Modemedia.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag beställde emblem till navkåpor. Leveransen kom inom några dagar, vilket var toppen! Dock blev det fel och jag fick fel emblem. Efter lite mailkonversation fick jag svar att nya och rätt emb... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Beställde m3 speglar till min e92 2007 och är sjukt nöjd fick hem de på 3 dagar beställde på måndag morgon och fick hem de på torsdag morgon. Var sjukt bra kvalitet och priset är ju ingen ting... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är verkligen imponerad av både företaget och produkten jag fick hem. Det märks tydligt att de har höga krav på kvalitet och att de vill lägga mycket omtanke bakom det de vill säljer. Prod... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetladen
  2. auch in
  3. Smartshop

Vom Unternehmen geschrieben

Här hos oss kan du köpa bilstyling som bilaccessoarer, tillbehör, dekaler, emblem, centrumkåpor, hjulnav emblem, ventilhattar, bälteskuddar, fälgemblem, roliga prylar till din bil, nyckelringar, nyckelskal, bilnycklar, modellbeteckning emblem, Styling, biltillbehör, OEM look styling, bildofter, dörrbelysning, Vi folierar även alla bilar till önskade färger och ordna custom dekaler till din bil efter dina önskemål. Styla din bil hos oss och njut av uppmärksamheten du får på gatorna. Hittar du inte det du söker? då kan du Kontakta oss så Ordnar vi det genom vårt breda nätverk med världens leverantörer Vi uppdaterar sortimentet med nya produkter varje dag och har marknadens bästa kvalité och pris. Håll utkik efter nya spännande produkter / styling till din bil. Vi är störst i Sverige på emblem, centrumkåpor, bilstyling, biltillbehör, bilaccessoarer till alla bilmodeller. FÖLJ OSS PÅ sociala medier för fler bilder/inspiration och även monterings bilder på våra produkter. Tiktok https://www.tiktok.com/@modeme... Facebook: https://www.facebook.com/bilac.. Instagram https://www.instagram.com/mode... Du kan även besöka vår fysiska butik i Stockholm Järfälla Spjutvägen 5G Välkommen in till oss på L.M Fordonsstyling AB Öppettiderna varierar för tillfället så kontakta oss gärna före besök. Kontakta oss här https://www.modemedia.se/custo..

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

174 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag beställde emblem till navkåpor.

Jag beställde emblem till navkåpor.
Leveransen kom inom några dagar, vilket var toppen!

Dock blev det fel och jag fick fel emblem.
Efter lite mailkonversation fick jag svar att nya och rätt emblem ska skickas.

Felet var inte från min sida men fel uppstår ibland. Det viktiga är att man tar ansvar och ordnar det.

30. September 2026
Modemedia.se-Logo

Antwort von Modemedia.se

Hej
Det ä bara att skicka ett mejl så löser vi det. Emblemet verka du ha fått fel, men angående kåporna så har du inte läst produktbeskrivningen, där framgår det väldigt tydligt hur storlek 65mm ser ut. Och varför den storleken inte finns med kromringar, kan även skriva det här. Har du inte original audi fälgar så kan man inte förvänta sig att audi original centrumkåpor ska passa icke original fälgar.

Läser man produktbeskrivningen så ser du denna info, ska du ha original audi kåpor, då får du skaffa original audi fälgar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med mitt köp

Mycket nöjd med mitt köp! Beställningen var enkel och smidig, och kommunikationen var tydlig och professionell. Snabb hantering och bra service. Jag ser fram emot att få hem min beställning. Rekommenderar verkligen Modemedia.se!❤️

19. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köp inget av detta företag

Köp inget av detta företag. Oseriös ägare + äger/bedriver andra "företag" med andra namn, men samma ägare.
Köper saker ifrån kina och säljer dyrare.

Riktiga bedragare :)

Uppdatering:

Har köp av er tidigare utan att något dök upp. Ni ville att jag skulle ta bort omdömet för att jag skulle få en ny eller pengar tillbaka.

” Vill du att vi skickar den på nytt så får du ta bort ditt omdöme så skickar vi en ny till dig.” 😂

2. September 2026
Modemedia.se-Logo

Antwort von Modemedia.se

Hej
Vilket skitsnack. Återkom med ditt ordernr så kan du bevisa det, i annat fall kommer vi anmäla dig. Du har gjort det till hobby att bara skriva negativa omdömen till företag. Skaffa dig ett nytt hobby

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr