Tilbage til mit liv Jeg var et sted, hvor alkoholen havde fuldstændig kontrol over mig. Jeg kunne ikke selv finde vejen ud – uanset hvor meget jeg ønskede det. Da jeg kom på Møllen, æ... Mehr ansehen
Min mor har været i behandling der. 5 uger, rekord tid for behandling af en afhængighed . Pengemaskine uden lige. Dyrt og penge ud af vinduet. Behandlerne jeg mødte, havde fået sig et nyt misbrug, træ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er i dag d 11.03.2021 kommet hjem fra behandlingscenter Møllen med det udfald at være clean efter massivt misbrug i 5-6 år, og reelt set i 14-15 år. Hvis du skulle være i tvivl, om hvorv... Mehr ansehen
Efter års nyttesløs kamp mod alkoholen, fandt jeg ved et tilfælde frem til Møllen. Det er jeg og min familien dybt taknemmelige for idag. Den topprofessionelle hjælp på Møllen har givet mig mulighed f... Mehr ansehen
- Programm zur Behandlung von Alkoholismus
- Suchtbehandlungszentrum
- Entzugsklinik
- Waisenhaus
- Psychotherapeut
- Rehaklinik
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel alkoholafvænning og misbrugsbehandling. Vi er et lille behandlingshjem som ligger i de smukkeste omgivelser og har lavet misbrugsbehandling siden 1998. Her får du hjælp til problematikker omkring Alkohol, Kokain, Hash og medicin.
Alsted Skovvej 5, 7160, Tørring, Dänemark
- www.mollen.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Tak!
Et rent tilfælde gjorde, at jeg kom på Behandlingscenter Møllen og ikke et lignende andet sted. Jeg er så taknemmelig for, at det blev lige netop der.
Behandlingen og personalets professionalisme hjalp mig igennem de nok mest betydningsfulde 5½ uge i mit voksne liv, så jeg i dag et lille år efter indskrivning er ved at have en helt normalt tilværelse tilbage med alt, hvad det indebærer af op- og nedture. Og hvor er det skønt!
Så tak til Møllen og dets personale og alle andre der, der har gjort dette muligt for mig - jeg kan kun på det varmeste anbefale Møllen, hvis du har et tilsvarende problem som jeg.
Det virker, fordi jeg selv medvirker
Efter 14 års kamp mod alkohol, ind og ud af diverse offentlige behandlingstilbud samt antabus "behandling" opgav jeg først kampen og tanken om at kunne drikke alkohol igen efter mit 5,5 ugers ophold på Behandlingscenter Møllen.
Ledelse, behandlere og øvrige personale mødte mig med stor anerkendelse, da alle uden undtagelse er ædru alkoholikere, og den daglige leder og ejer, selv er medafhængig. Møllens dybt professionelle og høje faglige tilgang til klienterne, har givet mig håbet og troen tilbage, på et nyt og bedre liv uden alkohol, ved igennem behandlingen og det efterfølgende arbejde med min selvudvikling at se udfordringerne fra en helt ny vinkel. Det er i skrivende stund 1 år siden jeg drak min sidste genstand, og det er første gang efter min 14 årig lange alkohol periode, at jeg er ædru uden brug af antabus. En minnesota behandling kræver naturligvis, at den afhænge selv er klar til at gå i behandling, for at programmet lykkes. Dét var jeg, og jeg blev ædru i en alder af 30 år. Så stort tak til Møllen, for at have vist mig vejen til et nyt og bedre liv.
Fantastisk sted med en god ånd og…
Fantastisk sted med en god ånd og seriøs behandling hvor det enkelte menneske er i fokus. tak tak tak
Syge mennesker med tvivlsom hygiejne er…
Syge mennesker med tvivlsom hygiejne er tvunget til at lave mad af dårlige råvarer til de andre patienter. Det kalder de sund og varieret kost. Eks. Røde pølser med brød. Dåsemad. Fad koteletter med margarine sovs. Selvlysende 3 stjernet salami. Gammelt brød. Jeg kan desværre blive ved. Man må ikke gå nogle steder og er frataget tlf. Så der er intet alternativ.
FIND ET ANDET STED.
Må jeres gud være med jer.
Vi havde besøg af en medejer af behandlingscenter Møller
Vi havde besøg af en medejere fra behandlingscenter Møllen hjemme i privaten, han er i dag skyld i at familien ikke taler med mig mere.
Jeg går til afvænning i forvejen hos Århus kommune. Han udtrykte at den kommunale afvænning intet er vær. Han mente også at jeg løj om, hvor meget jeg drak, jeg lyver normalt ikke
jeg spurgte til hans baggrund som var socialpædagog og alkoholiker, prisen var 80.000 og så vil han garantere at man bliver alkoholfri, ”hvis man gør som han siger”.
Han gad ikke engang høre på, at jeg er i medicinsk behandling hos psykiater og læge. (ingen lægelig erfaring)
Jeg lider af svær angst efter et voldsomt hjerteanfald, samt ikke tåler ret meget medicin.
Da han havde hørt nok på mig henvendte han sig til familien og mente helt klart, at hvis jeg ikke kom ned til ham skulle de rejse væk, det var hans måde at løse problemet på, når man selv erkender misbruget, kan man godt have brug for familiens støtte.
Hvis man har en diagnose og tager medicin så er det ikke et sted jeg skal hen. Jeg har samme tilbud fra kommunen hvor jeg kan komme i behandling i Middelfart til 0,00 kr.
Det er rigtigt at jeg aldrig har været der og jeg kommer der heller ikke
Jeg er d.d. 30.03.2019 ude af mine problemer hjulpet gennem af Århus kommune
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.