud over det mest nødvendige skal koste ekstra, så mangler der et... Mehr ansehen
Billetprisen for gående er fra januar 2026 steget fra 149 kr til 299 kr. LAVPRIS! Standardpris 359 kr. Børnebillet er også steget. Det koster mig nu 647 kr at hente barnebarn i Århus med færgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
How it can be that I buy ticket on your…
How it can be that I buy ticket on your website the money was taken from my bank account but I didn’t receive any ticket!!! When I try contact the customer service they don’t want to help me with this!!!!!!!!! And they even hangs phone on me!!!!!!! No money,no ticket and no help!!!!
Dårlig service
For 5. Gang er vores afgang fra Ebeltoft blevet aflyst. Senest i dag, hvor vi skal afsted i morgen
Det er ikke i orden!!!!!!!!!!
Det er ekstremt så ufleksibel de er på…
Det er ekstremt så ufleksibel de er på Molslinjen.
Havde bestilt buffet og mega lille udvalg der er til 169 kr.
Der hører barista kaffe med og beder om 1 islatte og 1 vanilla karamel latte og få så udleveret 2 vanilla karamel latte.
Jeg beder om at få en islatte, men det kan ikke lade sig gøre, da de nu havde lavet det.
Det er utrolig dårlig service.
Derudover kan man kun få alm mælk, laktosefri og havremælk.
Hvorfor kan man ikke få kokosmælk.
Så er det sidste gang jeg køber…
Så er det sidste gang jeg køber morgenbuffetten. Den er simpelthen blevet for ringe. Samtidig med at jeg skulle stå og diskutere med dem i baristaen om jeg kunne få den barista kaffe jeg havde købt med i min billet, da de i buffeten ikke lige igen igen ikke havde fået printet kaffesedler ud.
morgenbuffeten bliver da ringere og…
morgenbuffeten bliver da ringere og ringere.
udvalget skæres ned. Laks forsvandt for et stykke tid siden. Nu er leverpostejen også skåret væk. Brødhylden og Wienerbrødshylden var tom (har billede af det) løbet tør for små thebirkes (fik jeg af vide af personalet) og pandekagen var hård i kanten af at ligge for længe. kan vel knap kalde det for en buffet mere. Kun prisen holder den høje "standard"
Rampen kunne ikke komme ned i Ebeltoft…
Rampen kunne ikke komme ned i Ebeltoft så vi måtte sejle til Århus. Der var nedrivningssrbejde i gang i havnen så de havde nok haft fat i et kabel. Anatøragtigt at der ikke var styr på det. Vi fik en kop kaffe som kompensation. Storslået.
Fik besked om at jeg kunnetjekkdinf til…
Fik besked om at jeg kunnetjekkdinf til en bestilt rejse på mandag kl 10.00. Trykkede på her.. hvor jeg skulle trykke, det. virkede ikke.. prøvede3 gange til , det virkede heller ikke, prøvede så linket flere gange, men blev ført til siden med bestillinger. Tingede så, og fik fat i en mand der fortalte hvor mange der var gået igennem ed linket…. det fik jeg ikke noget ud af,hvorefterhan gav mig en sludder for en sladder, var ret ubehagelig, forsvarede blot atdetsom oftest fungerede, hvilket ikke hjalpmig! Jeg har prøvet på andre afgange hvor jeg opgav. Kan det ikke lade sig gøre, når dette opstår, at hjælpe kunden så indcheckningen fungerer. Og så vil jeg anbefale at jeres medarbejdere bliver oplært i en venligere kundebetjening, jeg startede i en venlig tone, men blev vred da han bare bortforklarede. Hænger det dårligt fungerende link sammen med at i ikke har konkurrerende firmaer??
Det er så sygt en penge maskine
Det er så sygt en penge maskine.
Kunne være fedt at nå den sidste færge, venter med at booke da jeg ikke er 100 % sikker på jeg kan nå det. Ankommer til Århus fedt fedt, prisen røg dog lige 200 kr op fordi de kan.
PS. Jeres burger er den værste gang skod.
Ingen refusion ved teknisk fejl ved booking
Deres app meldte fejl ved booking 3 gange i træk så ventede til næste dag hvor bookingen gik igennem. Den havde nu lavet en db. booking.
Fik kort svar jvf. handelsbetingelser skal db. booking kun refunderes når gjort indenfor 10 min. Pointeret efterfølgende via mail at grunden var et teknisk problem men uden svar. Kunde”service” svar efter tlf opringning var ; ikke mit bord du må vente på mail svar.
Så dårlig service
Så dårlig service.
Vi skal med en færge i dag kl 16:40 og vi ankommer 16:33. Man skal tjekke ind 10 min før.
Problemet her bliver bare at molslinjen holder sig til deres regler. Men det næste problem opstår så da færgen er helt fuld. Vi holder 3 biler i et spor som kommer 16:33. Men der holder os en masse andre biler som heller ikke kan komme med. De får deres penge retur.
Men vi andre nej. I kom for sent. Men sagen er den at der ikke er plads på færgen. Så man vælger dem fra som kommer forsent så det ikke koster molslinjen penge.
Helt ærligt. Det kan godt være jeg kommer 3 min for sent. Men det er jeres problem for i har fyldt en færge og det er os andre som ikke kan komme med.
