Inderdaad, ook ik ben opgelicht geweest :) Maar hier ga ik wel van genieten, ik heb met Paypal betaald met aankoopbescherming :) :) Jullie klootzakken gaan me dus braafjes mijn geld teruggeven. Ju... Mehr ansehen
Let op ! Mobielkoopjes.nl Oplichters internetsite. Alles is fake. Wel betalen ,maar geen goederen. Al manden geen telefonisch en email contact. De recensies op de site zijn fake. Een maand... Mehr ansehen
Heb vorige week een hoesje besteld, zou met 1 dag geleverd worden. NIets meer gehoord of gezien. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Ze blijken ook helemaal niet aangesloten... Mehr ansehen
UITERMATE SLECHT! eind februari al een hoesje en screenprotector besteld moet het nog steeds krijgen. Al vanaf toen niet telefonisch bereikbaar en op de mail reageert er ook niemand. Ook keer op ke... Mehr ansehen
Laan van Nieuw Oost-Indië 17, 2593BJ, 's Gravenhage, Niederlande
- 070-7524735
- info@mobielkoopjes.nl
- www.mobielkoopjes.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect
Na bestelling snel geleverd, helaas ging het product kapot. Na gratis terugzenden direct na een paar dagen *KOSTELOOS* een nieuw product ontvangen. Hier kunnen een hoop online webshops wat van leren. Kwaliteit: geef ik een 6 maar de service een 10! wat wil je ook voor zo een prijs..;)
Zeer tevreden!
Geachte
We zijn zeer tevreden. Het artikel is zoals verwacht en de levering was snel. Ik zou mijn vrienden zeker aanraden om te kopen bij jullie.
Ook de oortjes als klein cadeautje waren een leuk extraatje.
Met vriendelijke groeten
Eddy Pardo
Zeer snelle, en voordelige levering!
Artikel was binnen 24 uur hier afgeleverd, en kreeg er zelfs nog een extratje bij!
Ik ben zeer tevreden over de levering en over de geleverde artikelen.
Volgende bestelling wordt zeer zeker bij mobielkoopjes.nl gedaan.
Snel een vervangend apparaat na retourzending
Mobielkoopjes.nl heeft zeer snel een vervangend apparaat gestuurd nadat bleek dat bij eerste zending het defect was. Bij een volgende aanschaf van een apparaat, en het zit in het assortiment, kan Mobielkoopjes.nl een volgende opdracht van mij verwachten.
Leuke hoesjes
Mijn hoesje was mooier dan op de foto! Snelle levering, keurig verpakt zodat het door de brievenbus kon!
Zeker een aanrader!!!!
Snelle service en veel aanbod
Na een dag was mijn bestelling al in huis. Keurig verpakt. Er zat zelfs een cadeautje bij een telefoonhoesje.
Via de email werd ik op de hoogte gesteld van mijn status.
Heb al eerder bij mobielkoopjes gekocht en kom zeker weer terug.
Supersnel!
Ik kreeg de bestelling razendsnel in huis. Werd ook steeds op de hoogte gehouden van de status. Mijn volgende bestelling gaat weer naar mobielkoopjes.nl!
Goed en snel geleverd
Service is top. Mijn tweede bestelling nu bij mobielkoopjes.nl en allebei snel en goed geleverd. Beide keren ook nog eens met een leuk presentje! Niks te klagen ;-).
super
goede snelle en nette levering
en met een kadootje erbij
super
Ongelofelijk snel
Ongelofelijk snel! En dan ook nog een klein presentje erbij!
merci!!! Enorm bedankt voor de goede service en de meer dan goede afhandeling.
Too your defense: een paar dagen langer wachten was ook al prima geweest. :)
Nu krijg je een 10+ !!
Top service
screen protector besteld makkelijk op merk te zoeken.
snelle levering + een gratis extraatje
Uitstekend!
Had mijn bestelling binnen een dag in huis, producten zijn van prima kwaliteit, en nog een setje oordopjes cadeau ook! Website is ook erg handig ingericht, aangezien je ook per model kunt zoeken! Ideaal!
snelle en correcte service
pakketje zeer snel ontvangen, perfect in orde. Een aanrader.
snelle en nette levering
ik had zeer snel mijn pakketje binnen. Netjes verpakt en geen beschadigingen
Zeer tevreden!
Goede service, heldere informatieverstrekking en een snelle levering. Zeer verrassend en leuk om te krijgen is het cadeautje wat Mobielkoopjes met de bestelde artikelen meestuurt.
Boven verwachting
Eerlijk is eerlijk, ik dacht dat het niet veel zou zijn. Gelukkig bleek dat ik er heel erg ver naast zat. Snelle service, uitstekende prijs en een klein presentje. Wat wil je nog meer? Perfect!
Snelle levering partij laserlampjes
Ben erg blij met de snelle levering van de bestelde producten!
Vooral omdat deze op ouderjaarsdag nog konden worden geleverd, fantastisch!
Perfect!
Snelle opvolging en levering van bestelde artikelen. Uitgebreid assortiment op de website.
Als bonus nog een leuk cadeautje erbij.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.