Det er den dårligste service
Sejler for langsomt
To sejlture fra Aarhus -> Odden og tilbage igen i denne weekend. Begge gange var vi 15 min forsinket. På turen derover blev der ikke nævnt noget - vejret var fint, ingen specielle bølger at mærker.
Odden -> Aarhus søndag, der nævnte kaptajnen at de ville sænke farten halvvejs for at spare på olie, men ankomst tid vil være retmæssig. Vi var 20 min forsinket på en 75min tur.
Vi har betalt for 2 siddepladser på…
Vi har betalt for 2 siddepladser på båden.
Da vi ankommer til vores pladser er der allerede optaget af en lagt jakke… denne fjerner vi og hænger den på siden af stolene.. ca 10 min efter kommer der en ældre mand som har hentet kaffe og siger at dette er hans plads.. vi forklarer at vi har betalt for disse pladser… kan ikke forstå at man kan reserverer pladser og betale 25 kr pr sæde og så fremgår det ikke at disse pladser er optaget.
Det kan skabe unødige konflikter som vi gerne have undgået.. det er sgu en ommer😝😡😡
Jeg har aldrig oplevet en dårligere…
Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeservice end hos Molslinien. Jeg får fejlbooket en billet med afgang den forkerte dag. Det gør jeg opmærksom på 24 timer før afgang på en mail. Men da kundeservice ikke har åbent i weekenden, så gør de først opmærksom på at jeg skulle have ændret min billet online - dagen efter afgang. Så er min billet forspildt. Det klager jeg over - og 2 minutter efter jeg har sendt klagen ind til dem via den officielle vej - får jeg et afslag. Det er fra den samme kundeservice medarbejder der oprindeligt har behandlet min klage. Så de har ikke noget system til at behandle klager seriøst - men de er sikkert så vant til klager. Jeg kan nu se at de har en total dårlig score på Trustpilot. Virkeligt dårligt selskab.
Ingenting de hører intet og gør intet for alm service se * stjerner
Hvorfor er der altid p..,.koldt og trækker aht Lounge overalt
Sådan har det været i flere !??
Nej at man orker og brokke sig
Bh
God og kompetent hjælp A+++++
Jeg var lidt forvirret mht. at bestille en billet, men Susanne guidede mig stille og roligt igennem telefonen.
Hun havde tid nok og det gav en dejlig tryghed at få hjælp. Tusind tak!!!!
Betalings parkering i Esbjerg
Som nu tidligere bruger af Fanølinjen vil jeg fremkomme med min største mistillid til dette kapitalistiske monopolfirma der gør nøjagtig hvad der passer dem med en elendig dialog med brugerne og Fanø kommune. Det er et firma som man absolut ikke kan have tillid til.
Det der skulle være en behagelig og problemfri overfart er efter molboerne overtog færgedriften, blevet en daglig udfordring med regler, priser, parkering, cykler, afgange og alskens fnidder og nu betalingsparkering på havnen i Esbjerg. Det var en årsagerne vi sagde farvel til dejlige Fanø, vi vil ikke belaste vores hverdag med sådanne vanvittige ordninger.
Ekstraordinær service
Tog Molslinien kl. 17.20 fra Sjælland (som vi ofte gør), men ved denne gang at sætte os i restauranten og få en rejeanretning, så fik vi en oplevelse udover det sædvanelige. Udover dejlig plads, fred og ro og ok mad, så var det da “Oliver fra Kolding” (tror vi) kom ind i billedet, at den gode oplevelse startede🤗 Det kan godt være, at han kom efter betaling, men den gode og hyggelige dialog var meget værdsat. Det startede med en snak om voldsom vind/bølger til, hvad det kræver at rejse/sidde i Business Loungen. Andre gode snakke og super service fulgte. Tak for at gøre overfarten mere positivt og behagelig! Claus og Marianne
Pendler og trailer
Som pendler har jeg betalt ca. 80,00 Dkk for en tillægsbillet for en trailer de sidste 5 år, så kom molslinien og prisen er nu 410,00 Dkk🤬 ingen forvarsel bare betal. Det er sgu bare ikke iorden. Så jeg kører nu over broen(100 km) mere, ikke godt for miljøet men 🤷🏻
Molslinien kunne godt få 5 stjerner
Molslinien kunne godt få 5 stjerner. Selve sejlturen er der ikke noget at klage over… Det bliver dog kun til 2 stjerner pga den griskhed der kommer ved de tilvalg man kan købe.
Eksempler :
Ændring af billet : 300-400 kr.
(selvom færgen er halvtom. )
Reserver plads på færgen: 25 kr pr person
Cykelholder: 100 kr
Undgå ramper: 75 kr
Generelle meget ublu priser i deres restaurant/kiosk.
En såkaldt “billig billet” kan hurtigt blive til en ret så dyr fornøjelse.
Kære Molslinie……..
Kære Molslinie……..
Så er det atter sommer, og det er vi - ganske som sidste år - helt bevidste om, er en presset tid.
Men ganske som sidste år, oplever vi igen, at jeres færger presses….. lidt over evne bør man vel sige.
Igen holder bilerne så tæt, at dørerne ikke kan åbnes.
Men bevares - vi har store børn. De kravler bare over på forsædet og ud den vej.
Det er bare mere vanskeligt for min mor med rollator🙈🙈.
Det er uacceptabelt at bilerne holder så tæt at ens bagdøre ikke kan åbnes.
Det er jo ikke gratis at sejle med jer, så frisk luft, må som minimum være inkluderet i prisen.
Kom nu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.